Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 72x bekeken

Band zoekt drummer/percussionistEen zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist. Het repertoire bestaat uit nummers uit pop-, jazz- en wereldmuziek vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek als hobby en treden op, maximaal 1 keer per maand, op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar we ons verbonden meevoelen. Wij … meer »

Nico Engels

Band zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Tiel (Gelderland) | 123x bekeken

Band zoekt drummer/percussionistEen zes mensformatie uit de regio Bommelerwaard, nu bestaande uit twee zangeressen, pianist, bassist en een gitarist. Het repertoire bestaat uit nummers die uit pop-, jazz- en wereldmuziek komen vanaf de periode 1920 tot nu. De formatie bestaat nu ca. 5 jaar en we maken muziek vanuit onze muziekpassie en treden maximaal 1 keer per maand op familie/vriendenfeestjes of op gelegenheden waar we ons verbonden … meer »

Nico Engels

Zang/vocal gezocht voor POP project/band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 85x bekeken

Hallo, Muziek is een grote hobby van mij. Ik ben jong met pianoles begonnen en later zijn daar bas, drums en gitaar bijgekomen. Al tijden maak ik opnames en composities, fantastisch om te doen en de gemaakte nummers mogen er zijn! https://soundcloud.com/bartarty Zingen..dat doe ik helaas niet en dus ben ik opzoek naar iemand die zanglijnen en tekst gaat maken op de nrs welke op soundcloud … meer »

ger ger

Zang/vocal gezocht voor DISCO project/band

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 86x bekeken

Hallo, Muziek is een grote hobby van mij. Ik ben jong met pianoles begonnen en later zijn daar bas, drums en gitaar bijgekomen. Al tijden maak ik opnames en composities, fantastisch om te doen en de gemaakte nummers mogen er zijn! https://soundcloud.com/timico-disco Zingen..dat doe ik helaas niet en dus ben ik opzoek naar iemand die zanglijnen en tekst gaat maken op de nrs welke op soundcloud … meer »

ger ger

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 158x bekeken

Wij van de band Redikin zijn op zoek naar een bassist, wij spelen stevige rock met een metal randje. www.redikin.com. Wij zoeken geen beginners, wij spelen met in ear en op click live, vanwege een backing track die mee loopt, wij repeteren 1x in de twee weken op zondag in delft in onze eigen ruimte. Heb je intresse, mail dan naar david@*******.com

david de waal

Bassist en toetsenist gezocht voor feestband

Bassist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 136x bekeken

Hé jij daar! Voor een nieuwe band rondom bestaande artiest ben ik op zoek naar een bassist en toetsenist zo rond de 20-30 jaar. 2 sets aan muziek zijn al klaar met eigen werk, covers, medleys en bewerkingen. Akkoordenschema’s zijn uitgeschreven. De nummers zijn in het Limburgs, Nederlands, Engels en Duits en in verschillende stijlen. Optredens staan al gepland! We beschikken over een eigen … meer »

Muzikantenbank user Luc Op den CampLuc Op den Camp

Enthousiaste drummer, 58 zoekt coverband den haag e.o.

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Drummen doe ik al een paar jaartjes, heb best ervaring met het spelen in gave coverbands, laatste is helaas onverwacht uit elkaar gevallen. we speelden leuke nummers van pink, anouk, K's choice, granberries, van dik hout, de dijk, golden earring, queen, bruno mars en meer. hoewel ik zeker geen steward copeland ben, lukt het me goed om coverbands te begeleiden, heb een best aardig "song"geheugen. ik … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck