Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 124x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop

Band in oprichting Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Hi drummers in Den Haag e.o. Wij zijn een bassist, lead/slaggitarist (conservatorium) en slaggitarist/frontman/zanger die een eigen mix van covers (evt. eigen nummers) wil gaan spelen om tzt af en toe op te treden. Het is echt om plezier te hebben en mooie gigs te realiseren maximaal 10x per jaar. Qua repertoire kan je denken van b.v. Pearl Jam, Chris Cornell tot RHCP, Daft punk, Snow Patrol of … meer »

Mario van Dam

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/Ballad

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Band/muzikanten gezocht Rock/Pop/BalladBeste muziekanten, ik zoek jullie! ACOUTISCH ROCK / POP / BALLAD Ik, Marieke - 42 jaar - alt sopraan zing al jaren, voor groot en klein publiek. Een enkele keer per jaar optreden is tof maar plezier maken met elkaar voert voor mij de boventoon. Graag ben ik op zoek naar een club muzikanten om een bandje mee te vormen of om me aan te sluiten bij een bestaande band. Beschikbaarheid: maandag-, … meer »

Muzikantenbank user Marieke van den BroekMarieke van den Broek

Muzikanten/bandje gezocht!

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 103x bekeken

Wij (17 jaar) zouden het heel leuk vinden om in een bandje te zingen. We hebben een paar jaar zangles gehad, maar nog geen bandervaring. Ons genre is pop (inspiratie/smaak is; Froukje/Billie Eilish/Tom Odell/Wasia Project/S10) maar staan evt ook open voor andere stijlen. We kunnen aansluiten bij een bandje of iets nieuws startten. In het begin covers, later lijkt t ons ook leuk om zelf nummers te maken. … meer »

anna

Muziekgroep Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Hallo, wij, percussionist, zangeres, bassist, slaggitarist en toetsenist zoeken een solo(jazz)gitarist(e) om onze muziekgroep (50+) compleet te maken. In februari begonnen en nu zijn we bezig om een setlist samen te stellen voor een aantal try-outs. Onze muziek is behoorlijk gevarieerd en bestrijkt een aantal stijlen, welke wij na de try-outs verder naar onze manier van spelen willen brengen. Heb je … meer »

Muzikantenbank user Foek TsaiFoek Tsai

Toetsenist m/v

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Toetsenist m/vOnze band met uitsluitend eigen werk is op zoek naar een ervaren toetsenist. Een fijne, gedreven aanvulling voor de langere termijn. Invloeden laten zich het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We beschikken over een eigen vaste ruimte. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad).Voel jij je aangesproken? Aarzel dan niet en stuur een korte motivatie/geluidsfragment naar: … meer »

Paul