Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok

Zangeres zoekt Metal Muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Zangeres zoekt Metal MuzikantenBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/JBQGGbIyLgc?si=FAcIFH1V8b_3bUkO Klik gerust verder rond op mijn … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Bassist/gitarist zoekt mede muzikanten

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Bassist die op zoek is naar mede muzikanten om gezellig muziek mee te maken. Ben niet meteen opzoek naar bepaalde vorm/samenstelling; bandje lijkt me leuk maar ook losse muzikanten (om evt. huiskamer jam sessies te plannen kan ook). Qua muziek smaak zit ik best breed als er maar beetje interessante baspartij bijzit. Doe zelf vooral meespelen met bestaande muziek zoals: lenny kravitz, daft punk, jamiroquai, … meer »

Marc

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Blues Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Blues Bassist zoekt bandBlues bassist 56 met voldoende ervaring zoekt muzikanten met de fameuze Blues feel. Skills, drive en speelplezier zijn een must. Het doel is, om zo snel mogelijk live te gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band. Tenzij je een gitarist/zanger bent met geweldige skills....

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer