Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 734x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 250x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul

Ervaren hobby leadgitarist gezocht.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 431x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren hobby leadgitarist om onze band te komen versterken. Band bestaat uit zangeres, drummer, bassist en slaggitarist. Wij spelen voornamelijk guilty pleasure Rock/Pop nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid met elkaar staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met het maken van eigen nummers. Voorkeur gaat uit naar … meer »

Ramon Lamers

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 115x bekeken

Hallo wij zijn mental een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar een drummer die warm loopt voor bands zoals slayer, testament, Metallica Iron Maiden Saxon Megadeth Kreator Helloween etc etc Wij spelen metal met thrash invloeden en coveren deze nr op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Jij als drummer beheerst de dubbel bass en kan goed maat houden Dus herken jij … meer »

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Welkom nieuwe toetsenist (omgeving Haarlem)

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 152x bekeken

Hallo daar muziek liefhebbers! Wij zijn een pop/rock cover band en willen de liedjes die wij spelen versterken met een toetsenist. Het zijn liedjes die passen bij de stem van onze zangeres en bij onze capaciteiten. Alles bij elkaar een mix die zich ontwikkelt en wij vinden het leuk wanneer jij helpt die mix verder te ontwikkelen. Er zitten liedjes in van Sia, Lady Gaga, maar ook Kings of Leon, Maroon … meer »

Muzikantenbank user Marc KolMarc Kol

Toetsenist voor nieuwe country coverband

Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 229x bekeken

Wij zijn een country coverband i.o.wij zoeken nog een toetsenist voor onze Band. Ons repertoire is van George Jones tot Doobie brothers etc etc lekkere ballads tot up tempo country. Mocht je dit aanspreken en je woont in de omgeving Apeldoorn neem dan contact met mij op Olaf van den Berg telefoonnummer: 0612139488. Of laat een bericht achter. Muzikale groet Olaf

Olaf van den Berg

ПŽ¤ðŸŒŸ Achtergrond Zangeres Voor TRIBUTEBAND 🌟🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 374x bekeken

🎤🌟 GEZOCHT: ACHTERGROND ZANGERESSEN VOOR TRIBUTEBAND 🌟🎤 Ben jij gepassioneerd over zingen en zoek je een leuke uitdaging? Wij zijn een energieke tributeband met optredens in Nederland en daarbuiten. Momenteel geniet onze collega met volle teugen van haar rol als achtergrondzangeres, maar ze mist wel een collega naast haar. Wil jij naast haar staan en samen een geweldige sound creëren … meer »

Hildegard Smiet