Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 109x bekeken

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Donny Hathaway, Lauryn Hill, Bruno Mars, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue en meer. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk … meer »

Michiel van Amerongen

Wereldmuziekgroepje zoekt cellist(e)

Strijker gezocht in Arnhem (Gelderland) | 71x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een cellist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Jazzy zangeres en drummer gezocht

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 225x bekeken

Hallo, wij, contrabassist en pianist zoeken een jazzy zangeres en dito drummer. Ons repertoire bestaat uit lekkere jazzy songs zoals: Bossa Nova, Samba, Easy Listening, Swingen ook jazzy Popsongs. Wij zijn gevorderde muzikanten maar schroom niet te reageren als je wat minder gevorderd denkt te zijn..wie weet is je niveau verrassend goed..:-) Leeftijd is niet van belang en de bedoeling is om in een … meer »

John van der Wal

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

LOFT zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 132x bekeken

LOFT zoekt toetsenistLOFT is een 60’s coverband oorspronkelijk bestaande uit Hengelose muzikanten en bestaat al sinds 2008. Nu komen de muzikanten uit heel Twente. Wij zoeken met spoed een redelijk ervaren toetsenist met kennis van de muziek uit de 60's tot en met 80's. In staat om zich ons repertoire snel eigen te maken. Repeteren in Hengelo voorlopig op de woensdag. nu nog 1 x per week Onze leeftijden varieren … meer »

Erik Schott

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 131x bekeken

Ervaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezochtErvaren / gevorderde Trombonist of Trompettist gezocht Wij zijn Plug2Play, een 9 man/ vrouw formatie tussen de 40 en 60 jaar met allemaal flink wat kilometers in de muziek en bestaande uit, drums, slaggitaar / backingvocal, leadgitaar, basgitaar en toetsen, alt en bariton saxofoon en 2 x zang en we repeteren op de dinsdagavond 1 x in de 2 (even) weken in Amsterdam. We spelen geen muziek uit een … meer »

Johan Eenkhoorn

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Hoi, wij van de Stotzband zijn op zoek naar een drummer. Onze drummer is helaas wegens een rughernia moeten stoppen. Wij maken vrij stevige rock b.v. Van Halen, Vandenbergh, Rainbow, The Free, Cream enz.. Onze leeftijd is 60+ en we kunnen eventueel ‘s middags repeteren. Wij zitten in de regio Uden, Cuijk. Mocht er interesse zijn bel 0657108018. Groetjes Tonny

Muzikantenbank user Deso LationDeso Lation

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 129x bekeken

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!Beste muzikanten! Wij, Marnaga, een 3 koppig bandje met eigen geschreven metal/hardrock, zijn op zoek naar een nieuwe zanger. Invloeden in onze muziek komen uit jaren 80 en 90 metal/hardrock, maar ook uit moderne metal (maar we geven wel zo veel mogelijk een eigen draai aan de muziek). We repeteren op het moment in Rosmalen, bij Den bosch, dus uit die regio zoeken we iemand. Voor de geïnteresseerde, … meer »

Muzikantenbank user Joey CooijmansJoey Cooijmans

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 172x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah