Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezocht

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Toetsenist/ electronisch percussionist e.d. gezochtVoor een nieuw muzikaal project zoek ik muzikanten! Ik ben Bridget, en ik ben een zangeres, gitarist en songwriter met jarenlange live ervaring. Tot nu toe heb ik vooral akoestische muziek gemaakt en gespeeld met mijn band Bridget and the Goldfish (zie youtube). Sinds kort ben ik met effect pedalen en loop station aan het componeren, en dus zou ik graag mensen ontmoeten om mee te jammen en te experimenteren … meer »

Bridget van Zundert

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richten

Bassist en Drummer gezocht in Antwerpen (België) | 114x bekeken

Drummer en bassist M/V gezocht om rockband op te richtenVoor een nieuw project zoeken wij nog een drummer en bassist(e). Zelf zijn wij tussen de 22-23. Het genre waarin we gaan spelen is hardrock, blues rock zoals Guns N Roses, AC/DC, Metallica, ZZ top, Kiss, jaren 70-80-90 etc. met als doel enkel eigen nummers te brengen. We werken nu al nieuwe nummers (die kan je al eens beluisteren). Wijzelf, lead- en rythmgitaristen, zijn van Gierle/ Zoersel … meer »

Muzikantenbank user Axel LevecqAxel Levecq

Jazz zanger zoekt jazzers

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 69x bekeken

Als zanger heb ik aantal jaren een sessie georganiseerd in Berlijn. Nu wil ik graag met wat mensen spelen in Amsterdam. Ben ook toetsenist maar niet op goed combo niveau. Ik heb redelijke theorie kennis ( denk ik ) en lees muziek etc. Standards spelen is leuk, zelf schrijven natuurlijk ook.

Muzikantenbank user Filip MertensFilip Mertens

DurV!! Zoekt Gitarist en Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

DurV! Is een nieuwe in oprichting Nederpop band. Zowel Nederlands als Engelstalig!! Bestaat nu uit een ZANGERES, BASSIST en DRUMMER. We missen dus een allround Gitarist en een Allround Toetsenist Hou je van Nederpop zoals Bløf, Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Toontje Lager, Het Goede Doel maar ook Lois Lane, Kensington, Van Velsen, Waylon, Douwe Bob, Danny Vera etc, etc Laat van je horen … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Bassist gezocht (m/v)

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 115x bekeken

De band Fata Banana (groep vrienden) is op zoek naar een nieuwe bassist (50+). FB speelt voornamelijk country/americana, bluesy, Beatles achtige muziek met de bezetting van 2 zangers, een (akoestisch)gitarist, cajonist/drummer en hopelijk snel weer een bassist. FB zoekt een vrolijk persoon met relativeringsvermogen die in is voor muzikale avonden en passende muzikale smaak. Het is een fijn en laagdrempelig … meer »

Muzikantenbank user Lucas SteenvoordenLucas Steenvoorden

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 83x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Percussionist gezocht voor akoestisch bandje Eindhoven

Percussionist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 55x bekeken

Gitarist (32) en zangeres (30) zijn op zoek naar versterking! We spelen akoestische covers. Met name indie/folk nummers zoals First aid kit, lana del rey, daughter, london grammar etc. We repeteren op het moment thuis en er is een cajon aanwezig. Als we gaan uitbreiden zullen we er misschien voor kiezen om een ruimte te huren om te repeteren. We treden af en toe (op verzoek) op in koffietentjes … meer »

Maartje van Os

Choro chorinho

Gitarist, Overig en Percussionist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 59x bekeken

Ik ben klarinetist en gek op choro muziek. Ik zou dan ook graag een ensemble willen starten om deze muziek uit te voeren. Ik ben dus zoekende naar gitaristen/cavaquinhospeler/pandeiro/ en andere geïnteresseerden in deze muziekstijl. Mocht je geïntereseerd zijn mail dan naar: n.penners@****************.nl of app naar 0652462248

Nico Penners