Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 452x bekeken

JAN 'de band' zoekt muzikanten!!Hi muzikanten! Voor het live spelen van mijn singer-songwriter muziek die valt onder de Nederlandstalige alt-pop, ben ik op zoek naar een toetsenist en percussionist. Samen met nog een bassiste wil ik mijn nummers in een band setting live kunnen spelen. Een aantal van mijn nummers zijn via deze link te luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/artist/3gXff5O1fdAcJ8pemqb3fx?si=MZloWFlMQ0GpjiQTE2AApg Mocht … meer »

Janneke Gordebeke

Band gezocht omgeving breda

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Hey ik ben sylvia (17 jaar). Ik speel al een tijdje piano en zou graag een alternatieve coverband willen oprichten in de buurt van Breda. Denk aan nummer van bijv:" the neighbourhood, tv girl etc". Ik zoek eigenlijk een beetje van alles dus gitarist,drummer,basist en zang. Tussen de leeftijd 17 en 20? Mocht je interesse hebben hoor ik het graag:) e-mail : sylviavanderbijl@*******.nl

Sylvia

Zangeres zoekt (op te richten)band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 471x bekeken

Muziekliefhebbers, Mijn naam is Susan Smets en ik zing al heel mijn leven. Ik heb jarenlang in een koor gezongen en heb een paar keer optredens gedaan met een pianist. Ik zou heel graag in een band willen zingen (als lead of als achtergrond zangeres/meerstemmig)omdat ik echt hou van muziek en zingen. Ik heb een brede muzieksmaak en kan veel nummers (mee)zingen. Dus ben jij nog opzoek naar een zangeres … meer »

Muzikantenbank user Susan SmetsSusan Smets

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft

Gitarist zoekt metalband / jambuddy

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 322x bekeken

Gitarist zoekt metalband / jambuddyGoedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer en/of of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral hard rock en metal, voornamelijk uit de 70s en 80s. Om een beeld te geven, denk aan bands als Motörhead … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Wie speelt en improviseerter mee?

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 451x bekeken

Wie speelt en improviseerter mee?Muziekmaken is zoveel leuker met iemand samen. Ik speel basgitaar Op een aardig niveau. Heb wat ervaring in een aantel verschillende bandjes. Wil graag samen met andere muzikant(en) muziek maken. Liefs samen improviserend jammen en kijken wat daaruit kan ontstaan. Ik houd van jazz, soul, funk en blues muziek. Die categorieën zijn echter niet veel meer dan een categorie. Muziek gaat m.i. … meer »

Muzikantenbank user Jaap VerhagenJaap Verhagen

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 454x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk