Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Rock gitarist zoekt band omgeving Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 74x bekeken

Beste collega muzikanten, Ik ben op zoek naar een bestaande kwalitatief goede band die nog een goede slag/solo gitarist zoeken. Mijn stijl van spelen is old school dus denk aan Gary Moore, Thin Lizzy Europe Rainbow etc... ik ben 54 en heb menig bühne gezien in Nederland. Voorkeur gaat uit naar eigen werk (ik schrijf ook) maar een goede coverband is ook mogelijk. Groet Taco 0683843216

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Gitarist gezocht voor nieuw project....!!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 92x bekeken

Wij, semi-prof bassist en gitarist, zijn voor het opzetten van een nieuwe band, op zoek naar een gemotiveerde gitarist. Na vele jaren met een coverband het hele land door gescheurd te hebben, wordt het tijd voor eens iets anders. Ons idee is om het boerenrock bandje van het westen te gaan worden....!! In eerste instantie met covers van Bokkers, Jovink, Normaal enz enz, wat Engelstalig werk.....maar … meer »

De Neuze

Gevr. zangeres en instrumentalist (m/v)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Om een akoestisch duo of trio mee te vormen, zoek ik een creatieve zangeres en een instrumentalist (m/v) die een melodie-instrument of bas(gitaar) bespeelt. Of zangeres + instrument. Leeftijdvoorkeur 50plus, folk & pop georiënteerd, gevorderd niveau, vrije tijd, regio Eindhoven, Den Bosch, Helmond. Laat even een berichtje achter als je interesse hebt, neem ik contact met je op. .. Mijn muzikale … meer »

Muzikantenbank user project a'couslectriqueproject a'couslectrique

Steelyard (experimentele/alternatieve rock) zoekt beatmaker/DJ

DJ en Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 111x bekeken

Steelyard (experimentele/alternatieve rock) zoekt beatmaker/DJSteelyard is een professionele band met ambities. We laten niks aan het toeval over. Dat is dan ook terug te horen op ons nieuwe album die professioneel geproduceerd, afgemixed en gemasterd is en dat momenteel wordt opgepikt door verschillenden promotors. We zitten flink in de lift. Ons album wordt gesplitst en uitgebracht in 3 EP’s. De eerste EP, The Porcelain Room, zal in september 2019 uitgebracht … meer »

Steelyard

BLUES / ROCKBAND zoekt toetsenman

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en zanger alle 50+ zoeken een toetsenman om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden op donderdag avond in Middelbeers Voor meer info bel of mail. Mail … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Zanger/frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 154x bekeken

Wij zijn ervaren muzikanten. 50ers met toetsenist van 23. Wij spelen een breed repertoire met de betere nummers van de jaren 60 tot heden. Wij hebben een mooie repetitie ruimte in Harskamp bij Ede/Barneveld. We zoeken een goede zanger/frontman met een veelzijdige stem. Interesse? We horen graag van je!!! Groet en graag tot ziens.. Giovanni

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Zangeres LATIN-Muziekgroep

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Gezocht ZANGERES LATIN-Muziekgroep Ben jij een representatieve zangeres en zing je graag naast de Top40 nummers ook LATINO-pop zoals merenque, salsa en klasieke hitsongs zoals van Gloria Estefan tot Celia Cruz???? mail dan je belangstelling met foto en evt audio naar ayeshashashi@****.nl Ik nodig je dan graag uit voor een auditie. Je komt te zingen in een professioneel latin-muziekgroep … meer »

Anand