Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuw op te zetten band in Eindhoven zoekt 40+ ers: (solo) gitarist, bassist en toetsenist

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 384x bekeken

Wij - drummer en zangeres - zoeken nog een solo-gitarist, gitarist, bassist en toetsenist om samen rock- en pop nummers te spelen. We willen ook gaan werken aan eigen nummers, en hebben al wat ideeën. We gaan wekelijks oefenen in Eindhoven (of directe omgeving) en zoeken 40+ ers of muzikanten die met 40+ ers in een band willen spelen. Dus alleen reageren als je daaraan voldoet! Geen probleem … meer »

music lover

Saxofonist/trompettist gezocht.

Blazer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Beste muzikanten, Wij zijn jongstleden met een aantal ervaren muzikanten een Nederpop coverband gestart. We willen hiermee de tachtiger jaren doen herleven. De band is op de blazerssectie na compleet. We zijn dus nog op zoek naar een saxofonist(e)/trompettist(e). Ben jij of ken jij iemand die hier enthousiast van wordt en zin heeft zo'n avontuur met ons aan te gaan, laat dat ons dan telefonisch … meer »

Muzikantenbank user Van Den Heuvel PeterVan Den Heuvel Peter

Muzikanten gezocht voor Blues/Rock

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Hallo allemaal! Na een lange pauze ben ik weer intensief gaan spelen op de gitaar en lijkt het me weer leuk om met muzikanten covers te spelen, maar ook eigen nummers te maken. Ik ben van vele markten, maar kom altijd terug op de oude vertrouwde blues/rock. Om er een paar te noemen: Carlos Santana, Guns n roses, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine. Nogmaals, … meer »

Nicolas Dekou

Bassist zoekt band of nieuw op te richten band

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 206x bekeken

hallo allen, ik ben John een bassist met ruime ervaring, na een paar jaar niet met een band gewerkt te hebben wil ik de draad weer terug oppakken en zoek een band of eventueel een nieuw op te richten band. top 100 allertijden., rock en blues zijn de stijlen die ik het liefst speel en goed beheers. Ik ben 65 jaar maar nog lang niet uitgespeeld, muziek is tijdloos dus niet leeftijd gebonden. reageren … meer »

Muzikantenbank user John NaenenJohn Naenen

Wereldmuziek-band zoekt enthousiaste percussionist

Percussionist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Heb je als percussionist affiniteit met (diverse soorten) wereldmuziek, woon je in de omgeving van Breda en vind je het leuk om in kleine bezetting samen te spelen met andere muzikanten en zo nu en dan op te treden? Dan zijn we op zoek naar jou! We repeteren 1x per twee weken op maandagavond en kunnen op het gebied van percussie nog versterking gebruiken. Denk aan Zuid-Amerikaanse muziek, maar ook … meer »

Kevin

Blazers gezocht voor klezmer / wereldmuziek

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, …) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast spelen we allerlei andere wereldmuziek, zoals uit de Balkan of uit Zuid-Amerika. Spreekt dit je aan … meer »

Kevin

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting bij bluesband. Heb eigen gear en vervoer. Heb lang in diverse coverbands gespeeld, laatste jaren in een bluesband. Met de bluesbsnd repeteren we maar 1 a 2x per maand. Daardoor heb ik tijd om er een extra band bij te hebben. Blues of bluesrock, geen rockcoverband. Zoekgebied, Tilburg/Waalwijken en ruime omgeving. Mail: heinvoogt@*****.nl

H. Voogt