Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock and Roll band zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 424x bekeken

Rock and Roll band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis Presley, Cliff Richard, Richi Valens, … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen

Keyboardspeler gezocht! (Amsterdam)

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 352x bekeken

Keyboardspeler gezocht! (Amsterdam)Lijkt het je leuk om in het Nederlands gezongen elektronische popmuziek te spelen? Denk qua stijl fun, poppy, dansbaar (Troye Sivan/Jeugd van Tegenwoordig/Kylie Minogue). We oefenen in Amsterdam en zijn nog onontdekt maar ambitieus. Wij zijn een zanger en een drummer met speelervaring. Voor Corona deden we vaak allerlei gigs en daar gaan we zodra we de kans krijgen mee door!! Als je interesse hebt, … meer »

Muzikantenbank user ThomasThomas

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 314x bekeken

wij zijn een band die goede en stevige muziek willen maken daarom is een goede toetsenist onontbeerlijk. Wij, drummer, basgitarist, gitarist en zangeres willen graag aan de bak.. repertoir in samenspraak... Ieder van ons zit al jaren in het vak en hebben de nodige ervaring. Leeftijd vanaf 30... wij zijn 40, 50 plus... Omgeving Zeeuws- VLaanderen..

Muzikantenbank user Alexander Ad AddyAlexander Ad Addy

Muzikanten gezocht voor nieuwe ska-band

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 398x bekeken

Voor een nieuw op te richten ska-band, ben ik (Hugo Dirks, bassist) op zoek naar een toetsenist, zang (evt. in combinatie met toetsen) en een blazers-sectie. Laten we beginnen met covers (denk aan: Doe Maar, Madness, The Specials) en/of het maken van ska-versies van bekende nummers (zoals bijv. Skameleon). Het doel is om spetterende optredens te verzorgen die het publiek uit hun dak laten gaan. Regio: … meer »

Hugo Dirks

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 568x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 605x bekeken

Progressieve metal/rock band zoekt Bassist en evt. toetsenistWij zijn een progressieve metal band die voornamelijk bezig is met het maken van eigen materiaal. We bestaan uit een lead- en rhythm gitarist, zanger en drummer van tussen de 24-26 jaar (ouder of jonger is geen groot probleem) rondom regio Zuid-Holland en ijn op zoek naar een bassist (En eventuele toetsenist). Onze muziek gaat uit naar de stijl van TOOL, Avenged Sevenfold, Stone Sour etc., maar we … meer »

Muzikantenbank user Noeck VerboomNoeck Verboom