Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 299x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een bandje of naar een gitarist, drummer (evt toetsenist en basist) om een bandje op te richten. Ervaring heb ik nog niet zo heel veel, motivatie des te meer! Wil jij ook lekker spelen en houd je van rock/pop muziek, met het doel te gaan optreden, neem dan contact met me op. Omgeving Hoorn

Muzikantenbank user WendyWendy

Gitarist of toetsenist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 295x bekeken

Gitarist of toetsenist gezochtIk zou graag een duo willen vormen met een redelijk ervaren gitarist of pianist/toetsenist. Liefst jazz- en latinrepertoire (bijv. Bossa's). Misschien later uitbreiden naar een groter combo. Ik heb al veel zang- en podiumervaring. Lijkt me leuk om (kleine) optredens te doen. Op Soundcloud kun je verschillende dingen van mij horen: https://soundcloud.com/you/tracks. Hoewel ik graag jazz en latin zing, … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zangeres zoekt allround pop band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 381x bekeken

Zangeres zoekt allround pop band!Hej hallo! Ik ben Isabella, 35 en ik hou enorm van zingen! Ik woon in hartje Amsterdam en merk dat ik het erg mis om te zingen. Ik heb een periode een manager gehad waarmee ik op aardig grote podia heb opgetreden waarbij o.a. verschillende steden op de Koningsdag feesten,meerdere keren op een boot in de Canal Parade en in de (toen nog) Heineken Music Hall. Ervaring' op het podium heb ik dus en … meer »

Muzikantenbank user Isabella WijsmanIsabella Wijsman

Enthousiaste drummer 60+ zoekt band

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 269x bekeken

Ik heb de laatste 10 jaar in een Cover Band gespeeld, waar we uitsluitend nummers speelden uit de 60er en 70er jaren. Momenteel ben op zoek naar een nieuwe band. Country of blues hebben mijn voorkeur. Ik zoek een serieuze band maar ik heb ook gezelligheid hoog in het vaandel staan. Een band die regelmatig optreed heeft mijn voorkeur. Ik ben in gelegenheid om overdag te oefenen en heb een eigen … meer »

Ton Neuhaus

Blues rock/rhythm n blues/ soul/funk drummer Amsterdam zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 219x bekeken

Ik ben een gedreven drummer uit Amsterdam en zoek een serieus ingestelde band (gericht op optreden) die oefent die in Amsterdam. Covers en/of eigen werk. Genre: Blues Rock, Funk, (classic) Hard Rock, Rhythm n blues, Soul, Blues. Mijn voornaamste invloeden zijn: Mitch Mitchell (Jimi Hendrix) John Bonham (Led Zeppelin) Clyde Stubblefield (James Brown) Al Jackson Jr. (Booker T & the MGs, Staxx … meer »

Karst van Oosten