Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 254x bekeken

Zanger gezocht voor metal/rockband uit omstreken Denbosch!Beste muzikanten! Wij, Marnaga, een 3 koppig bandje met eigen geschreven metal/hardrock, zijn op zoek naar een nieuwe zanger. Invloeden in onze muziek komen uit jaren 80 en 90 metal/hardrock, maar ook uit moderne metal (maar we geven wel zo veel mogelijk een eigen draai aan de muziek). We repeteren op het moment in Rosmalen, bij Den bosch, dus uit die regio zoeken we iemand. Voor de geïnteresseerde, … meer »

Muzikantenbank user Joey CooijmansJoey Cooijmans

Gitarist en drummer op zoek naar zanger en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 274x bekeken

Hey wij zijn een gitarist en drummer en wij zijn gek op grunge en metal. Wij willen voornamelijk eigen nummers spelen en natuurlijk live optreden. Wij hebben zelf al wat materiaal en zouden het super leuk vinden als jij dat met ons wil af maken Wij hopen zo snel mogelijk van u te horen Dit is mijn email en meschien kunnen we binnen kort wel samen jammen tarah.langenberg2812@*****.com

Tarah

ReCover zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 321x bekeken

ReCover is een band bestaande uit ervaren muzikanten. De band richt zich vooral op dansbare nummers uit de jaren 70, maar ook recente nummers met een jaren 70 'feel' komen aan bod. ReCover onderscheidt zich door blazers en meerstemmige zang. Met het oog op dit laatste zoeken wij nu een extra achtergrondzangeres en dan met name een sopraan. Wij oefenen elke woensdagavond in Veghel. Belangstelling? … meer »

Karel Bravenboer

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen

Zangeres gezocht voor pop/jazz duo ... female singer wanted for pop/jazz duo

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 414x bekeken

Ik ben gitarist en op zoek naar een zangeres voor een pop/jazz duo om optredens mee te spelen. regio Amsterdam. heb jij interesse om in een duo bekende pop,jazz,soul etc nummers te spelen? heb jij ervaring met optreden en wil je graag gigs spelen? stuur me dan een bericht. I'm a guitarist looking for a female singer to play gigs with in a pop/jazz duo. location Amsterdam. are you interested in … meer »

Lars

(contra)bassist(e) gezocht voor wereldmuziek

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Voor een wereldmuziekgroepje in Arnhem zijn we op zoek naar een (contra) bassist(e). Huidige bezetting: viool, dwarsfluit, percussie, gitaar. We zingen daarnaast drie of vierstemmig. We repeteren om de week op dinsdagavond. Niveau: gevorderde amateur. We spelen muziek uit alle windstreken

Ellen

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom