Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist

Bassist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 702x bekeken

Gezocht: bassist Aantal optredens: 10-15 per jaar Repetities: 1x per week op dinsdag in Zevenhuizen Wie zijn wij? Wij zijn The Upside, een goed lopende pop/rock coverband met een rauw en funky randje. Wij bestaan uit ervaren muzikanten en onze setlist bestaat uit nummers uit de top 2000. We zijn serieus met de muziek bezig maar de sfeer is ook belangrijk dus er is ook tijd om te lachen. Wat … meer »

Muzikantenbank user PeetPeet

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars willen wij een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Wij zijn op zoek naar een zanger die het leuk vindt om een nieuwe band op te richten en samen eigen liedjes te maken. Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen? stuur ons dan snel een berichtje! Groetjes … meer »

Marcel van Tuyll

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars willen wij een nieuwe band oprichten in de genre van postpunk met de juiste sound en energie. Wij zijn op zoek naar een drummer die het leuk vindt om een nieuwe band op te richten en samen eigen liedjes te maken. Ben jij geïnteresseerd en lijkt het je leuk om ideeën uit te wisselen? stuur ons dan snel een berichtje! Groetjes … meer »

Marcel van Tuyll

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 183x bekeken

Metalcore/Melodic Deathmetal band zoekt vocalistWij zijn een metalband uit omgeving Rotterdam, Zuid-Holland genaamd SHEOL. Wij zoeken een vocalist die meerdere scream technieken beheerst maar ook cleans kan, denk aan de bands (Ice nine kills, In flames, Periphery en Whitechapel). Wij zijn allemaal muzikanten met stage ervaring uit voorgaande bands en zijn tussen de 19 en 22 jaar. Wij zitten nu nog in ons beginfase dus we zijn nu vooral nog veel … meer »

lukas

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 519x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu