Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Countryband TEXAS DRIFTERS zoekt basgitarist of slaggitarist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 218x bekeken

Wij,countryband TEXAS DRIFTERS, zoeken een basgitarist of slaggitarist, omdat het voor onze basgitariste Carla door werk- en thuissituatie niet meer mogelijk was om dit te combineren met het spelen in onze band en ze heeft moeten besluiten om onze band te verlaten. Dit houdt in, dat wij als vervanger een ervaren basgitarist zoeken of ervaren slaggitarist, omdat, de mogelijkheid bestaat, dat … meer »

René Lodewijks

Drummer zoekt rockband

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Hallo, Ik ben Noek(17), een drummer en ben op zoek naar een band of losse muzikanten om een band mee te vormen. Ik speel nu 1 jaar de drums en zou graag meer ervaring willen opdoen door samen met andere muzikanten te spelen. Ik zou graag covers willen maken en eigen nummers willen schrijven en als we na een tijdje een redelijk repertoire hebben ook gaan optreden. Ik woon in Tilburg en weet meerdere … meer »

Noek Bertens

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Screamer/clean vocalist zoekt metalcore, djent, hardcore bandOver de jaren heen heb ik ervaring opgedaan bij meerdere bands wat vooral punk en poppunk bands waren maar ik wil weer terug naar mijn metal roots en heftige muziek maken. Speel zelf gitaar, drums, bass en piano maar zingen en screamen is echt mijn favoriete ding om te doen. Ben zelf 22 en ik vind het tijd om de harde muziek scene terug te brengen naar Nederland.

Muzikantenbank user Rico van AlphenRico van Alphen

Beginnend bassist zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 123x bekeken

ik ben een beginnend bassist van 20 jaar, voornamelijk stijl die ik speel is: The Beatles, The Who, Queen, Status Quo, Wings. Het lijk mij leuk om eens met ( beginnende ) muzikanten te spelen en misschien een verdere samenwerking als de chemie tussen elkaar goed loopt. Ik zelf kom uit regio Dordrecht en zoek mensen die hier in de regio wonen. stuur een berichtje achter als je eventueel geïnteresseerd … meer »

Muzikantenbank user Deejay de GeusDeejay de Geus

Zangeres gezocht voor jazzy pop en ballads duo

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 244x bekeken

Ben jij iemand met een mooie zangstem en passie voor muziek? Ik ben een toetsenist met ruime ervaring en ik zoek naar een zangeres die het leuk vindt om samen jazzy pop en ballads te maken. Bijvoorbeeld liedjes van Norah Jones, Katie Melua, Madelaine Peyroux of Joe Harman. Oefenen kan, ook nu, in een Corona-veilige setting. Met de koptelefoon op. Lol in mooie muziek maken en repertoire opbouwen … meer »

Jan Bosker

Zanger(es) 21-60 jaar gezocht voor eigen werk popmuziek - Corona covid-19 proof

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Zanger(es) 21-60 jaar gezocht voor eigen werk popmuziek - Corona covid-19 proofHallo! Jij bent een zanger of zangeres, zit lekker in je vel en je verveelt je!?! Wat is er fijner voor iemand die zingt om zich uit te kunnen leven in onze huiskamer en voorzichtig al, met het gloren van de lente, met onze muziek in contact te komen? Wij wonen in Oss, in de buurt is dus wel gemakkelijk. Het doel: een band opzetten! Je kunt kiezen uit een tweetal (zelfs drietal...) genres: www.longtreecity.nl www.amazingmercury.nl Maar … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel