Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 93x bekeken

Drummer gezocht Zanger, Gitarist en Bassist (30, 30, 60) goede muzikanten, zijn op zoek naar een goede drummer voor een her op te starten coverband. Onze voorkeur gaat uit naar een strakke drummer die als het nodig is ook klein en ingetogen kan spelen.
 De richting die we op willen gaan qua muziek staat nog redelijk open. We hebben al een kleine setlist waar we eventueel nummers van kunnen doen. … meer »

arnoud neervoort

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 86x bekeken

Hoi! Wij zoeken een bassist voor de doorstart van onze coverband. De band bestaat uit 2 gitaristen, een drummer en een zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in de omgeving Heerlen. Repertoire: mix van ouwe meuk en meer recente nummers in stijl rock. We komen graag in contact met je!!

Mark de Bruijn

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 110x bekeken

Eagles, CSN&Y, America, Little River Band, Doobie Brothers, deze muziek spelen wij met onze coverband. We zijn op zoek naar een bassist die misschien ook wel een beetje kan zingen maar dat is geen must. We repeteren 1 keer in de 2 weken in Neer.

Daan Metsemakers

Progrockband in oprichting zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 47x bekeken

Ben je een toetsenist(e) uit de grensstreek, en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een progrockband in oprichting? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We zijn op dit moment in voorbereiding op onze eerste optredens in … meer »

Marijn Schaaf

Band samenstellen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hoi medemuzikanten, ik wil heel graag samen met anderen een coverband op gaan richten. Het allerliefst wil ik Nederlandstalig doen (denk aan; Doe Maar, Blöf, Acda en de Munnik, De Dijk achtige liedjes). Gewoon omdat het publiek daar altijd zo enthousiast van wordt. Ik wil alleen repeteren in Zoetermeer 😊! Ik zoek dus alles nog en leeftijd 40 +. Heb nog geen opzet ofzo maar alleen wilde ideeën. Stuur … meer »

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Rocktoetsenist(e) gezocht!!

Toetsenist gezocht in Sneek (Friesland) | 109x bekeken

Rocktoetsenist(e) gezocht!!Hoi! Hou jij van Europe, Van Halen, The Scorpions, KISS, Whitesnake, Guns N' Roses en ACDC? In een flink aantal van onze nummers zitten uitdagende toetsenpartijen. Kun jij naast echt goed toetsen spelen ook een beetje met samples uit de voeten? DAN ZOEKEN WE JOU!! Mocht je ook nog 2e- of 3e stem kunnen zingen, dan is dat helemaal top. Op dit moment zijn we heel druk bezig met de voorbereidingen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen van der BijJeroen van der Bij