Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Professionele Zangers/Acteurs (M/V 18-24 jaar) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 146x bekeken

Voor de formatie van een nieuwe heldengroep voor de 6-12 doelgroep zoeken we allround, professionele, opgeleide zangers/acteurs. (jongens en meiden, 18-24 jaar, van diverse afkomst) Jongens met een donkere of lichtgetinte huidskleur (18-24 jaar). Sportief en minimaal 1m80 Jongens met een mediterraans uiterlijk (18-24 jaar) Meiden met een Aziatisch of lichtgetint uiterlijk (18-24 jaar) De heldengroep … meer »

Arnan Samson

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en) om duo/bandje mee te vormenHoi! Ik ben een 21 jarige zangeres, op zoek naar een (of eventueel meerdere muzikanten) om samen mee te spelen. Mijn genre ligt een beetje richting singer-songwriter/pop/rock/country. Ik speel zelf wel basis gitaar, maar in principe gaat mijn voorkeur uit naar dat ik zelf geen instrument hoef te spelen. Ik sta open voor zowel covers als eigen werk. Momenteel heb ik een paar eigen nummers, en het … meer »

Muzikantenbank user Anneke de VriesAnneke de Vries

Kinks coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 150x bekeken

Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger en solo-gitarist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals Destroyer en … meer »

Jurrien Schadron

Kinks coverband zoekt solo-gitarist

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 126x bekeken

Regio Arnhem Nieuw opgestarte Kinks coverband zoekt zanger en solo-gitarist. Ons doel is om op semi-professionele wijze op te treden. We spelen nummers van de Kinks uit de jaren 60, 70, 80 en 90. We spelen hits zoals Lola en You Really Got Me, maar ook minder bekende nummers zoals Big Sky en The Informer. We spelen rustige nummers zoals Waterloo Sunset en Strangers , maar ook harde nummers zoals … meer »

Jurrien Schadron

Nederlandstalige pop/rock coverband zoekt zangeres m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Onze band bestaat uit ervaren muzikanten (drummer, bassist, slaggitarist/zanger, toetsenist/zanger, lead gitarist) en wij spelen Nederlandstalige pop/rock. Wij zoeken een zangeres (m/v) die de nodige muzikale ruimte krijgt en het leuk vindt om Nederlandstalige pop/rock te zingen. Hierbij moet je denken aan nummers van o.a de Dijk (ik kan het niet alleen), the Scene (iedereen is van de wereld), Doe … meer »

Rob Theunissen

Stoner Rock band zoekt zangeres of zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 125x bekeken

Wij, Terry (30 jaar, Otterlo) en Niels (45 jaar, Arnhem) zijn beide gitaristen met redelijk veel bandervaring en zoeken mede bandleden voor onze nieuwe Stoner Rock band. We zoeken een zanger of zangeres, drummer, basgitarist en een toetsenist om op seventies geïnspireerde stoner rock te maken met moderne metal invloeden en een goede groove. Bands die ons inspireren zijn The Melvins, Witchcraft, Graveyard, … meer »

Niels