Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Warm bad voor drummer voor opstartend rock project. Affiniteit met Beatles is een plus, geen pré. Graag horen we van je als je 30+, gevorderd bent en ervaring hebt op het podium. Plezier hebben en iets goeds neerzetten!! Strak. Als je een overvloed aan energie hebt reageer gerust, ook als je twijfelt! Mvg

Wil

Drummer zoekt..

Overig gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Drummer 60+ is op zoek naar ontspannen Bluesmuzikanten. Na een tijdje still te hebben gestaan kan ik het blijkbaar toch niet laten en heb dus besloten op zoek te gaan naar een band welke een drummer te kort komt. Wat de regio betreft ben ik redelijk flexibel Zijn jullie op zoek dan hoor ik het graag

peet ka

Tango orkest zoekt contrabassist

Bassist en Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 225x bekeken

Tango orkest zoekt contrabassistOrqesta Tipica Tango Pasion zoekt een contrabassist. We repeteren elke twee weken op zaterdagochtend in Tilburg, maar leden komen van ver buiten de regio. Onder leiding van onze Argentijnse orkestleider en bandoneonist Matias Pedrana spelen we traditionele en moderne tango's. Met een aantal optredens in het verschiet zoeken we met redelijke spoed een contrabassist die het liefst ook nog met een strijkstok … meer »

Koos Jansen

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezocht

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 136x bekeken

LINKIN PARK | DJ/Sampler en Rapper gezochtBen jij een liefhebber van Linkin Park en wil je hun muziek eer aan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben op zoek naar muzikanten die een retestrakke Linkin Park Tribute band willen vormen. Ik zoek alleen nog een Rapper en DJ/Sampler. Zelf zal ik de vocals van Chester voor mijn rekening nemen. Ik zoek enthousiaste muzikanten met ervaring. Het doel is om 10-15 optredens per jaar krijgen … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Caverns zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beïnvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot gitaarwerk. Verder bestaat de band uit Martijn (gitaar), Pim (Drums) en Rens (Bas). We zijn rond de 35 jaar … meer »

Caverns

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 277x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt toetsenist(e)Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuk groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig (+/- 30x … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)

Blazer en Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 375x bekeken

FSS is op zoek naar een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) en trompettist(e) of alt saxofonist(e)FSS is momenteel een 6 mans formatie uit Groningen en zoeken helaas wegens verhuizing van ons gitarist naar zwolle een gedreven soul-funk-jazzy gitarist(e) (die maximaal 1 band erbij heeft) en missen naast ons tenor saxofoniste een trompettist(e) of alt saxofonist(e). Wij repeteren 2x in de maand in een eigen studio in Westerbroek en spelen nummers van o.a. Tower of Power, Amy Winehouse, Jaco Pastorius, … meer »

Muzikantenbank user DonnyDonny