Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tweede gitarist/backing vocalist gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 540x bekeken

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar. Leeftijd is tussen de 40 en 60 jaar. We hebben de setlist opgeschoond en willen deze graag gaan uitbreiden … meer »

Selma van den brink

Beginnende band zoekt gitaristen

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 458x bekeken

Heey, ik ben Julia (23 jaar) en ben voor een beginnende band op zoek naar een akoestische en elektrische gitarist (leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar). Het zou leuk zijn als je ook kan zingen, maar dat is niet per se nodig. Wij spelen in het genre pop, country en rock en zoeken gitaristen die serieus aan de slag willen in een band. Wij zijn nu vooral nog repertoire aan het opbouwen en onze ambitie is … meer »

Muzikantenbank user Julia van DodewaardJulia van Dodewaard

Zanger gezocht voor vette tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 315x bekeken

Ben jij een goede zanger en zou jij graag in een vette tributeband willen zingen, dan hoor ik graag van jou. Denk aan: - Jamiroquai - Phil Collins Met een uitgebreid muzikanten netwerk is een band zo geformeerd. Kernwoorden: - goed niveau - goed voorbereid zijn - korte snelle periode om repertoire op te bouwen - weinig repeteren en veel optreden Tot horens, Michel - bassist

Michel Daals