Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer gezocht metalband

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 72x bekeken

Wij zijn een gitarist en bassist (48 jaar) en zoeken een drummer om covers te spelen en eigen nummers te schrijven. Covers spelen we van Metallica, Iron Maiden, Kreator, Obituary, DRI, Dio... Breed georiënteerd. De stijl voor eigen nummers willen wij graag met jou bespreken en gezamenlijk nummers schrijven. Bezit van eigen oefenruimte in Hoorn. Leeftijd ( 40+)

Muzikantenbank user Tamar de BruinTamar de Bruin

Toetsenist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te starten

Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 76x bekeken

Toetsenist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50), zangeres (47) en bassist (vrouw 57) zoeken een creatieve toetsenist in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen en/of queer personen (LHBTI+) De toetsenist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek gaan we naar alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te starten

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 78x bekeken

Gitarist (vrouw en/of LHBTI+) gezocht om band te startenWij, drummer (vrouw 50), zangeres (47) en bassist (vrouw 57) zoeken een creatieve gitarist in Hilversum of omgeving die met ons een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. We hebben een voorkeur voor vrouwen en/of queer personen (LHBTI+) De gitarist die we zoeken, is goed met geluiden, effecten en sfeer. Qua muziek gaan we naar alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!

Bassist en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 70x bekeken

Jonge Gitarist en/of Bassist Gezocht Groningen!Hallo, wij zijn NoWay, we zijn nu al bijna een jaar samen aan het spelen en het begint aardig serieus te worden. We zijn meisjes tussen de 14 en 16 jaar oud en wonen bovenin de provincie Groningen. We zoeken een jonge gitarist(e) om met ons mee te doen aangezien wij er nog geen hebben. Ook zoeken wij een jonge bassist(e), aangezien onze vorige er net mee is gestopt. Wij zijn een hele enthousiaste groep … meer »

Muzikantenbank user Danique ZwartDanique Zwart

Gitarist zoekt gezellige formatie

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Hallo, Ben een 53 jarige gitarist uit Breda. Sta nu ruim 30 jaar op het podium. Speel zowel slag als solo. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Weet de sfeer in een nummer te leggen. Ben in bezit van prima gear en vervoer. Naast gitaar doe ik ook backing vocale. Heb gespeeld in respectievelijk Route-66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en Unify. R&R 60's/70's, Top 100 commercieel, … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Folkmetal band zoekt melodiespeler/folkinstrumentspeler

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 77x bekeken

Folkmetal band zoekt melodiespeler/folkinstrumentspelerHey wij zijn folkmetal band Annrys uit Geleen (Limburg) en wij zoeken een nieuw lid! Wij hebben namelijk een melodiespeler nodig (origineel fluit) maar dit kan ook met een viool of keyboard gedaan worden. Als je andere folk/melodie instrumenten speelt mag je natuurlijk ook reageren! We kunnen altijd kijken of iets anders ook erbij past. Wij zijn van plan om na het trainen van ons nieuwe lid ons … meer »

Debbie Duijzings