Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Rock mee op de Dag van de Muziek!

Bassist gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 106x bekeken

Wil jij een keertje op treden voor een groot publiek op de Dag van de Muziek in Den Helder? Mijn band bezit nu een drummet en een gitarist/toetsenist. Zelf speel ik ritme gitaar en zang. Wij zoeken nog een passievolle bassist die graag mee zou willen grooven met de Dag van de Muziek op 25 mei! We zullen 2 á 3 liedjes van mezelf spelen en een aantal covers erbij om minimaal aan de 30 minuten … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Bassist Rockabilly en Rock 'n Roll

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 176x bekeken

Bassist Rockabilly en Rock 'n RollThe Rhythm Bees is een Rockabilly/ Rock 'n Roll band uit de omgeving van Delden. Spetterende Rockabilly en Rock 'n Roll muziek uit de jaren '50 en '60! Nummers van onder andere Elvis, Wanda Jackson, Jerry Lee Lewis, Imelda May, Connie Francis en de Stray Cats ontbreken niet op het repertoire. Wij repeteren 1x per 2 weken in Borne en hebben inmiddels 20 nummers op onze setlist staan. Spreekt het je … meer »

Muzikantenbank user Andries TeunissenAndries Teunissen

Grunge/Funk gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 99x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

Allround coverband Crossroads zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 146x bekeken

Wij zijn Crossroads een allround coverband uit Katwijk die bestaat uit een drummer, 2 gitaristen en een bassist. Onze zangeres heeft de band verlaten en we zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Onze leeftijd is 50 en 60 plus. We oefenen wekelijks op donderdagavond in Katwijk. Spelen nummers van Amy Winehouse, Melissa Etherige, Anouk, Bonnie Raitt, Shocking blue, Heart, de Dijk enz........ Lijkt … meer »

Adri van der Plas

Bassist (55+) gezocht voor gezellige band uit Assen

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 116x bekeken

Onze pas toegetreden bassist heeft omwille van medische redenen onze band helaas vroegtijdig moeten verlaten. Speel je basgitaar, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs en ballads uit the 60’s, 70’s, 80’s en 90’s en we repeteren op een plezierig volume-niveau. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 168x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ben op zoek naar een leuke band! Leeftijdscategorie 30-55 jaar. Liefst omgeving Almelo/Hengelo/Enschede Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 Genre: Rock, Pop, Country..en ben bereid ook andere muziekstijlen te proberen, ik heb een brede muzieksmaak en ben gedreven! Een klik en een leuke sfeer vind ik belangrijk 😃 Wekelijks repeteren, … meer »

Roos

Solo gitarist, toetsenist, saxofonist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer en zangeres. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede gitarist, toetsenist en saxofonist. Wij repeteren iedere dinsdagavond … meer »

Peter