Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

P!nk Tribute zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 128x bekeken

P!nk Tribute zoekt toetsenistWord jij de nieuwe toetsenist van onze P!nk tribute band? Ben je een P!nk-liefhebber en heb je altijd al de magie van haar muziek op het podium willen brengen? Dan is dit je kans! Wij - een zangeres, gitarist, bassist en drummer - zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze (semi)professionele tribute band te versterken. Als je ervaring hebt in bands en vertrouwd bent met in-ear gebruik, … meer »

Patrick

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 157x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma

Ervaren band zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 132x bekeken

Wij zijn als band inmiddels een half jaar aan de slag. Twee zangeressen, twee gitaristen, een bassist en een drummer die allemaal de nodige ervaring hebben. Gemiddelde leeftijd rond de 50, de zangeressen zijn uiteraard altijd 38 gebleven. We hadden een geweldige toetsenist, maar die is helaas wegens omstandigheden gestopt. En dus zijn we op zoek naar een vervanger. Het repertoire is nog in ontwikkeling, … meer »

Hans

Coverband uit Alkmaar zoekt gitarist of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 294x bekeken

Coverband uit Alkmaar zoekt gitarist of toetsenistBeste medemuzikanten, Wij zijn BleuBand uit Alkmaar. We bestaan ongeveer een jaar, en onze 5 huidige bandleden zijn allemaal redelijk gevorderde muzikanten van tussen de 40 en 60 jaar oud, die elkaar hebben leren kennen van de muziekschool en jam sessies. We oefenen zo iedere twee weken een avond in een studio in Alkmaar. Daarnaast willen we met enige regelmaat ook optreden op laagdrempelige gigs … meer »

David Bak

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 165x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

TrashWood zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 107x bekeken

TrashWood zoekt toetsenistWij zijn TrashWood een band met eigen muziek in de stijlen van Rock Pop en Punk. we hebben nu net onze eerste EP opgenomen en gaan deze binnenkort releasen. We treden regelmatig op. En nu willen we graag onze sound uitbreiden met een toetsenist. Leeftijd maakt niet heel veel uit. we zijn zelf tussen de 22 en 42 jaar oud. Maar wel vrij fanatiek. We oefenen elke week (meestal op vrijdag) bij R.A.W … meer »

Muzikantenbank user Luke PrangerLuke Pranger

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique