Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Bertus Big Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 113x bekeken

Bertus Big Band zoekt gitaristDe gezelligste bigband van Almere zoekt een gitarist. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom.

JR Oostra

Drummer / Cajonspeler gezocht. + violist.

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Band, allen 60 + zoekt drummer die ook op laag volume uit de voeten kan..Ook zoeken we nog een violist fiddler. We spelen muziek in de stijl van zydeco en gerelateerde muziek . Ook Ierse folk zou kunnen. Liefst akoestisch of licht versterkt . Leeftijd en ervaring niet echt van belang. Plezier in muziek maken wel. We repeteren overdag in Boekel (Naar Eindhoven verhuizen zou kunnen). Interesse ? … meer »

Ad

Gitarist (49) zoekt band en/of mede-muzikanten (gevorderd)

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Gitarist (49) zoekt band en/of mede-muzikanten (gevorderd)Nadat ik door omstandigheden het maken van muziek een tijdje op een laag pitje heb moeten zetten, zoek ik, gitarist opnieuw aansluiting bij een band en/of samenwerking met (liefst gevorderde) mede-muzikanten. Genre: aangenaam in het gehoor liggende ("smooth") jazz, blues en soul. Ik sta ook open voor: americana, folk, singer/songwriter (dromerig, ingetogen en melancholisch) en kleinkunst. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen

Beginnende band zoekt bassist

Bassist gezocht in Tiel (Gelderland) | 140x bekeken

Beginnende band zoekt bassistWe zijn beginnend en niet meer piepjong. We maken graag muziek in verschillende popstijlen en meestal zijn dat harmonisch klinkende nummers. Onze insteek is dat we gemiddeld zo'n 1 keer in de maand willen optreden en ook als iedereen dan kan. We kiezen dan niet gelijk uit betaalde optredens maar optredens die bijzonder zijn of voor familie, bekende of voor goede doelen. De band bestaat uit 2 zangeressen, … meer »

Nico Engels

Zanger zoekt (cover)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 178x bekeken

Hallo mede muzikant! Al enige tijd ben ik aan het overwegen om wederom het podium op te zoeken. Zingen is mijn kung fu, ofwel levensstijl. Inmiddels ben ik 34 en zingen doe ik zolang ik het me kan herinneren. Maar nu ben ik toch nieuwsgierig geworden hoe of wat ik er verder mee kan doen. Met de jaren heen heb ik zo nu en dan opnames gemaakt, te beluisteren op: https://soundcloud.com/bryan-tuenter. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Bryan TuenterBryan Tuenter

Muzikanten gezocht voor op te richten band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 204x bekeken

Hoi, ik ben drummer en zoek een leuk en gezellig bandje/bandleden om mee samen te spelen en op den duur ook op te treden. Mijn idee is om eigen nummers te schrijven, maar een of twee covers kan natuurlijk ook.  Stijl: simpel, uptempo, punkpop, 90s-ish Inspiratiebronnen: Tacocat, Pip Blom, Courtney Barnett, Feels, The Yeah Yeah Yeahs Leeftijd: +/- 25-??

Muzikantenbank user Ineke CatIneke Cat

Zangeres singer songwriter zoekt arrangeur (pianist)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 108x bekeken

Zangeres singer songwriter zoekt arrangeur (pianist)Hallo! Ik heb een aantal liedjes liggen (Engels en Nederlandstalig) en een vertaling van een lied van de Beegees. Daarvoor wil ik graag arrangementen om ze daarna op te nemen. WIE IS ER GOED IN HET ARRANGEREN? Creatieve pianist? Iemand die op de computer kan arrangeren? Kleine vergoeding is mogelijk maar het liefst wil ik iemand die het leuk vindt om te doen en waar ik vaker een beroep op kan doen. OMGEVING … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans