Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drumster (20) zoekt band/artiesten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 308x bekeken

Drumster (20) zoekt band/artiestenHey! Ik zal mij gelijk even voorstellen. Ik ben Jessie, 20 jaartjes jong en woonachtig in Rotterdam. Ik drum al vanaf mijn vierde maar echt serieus gezien vanaf mijn 15e / 16e. Ik maak vooral veel drumcovers van songs in allerlei soorten genres en veel verschillende artiesten. Denkend aan buitelandse bands/artiesten zoals: - The Script - Bruno Mars - Pharrel Williams - Bastille - Maroon … meer »

Muzikantenbank user Jessie RiethoffJessie Riethoff

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Gezellige pretentieloze drummer

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 104x bekeken

Hoi hoi ik zoek een gezellige classic-rock/blues/funk coverband om lekker mee te spelen. Mijn spullen zijn op orde en ik heb een playlist op spotify met over de zeven uur muziek met nummers welke ik speel / gespeeld heb. Zou ook overdag kunnen repeteren. Optreden zo nu en dan motiveert om ergens naar toe te werken maar is geen must.

Han Leunk

Gezocht muzikanten of coverband voor een band die wil gaan !!!!

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 334x bekeken

Zoek een bestaande band of muzikanten om er 1 op te richten, genre rock, funk, uptempo. Elk optreden gaan en de boel op zijn kop zetten, met volle overtuiging iets brengen. Niet te veel geleuter, geen lange pauzes. Wel een setlist waarop men niet stil kan staan en waar wij ons op uit kunnen leven. Er mag best af en toe iets nederlands tussen zitten of wat tragers, maar voorkeur gaat uit naar gaan en … meer »

Rob

Drummer zoekt band/muzikanten

Drummer zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 150x bekeken

Hallo, mijn naam is Rik, 20 jaar en drummer uit omgeving Hoogeveen. Ik ben opzoek naar een band of muzikanten om een band te vormen. Speel zelf graag classic rock, hard rock en grunge. Ben voorzien van eigen vervoer. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag! Rik 0612544204

RikT

Golden Earring

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 598x bekeken

Ervaren drummer (1971) en Golden Earring fanaat, zoekt de George Kooymans, Barry Hay en Rinus Gerritsen om een professionele Golden Earring Tribute band te formeren. De intentie is om het originele in al zijn facetten zo goed als mogelijk te benaderen, Golden Earring Live wel te verstaan! Dus ik ben opzoek naar, De 'George' als zanger en solo/ritme gitarist De Barry als zanger en ritme gitarist De … meer »

Patrick Gorissen