Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band of combo

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 188x bekeken

Zangeres zoekt band of comboHoi Ik ben een spontane en goedlachse zangeres op zoek naar een nieuwe uitdaging in een beginnende of al bestaande band. Omgeving Malden. Ik heb jarenlang in een band gezongen in duits/Oostenrijks Oberkrainer genre. TIJD VOOR IETS ANDERS! Ik wil graag de jazz ,easy listening kant op.Bijv. Diana Krall Maar ook bigband spreekt mij aan. Dus op zoek!!!!!!

Muzikantenbank user Ingrid JanssenIngrid Janssen

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1826x bekeken

Veelzijdige (jonge) zangeres op zoek naar een leuke bandHallo muzikanten, mijn naam is Pleun, ben 24 jaar en woonachtig in Doetinchem. Nu na mijn studies ben ik op zoek naar de beste ontspanning die er is, zingen en muziek maken!! Ik ben in principe van alle markten thuis wat genres betreft. Heb een zeer krachtige stem en kan zowel de hoge als lage tonen zingen. Helaas heb ik nog niet heel veel ervaring met het spelen met een band, wel gedaan maar dat was … meer »

Muzikantenbank user Nindy WernickeNindy Wernicke

Bassist 46 zkt band indie pop rock alt american

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 396x bekeken

Bassist (46) op zoek naar band of muzikanten om band te vormen. Brede muziek interesse zoals pop, americana, indie, rock, singer songwriter etc Zoals War on drugs Coldplay (oud) Fleetwood mac Chris Stapleton Blof En veel meer Wat ik niet zoek is een allround coverband, grunge of metal of jazz. Eigen werk of covers kan beide. Ik heb bandervaring, vervoer en gear :-) Stuur gerust een berichtje

Mx

Ervaren zangeres zoekt nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 181x bekeken

Ben op zoek naar ervaren 60+ muzikanten die evenals ik zuinig op hun gehoor zijn. Omgeving Lochem/Zutphen/Doetinchem, om iets nieuws op te starten of om in een bestaande formatie te stappen. Ik zing voornamelijk popmuziek en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik een grote meerwaarde hebben naast gedrevenheid en dezelfde muzikale belangen. Optreden doe ik graag. Heb je interesse, … meer »

vocalist

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelen

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 159x bekeken

Bassist zoekt muzikanten en/of bands om mee te spelenHey allemaal, Mijn naam is Alec, een 19-jarige bassist uit de omgeving van Harderwijk. Beïnvloedt door bands als Muse, The Warning, Angels and Airwaves, en Epica, ben ik op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om samen mee te spelen, naast mijn persoonlijke projecten. Hoewel ik een voorliefde heb voor het grote arena-rock geluid van deze bands, sta ik open voor allerlei genres, van metal tot … meer »

Alec

Bandje omgeving Arnhem

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 203x bekeken

Hii, Ik ben Roos en ik woon in Arnhem. Ik speel elektrische gitaar en ben op zoek naar een mensen die met mij een bandje willen beginnen in deze omgeving. Het liefst zou ik alt/indie rock muziek spelen, maar ik sta ook open voor andere genres. Ik heb geen podium ervaring maar het lijkt me leuk om in een groepje met anderen muzikaal bezig te zijn. Ik ben zelf bijna 20 dus zou graag willen spelen met … meer »

Roos