Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Zanger/ gitarist, Bassist, en saxofonist gezocht voor smartlappen trio/ kwartet

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Beste zanger(es)/ gitarist en bassist. Ik loop met het idee om met een trio/kwartet (bas, gitaar/zang, drummer) en evt. saxofonist, om een (semi) akoestisch bandje te starten met bekende Nederlandstalige nummers (meezingers) misschien leuk om dit ook met wat humor te spelen/ zingen. denk dan aan feestjes en partijen of leuke evenementen zoals braderieën/ jaarmarkten waar we ons spelend kunnen verplaatsen … meer »

Ludwig

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSense

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSenseGezocht een goede 2e sologitarist. Allroundcovers met vooral de hitklassiekers die het kroegpubliek de dansvloer op krijgt. Repeteren elke maandag avond bij BBsound Bredeweg Zevenhuizen (Naast de A12) Ter indicatie de volgende nummers: Long train running Iedereen is van de wereld You oughta know Paid my dues I put a spell on you (CCR versie) Sex on fire Crazy little thing called love Like … meer »

Toon

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!!

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit een: zangeres, drummer, bassist-, slag- en sologitarist en toetsenist. Allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken, plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium … meer »

Frank

Band zoekt Postpunk/Rock zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Marcel, ik speel gitaar en samen met bassist Lars en drummer Tom hebben wij onlangs een nieuwe band opgericht in de genre van Postpunk/Rock. Wij zoeken nog een goede frontman/zanger die vocaal power en energie kan geven om de band en sound compleet te maken. Als je teksten kan schrijven dan zou dat top zijn. Wij hebben al wat nummers en ideeën klaarliggen. Bij … meer »

Marcel van Tuyll

Funky Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 93x bekeken

Yo toestsenist, Wij zoeken jou voor onze onlangs opgestarte band (Funky Peeps). Zang, gitaar, drums en bas zijn er al maar voor een vetter geluid ben jij echt nodig. Om de gedachte te bepalen: de band Scary Pockets, covers in een ander, funky, jasje. En er ligt ook eigen werk in de lade maar met uitzicht op een gig einde zomer wordt er nu hard gewerkt aan repertoire opbouw. Geen pro spelers maar … meer »

Muzikantenbank user hans Kuykenshans Kuykens

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Coverband zoekt zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een … meer »

Muzikantenbank user Petra Willemse-BurgersPetra Willemse-Burgers