Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt metal band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Hallo ik 37 jaar zoek een nieuwe band momenteel zit ik nog in een hardcore/punk band bij gebrek aan iets anders maar zou toch liever een metal band hebben. Mijn favoriete stijl is trash denk aan slayer kreator enz. death metal stijl kataklysm amon amarth mag ook. Woon zelf in zuidholland maar ben mobiel.

Richard van der Bok

Drummer (15) zoekt nederpop/pop bandje

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 100x bekeken

Drummer (15) zoekt nederpop/pop bandjeIk ben Jessie Riethoff, 15 jaar oud (Bijna 16) en heb een grote passie, en dat is drummen. Dat doe ik nu al ongeveer 10 jaar. Mijn stijl is voornamelijk Nederpop en pop. Een beetje zoals Blof, Racoon, Dotan, Di-rect, Kensington, The script, Doe Maar, en zo kan ik nog wel verder gaan maar dan word dit bericht wel erg lang😅 Ik heb zelf meerdere optredens per jaar. Ik drum simpelweg in mijn eentje … meer »

Muzikantenbank user Jessie RiethoffJessie Riethoff

Gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Gitarist zoekt (cover)bandIk ben Paul, 28 jaar, woonachtig in Rotterdam en ik speel al een hele tijd gitaar. Ik heb rond mijn 20e in een coverband gespeeld. In deze coverband speelde we pop, soul en rock. Deze band ging na een aantal jaar en wat optredens uit elkaar en sindsdien heb ik vooral zelf thuis gespeeld. Momenteel ben ik actief op zoek naar een band (in oprichting) die vooral funk, soul en disco speelt, denk aan … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans

Zanger wil graag symphonische rock zingen!

Overig zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Hey beste muzikanten , ik ben Chris , 47 jaar en al sinds jaar en dag gek op veel verschillende muziek , maar vooral Marillion , Gennesis , Camel etc. wie heeft er zin of plek voor mij of met mij iets op te zetten? in eerste instantie gaat het me om het plezier , mocht het echt wat worden kunnen we kijken wat we er verder mee doen.

Muzikantenbank user Chris van der VoetChris van der Voet

Drummer zoekt ambitieuze muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Ciao!! Ik ben een drummer, 31 jaar oud, met veel ervaring die serieuze/ambitieuze mensen zoekt. Mijn hobby/'band' neem ik heel serieus en verwacht dit ook van anderen, door middel van hun drive/inzet. Samen wekelijks repeteren, optreden en dan met z'n allen zien waar het schip strand! En natuurlijk wordt het ook gezellig ;) De muziekstijl die we gaan maken maakt me niet zoveel uit, zolang er … meer »

Koen

Gedreven gitarist zoekt toffe band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Gedreven gitarist zoekt toffe bandHey mede rockers Mijn naam is Lucas ik ben 31 jaar oud en een erg gedreven gitarist. Momenteel speel ik best veel solo, waarbij ik nummers speel van Johnny Cash, Elvis en alle andere helden uit de jaren 50 en 60. Daarnaast heb ik met 2 vrienden ook een Rockabilly trio waarmee we voornamelijk eigen muziek schrijven, met deze band repeteren we nu 1x in de 2 weken. Ik ben nu op zoek naar een leuke … meer »

Muzikantenbank user Lucas VerhoefLucas Verhoef

Drummer zoekt HipHop-band in Rotterdam!

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Drummer zoekt HipHop-band in Rotterdam!Hallo creatieve muzikanten, ik ben Eliza, ik drum al een paar jaar en ik ben op zoek naar een band die ook houdt van HipHop. Denk aan old skool hiphopgroepen zoals WuTangClan, Dilated People,The Pharcyde, BeastieBoys, Cypress Hill en Eminem, Chinese Man en Linkin Park. Ik zoek een rapper die zich ook kan vinden in dit genre en een gitarist waarmee wij een mooi geheel vormen. Laat het weten als jouw … meer »

Muzikantenbank user Eliza van der MeulenEliza van der Meulen