Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor jazz-funk band gezocht

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 423x bekeken

Drummer en bassist zoeken andere muzikanten om een jazz-funk band in de breedste zin van het genre te beginnen. Eigen inbreng is dus welkom. Het is de bedoeling om een combinatie van eigen werk en covers te spelen, met een stimulerende mix van arrangementen en improvisatie. Denk: syncoperende grooves, verassende breaks, jazz-harmonieën, en spetterende solo’s. Dat alles met een lekkere pocket gespeeld. … meer »

Lieven Martens

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 336x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton

Oproerkraaiers zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 234x bekeken

Oproerkraaiers zoekt 2de gitaristOproerkraaiers uit Utrecht zoekt een 2de gitarist! We maken metal, met hardcore, metalcore en nu metal invloeden. Denk aan lekker groovende metal deuntjes met onzinnige teskten ook wel te omschrijven als feestmetal. Laat het ons weten als je met ons wil gaan optreden want dat is wat we vooral willen gaan doen. Check onze muziek op spotify en/of youtube. Heb jij zin om live met ons te gaan knallen … meer »

Wouter Bisschop

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 288x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Gitarist/toetsenist/zangeres zoekt leuke band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Dag Muzikanten! Mijn naam is Sophie. Ik ben 25 jaar oud en woon in regio Den Bosch. Zelf speel ik gitaar en piano en ik kan ook zingen, maar ik ben absoluut geen professional! Ik ben op zoek naar een leuke, gezellige band, die 1 keer per week samen muziek wil maken. Ik vind het leuk om covers uit de jaren 70/80/90 te spelen. Mochten er mensen/een band zijn met dezelfde wensen en interesses, dan hoor … meer »

Sophie