Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Red hot chilli pappers

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Hi my name is Ziggo i live in Rotterdam i am a singer and i am looking for a tribute band or other people who are interested in mackeing song only from Red hot chilli papeers i was preforming on live stages in Amsterdam you can chek on my youtube channel by writing ZIGGO MIGO and i have expirience please if you are interested do contackt me via facebook:Zeljko Stankovic,on instagram:ziggo019 and via … meer »

Muzikantenbank user Zeljko StankovicZeljko Stankovic

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 183x bekeken

Ik zoek een muziekmaatje , Ik ben 18 jaar.Hoi ik zoek een muziekmaatje die samen met mij groot wil worden, ik ben 18 jaar en ik kan in mijn ogen goed zingen ;P haha , het liefst een muziekmaatje maar een band is ook goed. Die muziekmaatje of band moet lgbtq+ friendly zijn ) . wat zoek ik nog meer in een muziekmaatje? het mag een meisje/ jongen zijn, en liefst rond mijn leeftijd, verder mag die gene 100% zichzelf zijn , het zelfde geldt voor … meer »

Muzikantenbank user Rik KnapperRik Knapper

Bassist zoekt drummer/gitarist

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 174x bekeken

Bassist (47 jr.) zoekt drummer en gitarist in de regio van Eindhoven voor het maken van eigen nummers. Ik ben geen virtuoos en lees ook geen noten. Ik speel voornamelijk korte eenvoudige loopjes waarvan ik denk dat ze funky zijn. Dat is wat ik ook wil maken: repeterende funky/jazzy grooves, waar een gitarist een laag overheen zou kunnen leggen. Ik ben breed in mijn muzieksmaak, maar moet het hier toch … meer »

Lukas

Zanger zoekt gezellige rockband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 193x bekeken

Zanger zoekt gezellige rockband!Hallo allemaal, Mijn naam is Niels de Jong en ik woon in Maastricht. Ik ben hier op zoek naar een band die een zanger zoekt. Ik ben vooral thuis in de Rock genre (Foo fighters, Queens of the stone age, The Police) maar ik wil mijn stijl ook verbreden naar punk of bijvoorbeeld. Ook ben ik zelf drummer en beginnend gitarist. Maar mijn voornaamste en beste rol is dat van zanger. Ik ben op zoek … meer »

Muzikantenbank user Niels de JongNiels de Jong

Zelf aangeleerd Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 208x bekeken

Zelf aangeleerd Bassist zoekt bandHey! Ik heet Aiven en ik ben 18 jaar oud. Ik speel nu 4 jaar basgitaar en wil graag leren spelen met andere! Ik speel en luister zelf graag rock 'n roll, heavy metal en blues. Ik woon in Simpelveld in Limburg en kom oorspronkelijk uit Eindhoven. Hopelijk zijn er mensen die mij graag willen helpen leren spelen in een band!

Muzikantenbank user Aiven KwappenbergAiven Kwappenberg

Ik zoek een band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 232x bekeken

Ik, ervaren bassist, ben weer opzoek naar een band of een drummer en gitarist om een band mee te vormen. Liefst een band met maar één gitarist. Ik luister naar The Jesus Lizard, Shellac, Metz, Birth of Joy, Kyuss, Sungrazer, Led Zeppelin, Alice in Chains enz maar ook naar muziek zoals Beastie Boys, Portishead, Primus, Fun Lovin' Criminals, Stuurbaard Bakkebaard, enz

Mart

Contrabassist en basgitaar

Overig zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Contrabassist en basgitaarIk ben opzoek naar een bestaande band, ik speel contrabas en basgitaar en kan ook percussie. Geen metal muziek of hard rock verder ben ik in voor alles. Ik ben 55 jaar woon in de pmg Nijmegen en maak al 40 jaar muziek met veel optredens daar aan vast. Ik speel niet voor het geld ik speel omdat ik het heel graag doe. Heb je iemand nodig dan hoor ik het graag. Ik zit nu wel al in 2 bandjes.........Maar … meer »

Jos