Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 112x bekeken

Gitarist/zanger gezocht voor semi-akoestische bandGITARIST/ZANGER gezocht voor semi-akoestische band. We zoeken een ervaren muzikant, die zowel solo- als slag (op akoestische) gitaar speelt en zowel lead- als backingvocals kan zingen. We spelen 'Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers van bijvoorbeeld Van Morrisson, CCR, Linda Ronstadt, Sam Cooke etc. Meer info op de website: www.tiez-music.nl Repeteren in … meer »

Marian

Drummer (15) zoekt nederpop/pop bandje

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Drummer (15) zoekt nederpop/pop bandjeIk ben Jessie Riethoff, 15 jaar oud (Bijna 16) en heb een grote passie, en dat is drummen. Dat doe ik nu al ongeveer 10 jaar. Mijn stijl is voornamelijk Nederpop en pop. Een beetje zoals Blof, Racoon, Dotan, Di-rect, Kensington, The script, Doe Maar, en zo kan ik nog wel verder gaan maar dan word dit bericht wel erg lang😅 Ik heb zelf meerdere optredens per jaar. Ik drum simpelweg in mijn eentje … meer »

Muzikantenbank user Jessie RiethoffJessie Riethoff

Gezocht bassist, eigen werk geïnspireerd door Muse & Coldplay

Bassist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hallo, Wij zijn een bandje met 11/12 eigen concepten, op deze pagina https://vinyl-state.com/Home/Music vind je wat song-impressies. Bedoeling is dat we deze met z'n uitwerken en strak opnemen/demo's van maken, zijn op het moment nogal slordig opgenomen haha. Live versies zijn wat beter en treden hier en daar dan ook op. Bedoeling is dat we het serieus oppakken en vaker gaan optreden. Dus er … meer »

joran kruiswijk

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Voor een nieuwe op te richten band zijn we op zoek naar een toetsenist. We zoeken geen €˜'brood'€™ speler, maar wel een ervaren muzikant die het leuk vindt om met ons samen een op de jaren '€˜80 gerichte coverband te starten. Plezier en lol vinden we erg belangrijk, door goede sets te spelen gaat dat prima lukken. Regio Leiden / Bollenstreek. Voel je je aangesproken, of heb je vragen, stuur … meer »

bokkie

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 103x bekeken

Zanger gezocht voor Faith No More-coverband!Liefhebber van Faith No More? Zin om aan de slag te gaan als zanger in een bezetting die verder al compleet is? Net gestart Faith No More-project in Nijmegen zoekt zanger! Onze ambitie: tweewekelijks repeteren, een flink repertoire opbouwen en met enige regelmaat optreden. Lijkt je dit wat? Repeteer gewoon een keer met ons mee! Stuur ons vooral een bericht.

Wouter