Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 175x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ben op zoek naar een leuke band! Leeftijdscategorie 30-55 jaar. Liefst omgeving Almelo/Hengelo/Enschede Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 Genre: Rock, Pop, Country..en ben bereid ook andere muziekstijlen te proberen, ik heb een brede muzieksmaak en ben gedreven! Een klik en een leuke sfeer vind ik belangrijk 😃 Wekelijks repeteren, … meer »

Roos

Solo gitarist, toetsenist, saxofonist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 232x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 65 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers uit de jaren 60 & 70 te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: gitarist, bassist, drummer en zangeres. Als aanvulling zijn wij op zoek naar een tweede gitarist, toetsenist en saxofonist. Wij repeteren iedere dinsdagavond … meer »

Peter

Toetsenist gezocht voor unieke coverband

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan ook.

Pablo

Slack Alice zoekt zanger en gitarist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Slack Alice, een gerenommeerde rock-coverband uit Breda, zoekt een zanger en een (solo)gitarist. Wij bestaan al 17 jaar, hebben diverse hoogtepunten meegemaakt (opening van Hartje Ginneken, opening van Parkfeest Oosterhout, afterparty van De Dijk in de Vorstin in Hilversum), zijn vaste gast in de Panta Rhei in Vlissingen, hebben regelmatig de Bommel in Breda op z’n kop gezet, en nog veel meer. Echter, … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Power drummer!

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 359x bekeken

Power drummer!Rockband is op zoek naar een strakke en ervaren drummer! Onze invloeden komen uit de symfonische, metal en progressieve rock. Kennis van maatsoorten is wenselijk.Uitsluitend eigen materiaal.We beschikken over een eigen vaste ruimte. Repetities op vrijdag of zondag avond(omgeving Willemstad).We zoeken een fijne aanvulling voor de langere termijn! Bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer.Voel jij … meer »

Paul

Drummer zoekt enthousiaste nieuwe band (regio Helmond/ Eindhoven)

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Drummer met Ervaring Zoekt Nieuwe Band! Mijn naam is Wessel, ik ben 23 jaar, drum al vanaf mijn 11de en ik ben opzoek naar een enthousiaste muzikanten! Ik zoek een gemotiveerde band die samen met mijn vette muziek willen maken, lekker willen gaan optreden en misschien een keer de studio in willen. Ik speel graag in de genres indie, rock en alternatief, maar ik sta ook zeker open om meer te proberen! Mocht … meer »

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Gezocht ZANGERES voor band in Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 117x bekeken

GEZOCHT ZANGERES (40+) VOOR BAND IN ASSEN Lijkt het je leuk om in een splinternieuwe band te zingen die een breed assortiment aan bekende popsongs spelen uit de periode 60’s t/m 90’s? lijkt het je plezierig om gewoon ‘One of the guys’ te zijn, te midden van een groep relaxte muzikanten? Lijkt het je een uitdaging om ook een mooie rol te hebben als het gaat om het zingen vanuit de 2e stem (en … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel