Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht voor rock&roll, jaren 50-60.

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 273x bekeken

Wij zijn op zoek naar bassist(e) voor het opstarten van rock en roll bandje, jaren 50-60, Zowel instrumentale nummers als zang nummers. Momenteel hebben we slaggitarist, sologitarist, drummer en zanger. Allemaal een tijd niets of weinig aan muziek gedaan ,maar willen de draad weer oppakken, om toch wat met muziek bezig te zijn, dat is ons doel. Mocht er ooit een of meerdere optredens uitkomen ook … meer »

Fred van den Broek

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 312x bekeken

Bassist gezochtWelke gepensioneerde bassist of iemand die overdag tijd heeft in de regio Helmond vind het leuk om overdag (woensdag ochtend) te repeteren en samen jaren zestig en zeventig muziek te maken ? bezetting is nu drummer , toetsenist , percussionist , gitarist . je mag mij ook bellen , 06 51 13 90 85 groet

cees

Bassist gezocht - Zuid-Holland

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 312x bekeken

Bassist gezocht - Zuid-Holland - Onze bassist moest helaas stoppen en daarom zoeken wij een nieuwe. Wij richten ons op zowel de moderne rockmuziek als de classics. Wij oefenen in Zoetermeer. De bezetting bestaat uit een drummer, twee gitaristen en een zangeres. Wij zoeken een bassist met een brede rocksmaak, ervaring en in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Interesse of wil je meer informatie, stuur dan … meer »

Mischa

Electro Pop Metal Band zoekt gitarist, bassist en drummer!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Wij, Louise (zangeres, artiestennaam Emoby) en ik, Wiard (screamer, artiestennaam Jamy X Climaxz), zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten om samen een serieuze Electro Pop Metal band te vormen. Wij streven naar een carrière in de muziek en zijn daarom op zoek naar leden die dezelfde passie en toewijding hebben. Onze invloeden omvatten bands als BabyMetal, Electric Callboy, Amaranthe, Motionless … meer »

Wiard

Classic Hardrock en Metal band Starburst zoekt jou

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 305x bekeken

Classic Hardrock en Metal band Starburst zoekt jouWij zijn enthousiaste hobbymuzikanten tussen de 30 en 50 en we spelen graag Hardrock en Metal uit de jaren 70, 80 en 90 in onze vrije tijd. Denk aan Led Zeppelin, Black Sabbath en Deep purple, etc. We gaan niet streven naar een aantal optredens per jaar, ons doel is gewoon lekker ons muzikale ei kwijt te kunnen en om ook van elkaar te leren en het gezellig te hebben. Alles is gewoon in gezamenlijk … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

Band in oprichting zoekt Bassist(e), Gitarist(e), Toetsenist(e)/Zangeres.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 651x bekeken

Wij, drummer en zangeres uit Zutphen, zijn bezig een band op te richten om melodieuse, meerstemmige popsongs te spelen. Songs van deze tijd afgewisseld met mooie nummers van eerdere datum. Samen mooie setlists samenstellen met bijvoorbeeld: J.J. Cale/Eric Clapton, Marc Cohn, Common Linnets, George Ezra, Douwe Bob, Joe Cocker, CCR, Coldplay, Fleetwood Mac. Een bezetting met mannen en vrouwen van … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gezocht ritme gitarist en contrabassist Arnhem, gipsy style.

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 187x bekeken

Ik zoek een ritme gitarist en een contrabassist om mijn repertoire te begeleiden. Het gaat om zowel gezongen repertoire in het Frans, Spaans en Romani alsmede American jazz standards. Daarnaast instrumentale nummers in de zigeunerjazz stijl. Wekelijks overdag repeteren in Arnhem. Reacties ziet deze ervaren gepensioneerde muzikant gaarne tegemoet. Sanny

San Salou