Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt een toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist M/V voor een coverband uit rotterdam. Het repertoire is allround en van toen tot hedendaags.Qua sounds zoeken wij het in Rhodes / hammond / piano / strings in de basis.Repetities vinden plaats in een privé ruimte van de band.Kijk even op de website van www.msmband.nl. email: info@ m s m band.nl mobil 0616499149 /whatsapp. Gr van de msmband

roy janssen

Toetsenist (M/V) gezocht in de omgeving Oosterhout

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Band met stevig repertoire (blues / rock) zoekt toetsenist. Wij hebben een Hammond orgel en een Roland keyboard voor je klaar staan. Wij zijn geen jonkies meer, maar hebben veel ervaring in diverse bandjes uit onze omgeving. We repeteren eens per 2 weken en willen wat vaker gaan optreden. Op onze playlist tref je onder meer aan The Who, Joe Cocker, Joe Bonnamassa, Ten Years After, CCR, CSN&Y, … meer »

Muzikantenbank user Jaques van der MoezelJaques van der Moezel

Soul/funk/pop bandje zoekt muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 452x bekeken

Hey drummers, toetsenisten en zangers/zangeressen! Wij, Sevven (25 jaar, gitarist) en Kasper (26 jaar, bassist), willen heel graag met meer mensen dan alleen elkaar muziek gaan maken! Wij zijn op zoek naar andere muzikanten om soul, funk en pop mee te spelen. Ons idee is om verschillende bestaande nummers onze eigen draai te geven, dus lijkt het je leuk om samen te komen om ongeveer 1 keer per week … meer »

Muzikantenbank user KasperKasper

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 173x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 177x bekeken

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden zing ik op dit moment als backing vocal (overigens met veel plezier) in een countryband, maar ik mis het … meer »

Muzikantenbank user Rolinka van der WoudeRolinka van der Woude

Allround Blaaskapel/band zoekt muzikanten

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 129x bekeken

Bandleider/arrangeur (50) geen prof maar wel heel veel ervaring, zoekt mensen om een nieuwe formatie te beginnen met voornamelijk blazers. Het niveau is niet zo belangrijk maar het is wel handig als muziek gelezen kan worden en je het instrument beheerst, denk daarbij aan minimaal hafabra A niveau. Ik zoek muzikanten die in een ongedwongen sfeer muziek willen maken. Gezelligheid en plezier is belangrijk … meer »

slagwerker

Salsaband Pimiento zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 126x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt pianistOnze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa – van Fania tot 2024 – maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze verschillende stijlen en montuno’s, claves en bas-tumbao’s zitten ook in je systeem. Kunnen … meer »

Muzikantenbank user EvertEvert