Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Spaghetti Western Surf band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Ik zou graag een band willen oprichten / aansluiting vinden bij een band in het genre Spaghetti western met wat surf! Denk aan morricone, Federale, Spindrift ga maar door. Omgeving Nijmegen Oss Den Bosch Boxmeer e.v. Ik ben een 40+ gitarist met wat ervaring, eigen gear en een bak motivatie en zoek dus bandleden of een band. Drummer bassist gitarist (lijkt me gaaf slag/solo samen af te wisselen), … meer »

Gitarist

Band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 263x bekeken

Band zoekt zangerBeste muzikanten, Voor onze band zijn wij op zoek naar een zanger(es). Wij zijn actief in de regio Woerden en hebben de mogelijkheid tot opnemen. Wij schrijven en maken eigen nummers, maar ook een cover slaan wij niet af. Tevens verstuur ik graag een link met enkele demo's van ons. Zodat je een idee kan krijgen om wat voor soort muziek het gaat. Soundcloud: https://soundcloud.com/joeri0406 Met … meer »

Joeri

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 204x bekeken

Een maat en ik zijn een band aan het opzetten en nog op zoek naar een bassist. De band bestaat nu uit 6 leden. 2 zangeressen, 2 gitaristen, mondharmonica en drummer. We willen nummers spelen uit verschillende genres. Covers uiteraard. Blues, rock, classic rock, country, moderne rock. You name it. We hebben ervaring. Leeftijd varieert tussen 35 en 43. Lol in muziek maken staat voorop

Muzikantenbank user Mirko KovacMirko Kovac

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Gitarist (17) zoekt bandleden voor Indie-Rock bandBands als The Kooks, The Fratellis, Red Hot Chilipeppers, The Killers, Franz Ferdinand, Tame Impala, Sonic Youth, Current Joys, Royal Blood en Cage the Elephant vind ik helemaal gewedig. (Mijn liefde voor spinvis zal ik je besparen). Graag experimenteer ik op gitaar en maak ik stukken zelf. Helaas zijn een hoop ideeën nooit afgewerkt met drums, zang en bas. Nu ik wat muziektheorie onder de knie heb … meer »

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Soulvibration zoekt backing vocal

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 338x bekeken

SOULVIBRATION, een 11 koppige soulband uit Groningen zoekt per direct een backing vocal om de bestaande vocal sectie te versterken. Soulvibration speelt sweet soul music uit de jaren 60/70. Hou je van deze muziek maar misschien belangrijker, vind je het fijn om te swingen en hou je van een feestje bouwen op het podium? Reageer dan svp. We repeteren 2 wekelijks op de donderdagavond bij MON in Groningen. Af … meer »

henk haak

Band starten/Gitarist aangeboden alt. pop/rock, garage rock, indie.

Overig zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 123x bekeken

Hey, mijn naam is Tamia, ik ben 15 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik zoek muzikanten rond mijn leeftijd (ongeveer 14 t/m 18 jaar) het liefst in (de buurt van) Ede-Wageningen (Arnhem of Utrecht zou misschien ook nog wel kunnen) die een bandje willen beginnen. Mijn voorkeur qua genre gaat uit naar Alternatieve pop/rock, Garage rock, Indie muziek. Denk bijvoorbeeld aan, Ty Segall, FIDLAR, … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Drummer zoekt beginnende band omgeving Emmen

Drummer zoekt band in Emmen (Drenthe) | 117x bekeken

Mijn naam is Jordi, ik ben 21 jaar en ik ben 2 jaar geleden weer begonnen met drummen. Ik speel vaak punk rock (Off!, Black Flag, Circle Jerks, Minor Threat, Nofx, Descendents, Fugazi), en ik zou het leuk vinden om in een band te spelen. Ik heb geen ervaring met het spelen in een band, dus ik zou het leuk vinden om in een beginnende band mee te spelen!

Jordi