Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Pianist zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 116x bekeken

Pianist zoekt zanger/zangeresGoededag, Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Raymond, 35 jaar en woonachtig in Alphen aan den Rijn. Ik ben een vrolijke snuiter welke altijd in is voor een geintje. Ik volg een aantal jaar pianoles en heb een aantal keer een zanger mogen begeleiden op de piano. Het begeleiden van een zanger/zangeres vind ik enorm leuk om te doen en graag zou ik mij hierin verder ontwikkelen. Daarom … meer »

Muzikantenbank user RaymondRaymond

Flogging Molly tribute zoekt nieuwe zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 75x bekeken

ZANGER GEZOCHT Hallo, wij zijn Schorry Molly. Een Flogging Molly Tribute band uit Hilvarenbeek. Ben jij een zanger die als geen ander Flogging Molly nummers kan zingen? Speel je toevallig ook gitaar? (Geen must) Hou je wel van een feestje met een stel enthousiaste muzikanten die niet stoppen tot het dak er af is? Stuur dan een e-mail naar:info@************.nl

Muzikantenbank user Simon van BeekSimon van Beek

Lead gitarist/ bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Kun jij een behoorlijk beetje gitaar spelen als het om zware metal gaat? Dan hoop ik van je te horen want wij (drummer, gitarist en vocalist) zoeken een getalenteerde gitarist om onze nieuwe setlist mee te creëren. Ken je of ben je een Bassist die zich ook lekker uit kan leven op zijn basgitaar hoor ik ook graag van je!

Muzikantenbank user TeunTeun

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Zanger / Gitarist zoekt (semi) akoestische bassist in AmsterdamIn Amsterdam heb je als band nauwelijks mogelijkheden als band op te treden vanwege de geluidsregels. Echter in een kleine, "unplugged" / akoestische setting zou je (ex COVID) in principe overal kunnen spelen. Graag zou ik daarom in contact komen met een bassist om een mooie set in te studeren van herfstige, akoestische rock covers. Ik heb dit eenmalig al eens eerder gedaan en de feedback was top … meer »

Raul Tellegen

Help, mn bas is aan het verstoffen! Ik zoek een (stevige) rock-band om het stof van mn bas en uit de versterker te blazen!

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ten minste 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Zangeres zoekt pianist of gitarist voor leuke opdrachten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Hoi, ik ben opzoek naar een gitarist of toetsenist/pianist (25 / 45 jr) die het leuk vind om samen opdrachten aan te nemen (ik heb op dit moment al wat opdrachten staan) en om samen leuke covers op te nemen. Eigentijdse muziek maar ook de echte klassiekers vind ik geweldig! Uiteraard alles gestoken in een geheel eigen akoestisch jasje. Ben jij diegene die samen met mij als duo wil optreden? Stuur … meer »

Muzikantenbank user MaureenMaureen

Indie Rock Band Looking for Bassist / Indierockband zoekt bassist (Den Haag)

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

We, Michal (drummer - 31 ), Nico (lead guitar - 28) and Boris (singer and rhythm guitar - 29), are looking for a bassist to join our band. The idea would be to record an EP in the coming months and start to gig as soon as possible (after lockdown). We’ve already have a couple of songs and are composing together. We practice once a week at a rehearsal place, and we are also meeting outside … meer »

Boris

Zanger en bassist gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 203x bekeken

Drummer, lead gitarist en solo gitarist (beiden met zang) zijn op zoek naar een leadzanger (met gitaar) en een bassist (met backing vocals) beide met bühne ervaring om onze band bestaande uit op elkaar ingespeelde en ingezongen bandleden te completeren. Regio: midden Limburg. Genre: Sixties to Nineties met close harmony als handelsmerk. Wat wij spelen? eagles, stones, ccr, bryan adams, moody blues, … meer »

Peter Janssen