Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist!

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 928x bekeken

Bassist!Bassist aangeboden. Interesses, Americana, Blues, classic rock, country, eigenwerkbands, folkrock, motown, neder rock, Singer-songwriter bands, Sixties seventies, world music en noem maar op. Ook spelen in het combo van een Gospel of popkoor of in een Bigband lijkt me leuk. Geboden: podium en studio ervaring. (tekst) schrijfvaardigheid. Enige kennis van - en liefde voor muziektheorie. Heb een baan, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 398x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

Bassist

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 887x bekeken

BassistBassist aangeboden. Wat ouder: too old to rock & roll, too young to die, zeg maar.. Nog lang geen pensionado. Interesses: americana,country,folkrock,singersongwriter,eigenwerk,latinrock, blues, soul, gospel, bigband, nederrock worldmusic en nog veel meer. Over het algemeen voorkeur voor NIET- Mainstream, geen 13 in een dozijn repertoire, maar toch goed in het gehoor liggend. Podium en studio-ervaring, … meer »

Muzikantenbank user MareschMaresch

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 380x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 426x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Ik ben van middelbare leeftijd maar vindt leeftijd minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1012x bekeken

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!Hoi hoi Momenteel speel ik alleen thuis op de toetsen, de gitaar en de bas maar zou graag weer op vriendschappelijke basis spelen met muziek collega s. Ik ben niet meer de jongste dus mijn voorkeur gaat uit naar de zgn oudere jongere muzikanten. Mijn voorliefde ligt muzikaal gezien bij de jazz(swing) en de vroege rock n roll en wat jongere kwaliteits muziek. Een aantal keren per maand oefenen en … meer »

Arnout Rietveld

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 591x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H