Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

CoverBand equality zoekt zanger/sologitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Coverband Equality is op zoek naar een enthousiaste ervaren (zanger/sologitarist). Wij( bestaande uit een drummer toetsenist.basgitaar slaggitaar en 2 zangeressen spelen nrs vanaf de jaren 60 tot aan de nieuwste nrs van nu. Kom jij ons gezellige team versterken? En heb je tijd om op de maandagen savonds te oefenen?Dan zijn wij op zoek naar jou!! We oefenen net over de grens in Elten ( bij lobith) … meer »

kitty ikink

Groovy zanger(es) & gitarist gezocht: Sluit je aan bijzonder band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 647x bekeken

Na het stille einde van onze vorige band, Matt Thursday, meer dan een jaar geleden, hebben we, als toetsenist, drummer en bassist, onze passie voor muziek nieuw leven ingeblazen. Nu zijn we sterk gemotiveerd om gezamenlijk een nieuwe, levendige band te lanceren waarbij we het grooven naar een hoger niveau tillen. Ons geluid is een mix van funky bluesrock, soul, r&b, vette funk (inclusief oldskool vibes) … meer »

Rilana Lainsamputty

Alternative band zoekt allround gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 381x bekeken

Hey you! Na ruim 10 jaar te schrijven en muziek te maken heb ik ongeveer 2 jaar geleden een band opgericht waarmee ik mijn nummers uitwerken. We zoeken een (ervaren) gitarist die de brug tussen uke en bas kan opvullen door afwisselend slag en solo werk te doen. Er is ruimte voor je eigen imput en creativiteit Het genre wisselt van meer poppy tot rock met ska invloeden. We repeteren wekelijks met als … meer »

Muzikantenbank user NaomiNaomi

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 388x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 882x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 715x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle