Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Elektrisch gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 303x bekeken

Elektrisch gitarist zoekt bandHey mensen, ik ben een jonge (21-jarige) elektrisch gitarist die inmiddels 3 jaar op zijn slaapkamer heeft zitten oefenen en nu de stap wil maken om samen te gaan spelen met anderen. Mijn favo genres zijn: indie, post punk revival, shoegaze, surf rock en alternative. Om een paar bandnamen die ik vet vind te noemen: Radiohead, Interpol, slowdive, Alt-J, black country , new road en DIIV. Ik sta natuurlijk … meer »

Jelle Veenstra

Creatieve leadgitarist gezocht voor nieuwe allround band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 392x bekeken

Hallo wij ervaren Bassist 43 en ervaren Drummer 43 zijn op zoek naar een ervaren creatieve leadgitarist en ervaren zangeres voor een nieuwe band. Iemand die ervaring heeft met schrijven of hier mee wil beginnen. Doel is een leuk repertoire op te bouwen van een mix van covers en eigen nummers en dit uiteindelijk ten gehore brengen natuurlijk. Oefenruimte omg Didam mocht je interesse hebben app dan even … meer »

Thijs Wind

ANIME/ROCK Band Zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 279x bekeken

ANIME/ROCK Band Zoekt GitaristHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige gitarist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan er al 3 albums klaar om voor de komende jaren … meer »

Muzikantenbank user RayRay

Gitarist, zanger, toetsenist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 317x bekeken

hey. I would love to join a band playing original music. I play guitar, sing and I'm pretty good at the synthesizer. I am 35 years old and I have been involved in music for 20 years. In the meantime, I was doing music school. I would like to play concerts with an interesting band. communicates in English and Dutch. If you're initially interested, I'd love to hear from your team. Regards.

Emil

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 276x bekeken

Gitarist zoekt bluesbandHallo, Ik ben Marc (43) en speel al sinds mijn 16de in semi prof bands. Ik ben op zoek naar een bluesband die regelmatig live speelt. Om een indruk van me te krijgen hier een Youtube filmpje https://www.youtube.com/watch?v=nWVF_hJ6388 Groetjes Marc

Marc van hout

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 553x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Slaggitarist en keyboard speelster zoeken band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Wim 74 jaar jong speelt slaggitaar en Wilma 71 jaar jong speelt key; wij zoeken aansluiting bij een rock / blues groep. Met repertoire uit 60/70/ 80e jaren. Leeftijd is voor ons geen issue. Wij hebben podium ervaring. Redelijk niveau uiteraard wenselijk, maar gezelligheid staat voorop. Wij zijn te bereiken op: wimstad@******.me of 06 55897135 regio Zoetermeer/ Den Haag

Muzikantenbank user wim stadwim stad

Hello George zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 253x bekeken

Hello George zoekt een tweede gitarist die afwisselend solo en rhythm wil spelen. Repertoire bestaat uit een set David Bowie en covers van Stevie Ray Vaughn, Gary Moore, Herman Brood, The Wolff, Stones enz. Eigen inbreng is zeker gewenst. Repetitie meestal om de week op Zaterdagochtend in Hapert.

Roger van Bentum