Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalcore band looking for drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 46x bekeken

Newly formed metalcore band is looking a for kickass drummer to complete our formation. We have scream singer, guitars/bass and clean vocals. We already started composing songs and have few concrete ideas. Reference bands: Architects, Northlane, Parkway Drive, Polaris, ERRA. We are mostly located in Den Haag

Muzikantenbank user AlessandroAlessandro

Metalbassist gezocht

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 72x bekeken

Hi bassisten, Voor een bandje in oprichting (momenteel slechts gitarist en drummer) zoeken we nog een bassist! We spelen momenteel nog Metallica en Black Sabbath covers maar willen uiteindelijk wat hardere metal maken (richting Lamb of God / Devildriver) en uiteraard eigen werk. We repeteren in Groningen, leeftijd is 33-35. Mocht je interesse hebben, horen we het graag!

Gerjan Halmingh

Metallica tribute zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Hallo muzikanten, Wij zijn Patrick (ritmegitaar en zang) en Alex (leadgitaar), en we zijn op zoek naar een bassist en drummer om onze Metallica tribute band compleet te maken. Momenteel repeteren we in Den Haag en zijn we op zoek naar enthousiaste muzikanten vanaf 20 jaar die gepassioneerd zijn door Metallica en samen met ons willen spelen. Wij spelen allebij al een jaar of 5 tot 7. We zoeken … meer »

Muzikantenbank user Alex AnderAlex Ander

Rockband zoekt drummer

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 104x bekeken

Alternatieve rockband zoekt een drummer! We zoeken een hard hitting drummer met passie en motivatie. Omgeving achterhoek. Leeftijd 17 t/m 21 Band bestaat nu uit: Zanger/gitarist 2e Gitarist Bassist Onze demo is te beluisteren via de onderstaande link: https://on.soundcloud.com/dYiZzqE7bkJMUMn89 Voor contact: loekbrokke17@*****.com (gmail)

Loek

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijven

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 187x bekeken

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijvenHoi, ik ben Allard. Ben opzoek naar een gitarist om samen Metal/punk riffs te schrijven, einddoel is uiteindelijk voledige nummers af te krijgen en een band eromheen te zoeken. Ik werk zelf in reaper en kan mezelf redden, ook gebruik ik ez drummer als drum computer. Zou fijn zijn als je al ervaring hebt met opnemen etc, anders leer ik je dat, als je maar enthousiast bent en hier wat tijd … meer »

Muzikantenbank user AllardAllard

Zanger voor allround coverband Pop/Funk/Soul/Jazz

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Goedendag, Ismaël hier, 38 en kom uit Rotterdam. Ruime ervaring met een bandsetting en verschillende optredens op zowel kleine als grote podia als frontzanger. Laatste maanden niet meer actief geweest, nu is het wel weer tijd voor een leuk project. Ik zoek een allround coverband, met pit en visie. Ik hou niet van eindeloos repeteren, maar van het podium opzoeken. Een fijne creatieve klik in de band … meer »

Izzy85 ..