Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 281x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Aan alle zangers/zangeressen!

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 555x bekeken

Hoi zangers en zangeressen! Ben jij beginnend of ervaren zanger(es)? Zing je vaak met de radio, youtube of spotify mee? Als je het leuk vindt om in plaats daarvan eens met echte begeleiding te zingen kom ik graag met je in contact. Ik speel al gitaar vanaf mijn 7e en zoek enthousiastelingen in muziek net als ik. Ik speel allerlei muzieksoorten en sta voor vanalles open. Denk aan: London Grammar, … meer »

gitarist-647

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 431x bekeken

Ervaren Doom/stoner/psychedelische formatie (zangeres/gitariste en drummer) zoekt bassist.Ik heb even voor deze facebookgroep een Facebook account aangemaakt. Verder bereikbaar via Messenger en op 0611214956 via Whatsapp. Helaas heeft onze huidige bassist het te druk en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe bassist. We maken muziek in de genres stoner/doom/psychelisch met knallende groovy riffs,melodische stukken, afgewisseld met psychedelische instrumentale stukken. Momenteel … meer »

Muzikantenbank user Esma LarabiEsma Larabi

Blues zanger en toetsenist (Hammond) gezocht

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 350x bekeken

Onze band bestaat al heel wat jaartjes, maar onze zanger is er mee gestopt. We zoeken een blueszanger met een ruige gevoelige stem. We zijn geen jonkies meer. We zijn ook op zoek naar een toetsenist die piano en Hammond kan spelen. We hebben een mooie repetitie-ruimte in Waalwijk. Onze band bestaat nu uit gitaar,drums,mondharmonica en bas. Repertoir JJ Cale, Stevey Ray Vaughen, Jimmi Hendrix, Gary … meer »

Muzikantenbank user Jean-Pierre NijsJean-Pierre Nijs

Jaren 80 coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 383x bekeken

Hallo, Wij zijn een coverband en we repeteren één keer in de maand in de Starsound Studio in Utrecht. Als 50 plussers vinden wij de muziek uit de jaren 80 erg leuk om na te spelen. Denk hierbij aan new wave bands als Talk Talk, The B-52's en Duran Duran maar ook Chic, The Eurythmics en Propaganda behoort tot ons repertoire. Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. … meer »

Albert

Guitarist looking for Musicians

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 705x bekeken

Guitarist looking for MusiciansHi, I'm Axel (21M) and I'm looking for musicians to jam with in the Eindhoven region. I have been playing guitar for 2,5 years now and want to take my playing to the next level. I feel confident playing rhythm guitar and can play a couple of solos as well. Currently, I'm looking for a guitarist, bassist and / or a drummer. The goal is to form a band. I play rock 'n roll, hard rock and metal (mainly … meer »

Muzikantenbank user AxelAxel

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 903x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 375x bekeken

I.v.m. vertrek van onze zangeres, zoeken wij met spoed vervanging. Onze oefenruimte is in Maarssen en wij oefenen op maandagavond. Bezetting: 3 gitaristen,toetsenist, drummer en zanger. Liefst met band ervaring. Repertoire jaren 60 t/m heden. Leeftijd vanaf 40+

Paul Overdiek