Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Creatieve Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Pop/Rock coverband is op zoek naar een ervaren en creatieve solo/slag gitarist met genoeg niveau om onze band te versterken. Wij bieden eigen geluid, licht en repetitieruimte en een professionele instelling maar ook plezier in het muziek maken staat bij ons bovenaan. Ben jij de gitarist die het leuk vind om lekkere / stevige rock/popcovers te spelen (en eventueel ook nog wat backing vocals kan … meer »

Angelique Reuser

Zangeres gezocht voor gevoelige/beetje grappige parodie

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 102x bekeken

Hoi, Tekstschrijver zoekt zangeres Ik heb een liedje bedacht voor tijdens deze coronaperiode. Het is geen protestlied maar juist een gevoelige tekst die ons doet beseffen dat we niet bij elkaar mogen zijn en normaal gesproken wel. Het is een parodie op een bestaand lied. ik zoek een gevoelige zangeres, die het ook een beetje met een knipoog kan brengen. Sta je er voor open? laat me weten!

Muzikantenbank user Ri AnneRi Anne

Band gezocht

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Band gezochtHoi allemaal, ik ben Daan, een jonge gitarist (21, elektrisch en akoestisch) die graag samen met een drummer, bassist en zanger(es) muziek wilt maken. Ik ben mezelf nog volop aan het ontwikkelen! Brede muzieksmaak, van pop tot rock en blues. Mijn favoriete gitaristen zijn John Mayer, Jimi Hendrix en SRV. Verder luister ik veel naar de Peppers en muziek uit de 60's en 70's. Ik woon in omgeving Rotterdam. … meer »

Muzikantenbank user Daan MuldersDaan Mulders

PPM BAND zoekt zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 232x bekeken

PPM BAND zoekt zangeres!De gezelligste en één van de meest gerenommeerde coverband van Nederland zoekt een geweldig gezellige en goede zangeres! Helaas heeft onze Loes het moeilijke besluit moeten nemen te stoppen bij PPM als zangeres. Loes gaat de focus meer verleggen naar haar (succesvolle) maatschappelijke carrière. Zeer begrijpelijk, maar ook heel jammer. Dat maakt dat we een zangeres zoeken. Geen tweede Loes, want … meer »

Muzikantenbank user Stefan SchaminéeStefan Schaminée

Gitarist en Bassist gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 345x bekeken

Gitarist en Bassist gezocht. Hoi, Toetsenist, Drummer en Zanger willen graag met jou werken aan een muzikale Nederpop reis door de jaren 70-80-90. Met onder meer nummers van Het Goede Doel, Toontje Lager, De Dijk, Boudewijn de Groot e,v,a, willen we zodra weer mogelijk, een leuke show aanbieden voor iedereen die deze muziek ( uit zijn jeugd ) waardeert. Wie wij zijn? Wij zijn ervaren muzikanten, … meer »

Muzikantenbank user Marianne MadouMarianne Madou

Countryband TEXAS DRIFTERS zoekt basgitarist of slaggitarist

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 171x bekeken

Wij,countryband TEXAS DRIFTERS, zoeken een basgitarist of slaggitarist, omdat het voor onze basgitariste Carla door werk- en thuissituatie niet meer mogelijk was om dit te combineren met het spelen in onze band en ze heeft moeten besluiten om onze band te verlaten. Dit houdt in, dat wij als vervanger een ervaren basgitarist zoeken of ervaren slaggitarist, omdat, de mogelijkheid bestaat, dat … meer »

René Lodewijks