Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht in Brabant!

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Bassist gezocht in Brabant!Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een bassist. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje als … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Zangeres gevraagd voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 287x bekeken

Wij zoeken voor onze allround coverband een zangeres / frontvrouw / party girl / (stem bereik alt+ / (mezzo sopraan) voor zowel lead als backing vocal met ruime ervaring en repertoire kennis. Misschien bespeel je ook nog een bij instrument zoals gitaar keys of percussie o.i.d? Persoonlijke microfoon is een pre. Proactieve en vriendschappelijke houding, goede vocaliste, vinden wij een absolute must. En … meer »

roy janssen

(Vrouwelijke) drummer zoekt band, omgeving Nijverdal

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 273x bekeken

Hi! Ik ben een drummer van 34 jaar die op zoek is naar een bestaande of nieuw op te richten band in de omgeving van Nijverdal (Overijssel). Muziekgenre: rock, blues, country, funk, soul, americana, roots. Ik heb een brede muzieksmaak en sta voor veel genres open. NB: ik heb nog niet veel ervaring met drummen live optredens, maar wel een flinke portie enthousiasme en discipline! Interesse? Stuur … meer »

Myrthe

Gezocht: geluidsman of vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Gezocht: geluidsman of vrouwHoi, wij van Tonebusters (stevige rock-covers) zoeken iemand die ook van stevige rockmuziek houdt, een paar goede 'oren' heeft en technisch onderlegd is om geluidsman/vrouw bij ons te worden; we beschikken over een eigen oefenruimte met compleet PA (Behringer X32 digitale mengtafel (voorzien van router, kan dus ook via tablet (aanwezig!) bediend worden), 4 x Mackie 1801 SWA (actieve 18 inch 800W per … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Experimenteel. minimaal, en geen 4/4

Drummer, Gitarist en Percussionist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 428x bekeken

Ik ben bassist en ik heb al vele jaren een lastig probleem, en moet daar moet nu toch echt maar eens een keer wat aan gedaan worden: ik wil graag de meer "experimentele" kant op in de muziek, maar de muzikanten waar ik normaal gesproken mee samenspeel trekken de stijl die ik zoek niet; (Wat zit je nou toch weer raar te freubelen? Wat is dat nou voor een rare maatsoort? Kunnen we nu weer gewoon Adele … meer »

Bas Glass

Skunkrocken

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 276x bekeken

SkunkrockenZangeres en drummer met ruime ervaring zijn op zoek naar gitaristen en een bassist die met ons willen rocken. Wij willen een funky rockband gaan samenstellen in de stijl van Skunk Anansie, Mothers Finest en dergelijke vette funkrock. Repeteren gaan we in Lichtenvoorde.

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman