Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

21st Century Sounds zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 337x bekeken

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 133x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Bassist seeks math rock enthusiasts Noord-Holland

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 130x bekeken

Bassist seeks math rock enthusiasts Noord-HollandHello, my name is Ko and I would like to form or join an instrumental math rock band. Post rock or progressive rock influenced but not soundscapes, I like pieces with a beginning and an end. I have a jazz background and would also welcome improvisation (from the other musicians ;). Most math rock is electric guitar, bass and drums but PLEASE do not hesitate to respond if you play the trumpet, … meer »

Muzikantenbank user Ko MuziekKo Muziek

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 117x bekeken

Bassist zoekt bandIk ben een bassist van 68 jaar en zoek een band of muzikanten in omgeving Hoorn Alkmaar om gezellig te oefenen en eventueel voor optredens. Mijn muziekvoorkeur is Stones, Eagles, CCR en heel veel 60’ er en 70’ er jaren.0623421009

Ton zuininga

Gitarist opzoek naar band!!!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 117x bekeken

Mijn naam is Gijs en ik ben 21 jaar. Ik ben een multi-instrumentist die gefocust is op gitaar. Ik bespeel 7 instrumenten en ik bespeel al muziek vanaf mijn 8e. Ik bespeel 6 jaar gitaar en heb een goeie solo in de vingers. Ik beheers de muziektheorie prima. Mijn inspiratie komt veel uit Miles Davis, Herbie Hancock en Masayoshi Takanaka. Ik ben opzoek naar een serieuze band die minimaal 1x per week … meer »

Gijs

Gitarist/zanger

Overig zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Gitarist/zangerHoi. Ik ben op zoek naar muzikanten die van stevige rock houden, ik ben solo gitarist en eventueel ook zanger. Heb veel materiaal ( eigen werk en ook covers ). Hou van vele heavy rock stijlen uit de jaren 70,80,en tot nu. Lijkt mij leuk om eens wat uit te proberen, dus speel je drums, bas en gitaar, misschien keyboards. Leeftijd boeit mij niet, ervaring ook niet. Zelf heb ik ruime ervaring. Beschik … meer »

Rein

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase