Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 318x bekeken

Fusio/Rockband "Persona Non Grata" is op zoek naar een enthousiaste bassist en een zanger (evt. met bij instrument). Het repertoire bestaat uit Rock, Jazz Rock, Fusion en Pop met werk van o.a. Focus, Santana, Kayak, Steely Dan, Robben Ford, King Crimson e.a. Het plezier en enthousiasme staan bij ons voorop met als doelstelling een paar keer per jaar optreden. We repeteren 2x per maand in Hengelo … meer »

Jaap Baart

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Rockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 232x bekeken

Rockband zoekt zanger(es)Wij zijn een band uit regio Den Bosch en Eindhoven, met redelijk wat podium ervaring, die op zoek zijn naar een zanger of zangeres. Wij zijn 24 en 25 jaar oud, we maken eigen muziek, maar spelen ook covers. Hierbij moet je bij covers denken aan 00s rock. En bij schrijven halen we inspiratie uit bands als The Black Keys, Royal Blood, Blue Stones, Kensington, Queens of the Stone Age. Stuur ons een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Infinite SunInfinite Sun

Old school death metal band zoekt slag/sologitarist en zanger/frontbeest.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 575x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst en een brulboei van een zanger die ook een waar podiumbeest kan zijn om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond … meer »

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te Arnhem

Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 138x bekeken

Timbalero gezocht voor Orquesta Catambú te ArnhemSalsaband Catambú zoekt per direct een timbalero. Repetities 1 x per 14 dagen oneven weken op de woensdagavond in Arnhem Zuid. We repeteren onder leiding van een latin dirigent, laten onze arrangementen speciaal voor onze bandbezetting maken, repeteren in een grote ruimte, zijn met ongeveer 14 vrouw/man. We werken lekker door tijdens de repetities en treden een paar maal per jaar op, vooral in … meer »

Marijke Bruin

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverband

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 174x bekeken

Toetsenist gezocht voor nederpop-rock-feest-dans coverbandWij zijn The Bamigos, een bruisende liveband voor kroegen en partijen en een avondje gezelligheid. Wij zijn op zoek naar een toetsenist die de juiste synth, piano en hammondsounds in huis heeft. Wij spelen bekende nederpop hits, pop-, dans- en soulmuziek maar we kunnen ook een stevig potje rocken als dat nodig is. Wij zijn geen gelikt commercieel gezelschap maar een prettige en ongedwongen club … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 186x bekeken

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden zing ik op dit moment als backing vocal (overigens met veel plezier) in een countryband, maar ik mis het … meer »

Muzikantenbank user Rolinka van der WoudeRolinka van der Woude