Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Toetsenist en blazer

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 127x bekeken

Toetsenist en blazerIk speel graag op mijn Hammond,piano en trompet en zing backingvocals 2e/3e. Voor de centen geef ik pianoles en stem piano's en maak orkestbanden in de studio. Zijn er muziekanten (multi instrumentalisten) die elke stijl willen én kunnen spelen (Herbie Hancock / ACDC / Nederlandstalig / RealBook jazz / ABBA / Bach/Dance) en die vinden dat alles een uitdaging is? Ik zoek; = Drummer met een gestemd … meer »

Muzikantenbank user ewout van eijsdenewout van eijsden

Band (Grand Decadence) zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 126x bekeken

Hallo bassisten, Wij zijn Grand Decadence en zoeken een nieuwe bassist. Grand Decadence is ontstaan uit 4 vrienden van de middelbare school. We zijn in het jaar 2014 begonnen als metalband en zijn er vorig jaar kort tussenuit geweest. Na deze break zijn wij met nieuwe ideeën en invloeden doorgestart. Deze break heeft ook tot gevolg gehad dat wij nu zonder bassist zitten. En daarom zoeken wij jou! … meer »

Muzikantenbank user Justin PaterJustin Pater

Band in Groningen zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 127x bekeken

Beste toekomstige gitarist, Ben jij behendig op alle 6 snaren? Kan jij geen genoeg krijgen van optreden? Wil jij een band die zich niet vastklampt aan één specifiek genre, maar open staat voor verschillende stijlen, en daarnaast ook nog eens niet vies is van een paar biertjes? Wij bestaan tot nu toe uit een zangeres, drummer, en bassist, en we zijn nog op zoek naar een gitarist die graag nummers … meer »

Muzikantenbank user Cath HarryvanCath Harryvan

Nieuw opgerichte band zoekt leden!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 165x bekeken

beste medemuzikanten, wij, een zangeres (22) en gitarist (18), zoeken leden om een échte popband te starten. wij zijn niet zo geïnteresseerd in het electronische deel van popmuziek maar willen popmuziek met echte instrumenten maken. Invloeden kunnen dan ook variëren naar allerlei popartiesten die met hun eigen bands optreden. Denk daarbij aan Davina Michelle, Walking on Cars, The Script, Maroon … meer »

justin

Sologitarist of toetsenist gezocht voor pop-rock band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 132x bekeken

We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft … meer »

Andre

Band zoekt toetsenist (RnB)

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 105x bekeken

Wij zijn een band in opbouw. De band is al redelijk compleet en bestaat uit een zanger en zangeres, bassist, drummer en gitarist. Wij zoeken een nieuwe toetsenist in het genre RnB. Spreekt de muziek van Mint Condition, Johnny Gill, Pony, Tony Braxton, Blackstreet etc je aan? Neem dan direct contact met ons op. De muzikanten komen uit Meppel, Haarlem, Utrecht en Den Bosch. Vooralsnog repeteren we 1x … meer »

Muzikantenbank user Terry PattikawaTerry Pattikawa