Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

DVS on Stage zoekt Muzikant

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 198x bekeken

DVS on Stage zoekt MuzikantDVS on Stage is een groep van maximaal 40 enthousiaste mannen en vrouwen die wekelijks repeteren in het verenigingsgebouw van Door Vriendschap Sterk in Katwijk. Het orkest heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround orkest met een geheel eigen stijl en identiteit. Het orkest kenmerkt zich door enthousiasme en ambitie en beheerst een breed repertoire wat bestaat uit een mengeling van … meer »

Muzikantenbank user Jan van DuijnJan van Duijn

Nederlands en/ of Duitstalige band of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 105x bekeken

Beste mede muzikanten, Nu hopelijk corona wat milder word en er wellicht weer mogelijkheden komen om weer muziek te mogen en kunnen maken ben ik op zoek naar het volgende. Ik zoek een band of zangeres om samen in het Nederlandstalige en / of Duitstalige genre wat moois neer te kunnen zetten. Zoeken je als band of zangeres een zanger die hierin zijn kracht heeft liggen schroom dan niet te reageren. Groet, … meer »

Eric Seerden

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Groningen (Groningen) | 98x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 12 jaar serieus drumles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 5 jaar bas en en dit laatste jaar ook contrabas. Leeftijd maakt mij … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 110x bekeken

Hoi ik ben Pjotr. Na nu 5 jaar serieus basles te hebben gehad ben ik nu toe om in een band te spelen met serieuze muzikanten in de omgeving Groningen. Mijn muzieksmaak zijn rock en blues, bijvoorbeeld: John Mayer trio, SRV, Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd, Tedeschi trucks band, Sheryl Crow, living colour etc. Verder speel ik 1 jaar contrabas en heb ik 12 jaar fanatiek drumles gehad. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Pjotr de JongPjotr de Jong

Simple Minds tribute band zoekt frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Voor een nieuw op te richten Simple Minds Tribute Band zijn wij op zoek naar een Leadzanger dus...... Ben jij bekend met de muziek en sound van Simple minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't you" alive and kicking" Sanctify yourself"en "Belfast child"? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!! Wie zijn wij? Een drummer, toetsenist, gitarist en bassist van 45-55 jaar … meer »

Marco

Trombonist

Blazer gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 81x bekeken

beginnende band[jazzy freestyle en dweilorkestachtig[trompet/saxtenor/klarinet/euphonium/sousafoon/drumstel//// zoekt evt een trombonist die uit zijn hoofd invulling wil geven aan onze muziek/nogmaals alles word uit het hoofd gespeeld dus vrije invulling voor de muzikant, repeteren of zaterdagmiddag evt mischien dinsdagavondinlater stadium voel je je geroepen en denk je dat je dit aankan graag reageren … meer »

Muzikantenbank user Barbra Daggelders de WinneBarbra Daggelders de Winne