Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alice Cooper fans gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 171x bekeken

Hallo, Mijn naam is Jard, 32 en kom uit Leiden. Ik ben op zoek naar een paar toffe mensen of wat Alice Cooper nummers te spelen. Twee gitaristen, een bassist en een drummer is het meest ideale. Het gaat mij er vooral om lekker met anderen muziek te maken. Maar mocht optreden op termijn weer mogelijk zijn en we klinken heel tof en strak. Dan sta ik daar zeker voor open! Oefenen zou kunnen in … meer »

Jard De Jong

Zanger zoekt gedreven Rock/Metal-band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Zanger zoekt gedreven Rock/Metal-bandHallo allemaal, Mijn Naam is Nathan, ik ben 25 en ik zoek naar een enthousiaste band. Tot nu toe heb ik 2,5 jaar zangles van verschillende coaches en qua genres voel me heel erg thuis is de Rock/Metal muziek maar ik sta ook open voor andere genres. Mocht je interesse hebben of vragen, mail me of stuur een whatssap naar: 0682169806

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 141x bekeken

Ik ben Odin, 18 jaar uit Papendrecht en ik ben opzoek naar een muziekproducer waar ik nummers mee kan maken en opnemen. Ik maak in mijn vrije tijd zelf nummers maar ik kan mijn creativiteit niet kwijt omdat ik niet al te goed ben met instrumenten zoals de gitaar of piano. Ik hoop samen eigen nummers te kunnen maken en er misschien we serieus mee door te gaan. Heb je interesse stuur me gerust een … meer »

odin Kosterman

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 198x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Fenne, 18 jaar. En ik ben gitariste. Op dit moment studeer ik popmuzikant aan het Vista College in Heerlen. Ik ben op zoek naar een rock/pop band of misschien kunnen we een nieuwe band beginnen. (leeftijd van 18 tot 30 jaar) en locatie omgeving Sittard-Geleen. Zelf speel ik graag muse, Arctic Monkeys. Maar ook jaren 80 muziek zoals Phil Collins. Interesse? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken