Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

B(r)and New Jacket Zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 255x bekeken

B(r)and New Jacket zoekt een gemotiveerde toetsenist met ervaring die onze band kan versterken als we straks weer mogen repeteren. Momenteel bestaan wij uit bassist, gitarist, drummer en twee zangeressen. Wij spelen diverse muziekstijlen van U2 tot Dua Lipa, van Pink Floyd tot Doe Maar. Wij zijn ondernemende en gepassioneerde muzikanten, die jarenlange ervaring hebben in het spelen in top 40 bands. Wij … meer »

Gert Albers

Manus-van-alles-toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Manus-van-alles-toetsenist gezochtKOLBAK maakt als driemansformatie alternatieve, melodische poprock. Wij zijn op zoek naar een manus-van-alles-toetsenist die graag live wil spelen en werken op professioneel niveau. Eventueel bespelen van ander instrument en/of zang is pre. We hebben een eigen oefenruimte tussen Amstelveen en Uithoorn in. Voor een indruk, ga naar onze website kolbak.com. We hopen na de lockdown met je samen … meer »

Harold Pflug

Gezocht: pianist met ambities om les te geven

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Heb jij ambities om als bijbaan (of evt fulltime) pianoles te geven? Ben je enthousiast en gepassioneerd, maar heb je misschien niet het juiste papiertje? Dan ben je bij Via Musica aan het juiste adres. Muziekschool Via Musica in Helmond zoekt namelijk een nieuwe pianodocent, die graag zelfstandig werkt en de optie heeft om bij mensen aan huis les te geven in Helmond en omstreken. We werken dus niet … meer »

Muzikantenbank user Lisa DonkersLisa Donkers

Startende band met ervaren muzikanten zoekt toetsenist (synths)

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 270x bekeken

Beste Groningse muzikanten, Wij zijn Polke (Drums), Frank (Bas) en Faisal (Vocals/gitaar). Een band in oprichting met ervaren en gedreven muzikanten. Wij hebben allemaal (podium) ervaring in verschillende bands. Op dit moment zoeken wij een toetsenist die synthesizer speelt. Het genre dat wij met de nieuwe samenstelling voor ogen hebben ligt niet voor 100% vast, maar genres die genoemd zijn onder … meer »

Muzikantenbank user Polke van der KleijPolke van der Kleij

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 344x bekeken

Coverband zoekt toetsenist(e) (Eindhoven)Hallo allemaal, Dâ is ôk is opzoek naar een gezellige, enthousiaste toetsenist(e). Wij zijn een coverband, ontstaan vanuit een workshop en gegroeid tot een fanatieke, sfeervolle band. We spelen vooral voor de lol en hebben de ambitie om een aantal keren per jaar op te treden (gemiddeld de laatste jaren drie à vier optredens per jaar). Huidige samenstelling bestaat uit twee vrouwen (zang en bas) … meer »

Peter

Sologitarist of toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 609x bekeken

Wij zijn Oker. Een 60+ coverband die Blues ,Rock en Popmuziek spelen .In Coronatijd opgericht, hebben dus nog maar een aantal keer met elkaar kunnen oefenen .Wij, slaggitarist, drummer, basgitarist en zanger zijn op zoek naar versterking. Wij zoeken een sologitarist of toetsenist die, net als wij, lekker muziek maken op een vaste avond in de week (woensdagavond)ziet zitten. We oefenen in een studio … meer »

Muzikantenbank user Nol BosNol Bos

Vocalgroup zoekt aanvulling op nieuw combo!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 572x bekeken

Beste muzikanten, Voor onze super hippe vocalgroup in Horst zijn we als aanvulling op ons combo op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist (mag pianist zijn, maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om elke eerste maandag van de maand met ons koor mee te repeteren en 5/6x per jaar ons te ondersteunen bij optredens. Als koor repeteren we elke maandag onder leiding van een professionele dirigent … meer »

Muzikantenbank user Lisanne SmuldersLisanne Smulders