Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Funk-Soul Coverband zoekt nog (steeds) een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 175x bekeken

Misschien heb je onze advertentie door de zomervakantie gemist, maar we zijn nog steeds op zoek! Hou je van (bijna) alles wat op Sublime FM gespeeld wordt, heb je al zangervaring in een band (of zangles gehad en je wilt nu wel eens laten horen wat je kan), en vind je het leuk om regelmatig samen met ons een spetterende performance op een feest of in de kroeg te geven, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij … meer »

André

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de band

Drummer en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Imaginearum nightwish tribute band uit Deurne noord braband zoekt members voor de bandhallo ik ben Stijn en in ben bezig met het opstartte van een nieuwe gothic metal band onder de naam imaginearum nightwish tribute band ben daarom ook hard op zoek naar members voor de band in de buurt de home Town van de band is Deurne noord Brabant - toetsenist - - drummer - mocht je nog vragen of interesse hebben neem dan even contact met mij op tel: 06-10817953 mail: partytimers@Hotmail.com

Muzikantenbank user nightwish tribute band NWTnightwish tribute band NWT

Samenwerking gezocht met andere muzikant(en)

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 163x bekeken

Samenwerking gezocht met andere muzikant(en)Zoek samenwerking met een andere gitarist of bassist. Liefst iemand die ook kan zingen. Zelf speel ik gitaar (elektr. en akkoest.), basgitaar, mandoline en een beetje toetsen. Ook zing ik (liefst 2e stem) Meerstemmig zingen vind ik erg leuk en inspirerend ! Kan ook prima een mooie solo neerzetten op gitaar. Repertoire:alles wat we samen denken aan te kunnen, heb geen heel afgebakende voorkeuren. Wat … meer »

Ferrie

Zanger & Pianist zoekt een band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 144x bekeken

Zanger & Pianist zoekt een bandNa jaren mijn buren te hebben geïrriteerd met mijn muziek ben ik nu op zoek naar een band om samen muziek mee te maken. Ik zing en ik begeleid mezelf met piano en soms met gitaar. Met optreden heb ik ervaring. Ik heb jaren zangles en pianoles gehad en ik heb mezelf gitaar geleerd. Ik ben erg flexibel, creatief en ik heb veel muziekkennis. Kwa muziekstijlen speel ik voornamelijk pop/rock, maar … meer »

Muzikantenbank user Niek KlaverNiek Klaver

Gitarist gezocht voor classic rock coverband

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Wij zoeken een gitarist voor een nieuw op richten coverband. We beschikken al over een drummer en een gitarist, bas en zang. We willen voornamelijk covers doen in het genre classic rock. Hiervoor zijn we op zoek naar een tweede gitarist. We zoeken mensen met enige band ervaring en die bereid te zijn (twee)wekelijks in de buurt van Gouda te oefenen. Eigen vervoer is wel handig. Het is de bedoeling … meer »

Ben

Bassist gezocht voor jaren '60-coverband

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 169x bekeken

Wij zijn op zoek naar een goede bassist voor onze jaren '60-band die een doorstart maakt. Bezetting: zang, gitaar, toetsen, bas (vacature), sologitaar (vacature) en drum (vacature). We spelen covers van o.a. The Beatles, het vroege werk van The Rolling Stones, The Kinks, The Searchers, The Who, The Byrds, The Small Faces, Lovin' Spoonful, Roy Orbison, Simon & Garfunkel, Elvis en Spencer Davis Group. … meer »

Joep Wetzels

Beginnende band zoekt bassist

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Beginnende band zoekt bassistWe zijn beginnend en niet meer piepjong. We maken graag muziek in verschillende popstijlen en meestal zijn dat harmonisch klinkende nummers. Onze insteek is dat we gemiddeld zo'n 1 keer in de maand willen optreden en ook als iedereen dan kan. We kiezen dan niet gelijk uit betaalde optredens maar optredens die bijzonder zijn of voor familie, bekende of voor goede doelen. De band bestaat uit 2 zangeressen, … meer »

Nico Engels

Toetsenist met bezieling en humor

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Gezocht: Goede toetsenist Regio: Rotterdam Aantal gigs per jaar: 10 tot 15 Voor een pop/rock coverband in oprichting ben ik op zoek naar een goede toetsenist. Als toetsenist zorg je voor een goede basis qua arrangement zodat de frontman/vrouw goed uit de verf komt. Het is belangrijk dat je jouw instrument dus goed beheerst. De bedoeling is dat we het publiek een avond geven om te onthouden! … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet