Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor wereldmuziek

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 189x bekeken

We doen repertoire uit alle windstreken, dus van Zap Mama tot Noors en Spaans. Niveau: gevorderde amateur. Het is nog startend in/rond Arnhem. Meerstemmige zang + 2 of 3 instrumentalisten. We zoeken een goede gitarist om dit te begeleiden. We oefenen om de week op dinsdagavond. We zijn met 3 zangeressen, die ook allemaal een instrument spelen (viool, lichte percussie, dwarsfluit).

Ellen

Drummer gezocht – Regio Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 241x bekeken

Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist voor ons eerste optreden in juni. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers … meer »

Chris van Iperen

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 456x bekeken

Rockbandje 11FOOT5 zoekt bassistHeb jij zin om muziek te maken met gezellige mensen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres :-). Wij zijn Hinke (zang), Tom (drums) en Christiaan (gitaar). Op dit moment repeteren we 1 à x 2 x per maand op zondagmiddagen bij het Viaduct. We zijn op zoek naar een leuke bassist(e) tussen de 30 en de 50 jaar die zin heeft om ons te versterken zodat we toe kunnen werken naar een aantal optredens per … meer »

Muzikantenbank user hinkehinke

Drummer Gezocht

Drummer gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 132x bekeken

DRUMMER GEZOCHT 🥁: Wij zoeken een nieuwe drummer die bij ons wilt komen drummen en die het natuurlijk het podium op durft. Kan jij een beetje drummen en durf je het aan? Ben jij tussen de 16 - 20 jaar en kom je uit de omgeving Dordrecht? Neem dan contact op via 1 van de volgende manieren: Stuur een berichtje naar @resestband op Instagram 🗣️ Mail naar: rssband.info@*****.com 📨 Wordt … meer »

Senne Flach

Coverband zoekt een toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 147x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist M/V voor een coverband uit rotterdam. Het repertoire is allround en van toen tot hedendaags.Qua sounds zoeken wij het in Rhodes / hammond / piano / strings in de basis.Repetities vinden plaats in een privé ruimte van de band.Kijk even op de website van www.msmband.nl. email: info@ m s m band.nl mobil 0616499149 /whatsapp. Gr van de msmband

roy janssen

Gezocht zanger, zangeres of zingende gitaris(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 252x bekeken

Wij vrij ervaren gitarist, drummer en bassist zijn op zoek naar een ervaren zanger of zangeres voor onze bluesrock band in opbouw. Eigen inbreng word gewaardeerd. We spelen nu covers maar staan ook open voor eigen werk. Bij voorkeur uit de steden driehoek Zwolle, Apeldoorn, Deventer. We spelen NU bluesrock in de stijl van Philippe Sayce, Henrik Freislader, King King, Albert Cummings en dergelijke. … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis