Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

TrashWood zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 107x bekeken

TrashWood zoekt toetsenistWij zijn TrashWood een band met eigen muziek in de stijlen van Rock Pop en Punk. we hebben nu net onze eerste EP opgenomen en gaan deze binnenkort releasen. We treden regelmatig op. En nu willen we graag onze sound uitbreiden met een toetsenist. Leeftijd maakt niet heel veel uit. we zijn zelf tussen de 22 en 42 jaar oud. Maar wel vrij fanatiek. We oefenen elke week (meestal op vrijdag) bij R.A.W … meer »

Muzikantenbank user Luke PrangerLuke Pranger

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Toetsenist/Gitarist zoekt band/ mensen om mee te jammen

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 236x bekeken

Ik ben Laurens, 21 jaar en speel nu zo'n 7 jaar piano en sinds 2,5 jaar ook gitaar. Ik heb zelf allerlei instrumenten maar hier doe ik het meeste mee. Ik zoek mensen om mee te jammen of om samen mee op te treden. Ik heb wel wat podiumervaring maar dit is al eventjes geleden en het lijkt me erg leuk dit weer op te pakken. Ik hou van veel verschillende genres, van reggae tot hiphop. Het leukste om … meer »

Laurens van Eck

Pianist gezocht voor bigband Gabanza uit Haarlem

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 126x bekeken

Bigband Gabanza uit Haarlem repeteert elke donderdagavond onder leiding van emiel bothenius Lohman. We zoeken een pianist. Gabanza is een Vereniging en ontvangt subsidie van de gemeente Haarlem. Het repertoire bevat nummers van o.a. Basie, Buble en Sinatra. Reageer ook als je weinig bigband ervaring hebt. Onze dirigent is pianist en kan je vast snel de fijne kneepjes...

Carlo schooonebeek

Jazz Pianist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 448x bekeken

Jazz PianistIn Purmerend repteren wij op Woensdagavond met het Waterland Jazz Collectief. We zijn opzoek naar een pianist om onze 16-koppige Big Band te versterken. We spelen Jazz & Jazz/Latin muziek.

Muzikantenbank user Karin SapKarin Sap

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 520x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Creatieve muzikanten gezocht!

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 169x bekeken

Voor een nieuw op te richten band zijn wij, Sander (drums) en Rindert (gitaar), op zoek naar een bassist en een toetsenist in de regio Utrecht of Amersfoort. Het doel is om pakkende, compacte eigen nummers te schrijven die qua stijl ergens liggen tussen pop, rock en progressive rock. Plan van aanpak: eerst instrumentaal samen op zoek naar een sound en zodra dat een richting krijgt op jacht naar een … meer »

Rindert Bul