Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

ReCover zoekt achtergrondzangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 187x bekeken

ReCover is een band bestaande uit ervaren muzikanten. De band richt zich vooral op dansbare nummers uit de jaren 70, maar ook recente nummers met een jaren 70 'feel' komen aan bod. ReCover onderscheidt zich door blazers en meerstemmige zang. Met het oog op dit laatste zoeken wij nu een extra achtergrondzangeres en dan met name een sopraan. Wij oefenen elke woensdagavond in Veghel. Belangstelling? … meer »

Karel Bravenboer

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 138x bekeken

Jazzformatie Reginald & Friends zoekt drummerOnder professionele begeleiding repeteren we eens per 2 weken op woensdagavond in de Meent in Nuland. Uitgangspunt daarbij is lerend repeteren met vooral veel ruimte voor improvisatie. De bezetting bestaat uit gitaar, bas, piano/ keyboard, percussie, fluit, altsax, tenorsax, trombone en trompet. Voel je er wat voor om ons te versterken dan kun je via 06-51563994 contact op nemen met Wil Janssen

Wil Janssen

Rock / Pop Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 170x bekeken

Hallo, We zijn een Rock / Pop Coverband bestaande uit een drummer, bassist , toetsenist , gitarist , zangeres en een zanger. Onze zanger is echter vorige week gestopt waardoor we nu op zoek zijn naar een goede vervanger. We spelen stevige Rock en Pop nummers vanaf de jaren 60 tot heden toe. Om een indruk te geven enkele nummers uit het repertoire: Blof /Later als ik groter ben. Peter Frampton … meer »

Bill

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Gezocht toetsenist(e) met backing vocal voor eclectische Tilburgse band met eigen werk. We hebben ongeveer anderhalf uur aan veelzijdig materiaal en nemen op dit moment onze debuutplaat op. Wij maken ons klaar om regelmatig op te treden. Eigen studio en apparatuur beschikbaar. Leeftijd 40 plus, vocale kwaliteiten, creatieve input bij componeren nummers zijn een pre.

simon Luszpinski

Band zoekt enthousiaste zanger voor country, rock en roll en 60s muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Wij, een stel oude(re) muzikanten die voor het plezier muziek maken zoeken een enthousiaste zanger(es). Genre: moderne country, rock en roll en 60s muziek. Als je naast zang ook nog slaggitaar speelt ben je helemaal welkom. Band bestaat uit gitarist, bassist, toetsenman en drummer. Meerstemmige zang is geen probleem. Band is begin dit jaar van start gegaan. Je hebt dus nog veel invloed op het repertoire. … meer »

Eric Verhagen

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Toetsenist en Gitarist gezocht voor cabaretvoorstellingen!!Wij, cabaretvereniging Wè Nou Wir uit Nieuwkuijk, zijn op zoek naar een toetsenist en gitarist voor tijdens onze voorstellingen op 15,17 en 18 juni. Wij schrijven onze liedjes zelf , wel op bekende melodieën. Eenmaal per jaar tijdens de kermis hier geven wij 3 avonden een cabaretvoorstelling. Natuurlijk zal hiervoor gerepeteerd worden de weken ervoor. Super leuk is het wel in ieder geval !

Muzikantenbank user Marleen VerhoevenMarleen Verhoeven

Bassist gezocht HELMOND

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 264x bekeken

Bassist gezocht HELMOND🎸 POP ROCK BAND BOLD ZOEKT ERVAREN BASSIST! Ervaren female fronted pop/rock coverband uit omgeving Deurne - Heeze maakt een doorstart. We zijn daarom op zoek naar een energieke bassist die ons geluid compleet maakt. 🚀 OVER ONS: Ons repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. We spelen graag moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. … meer »

Muzikantenbank user Evy van RossumEvy van Rossum

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 157x bekeken

ПŽ¤ Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot