Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren solo gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren all-round gitarist die lekker kan grooven en een vette solo neer kan zetten.. Dan zoeken wij jou! Wij zijn een 6 koppige coverband met gemiddeld 1 optreden per maand. Repertoire is oldskool,soul,funk uitstapjes naar disco, pop. Gepassioneerde ervaren muzikanten die voor kwaliteit en commitment gaan. Repeteren 2 x per maand regio Rotterdam. Muziek is onze passie,geen … meer »

Coverband

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Muzikanten gezocht voor eigen werk in de buurt van Oss - pop en rock -Hey muzikant in hart en nieren, Ben je een gitarist, drummer of gitarist (man/vrouw) en heb je zin om doelgericht en op een ontspannen wijze muziek te maken, dan nodigen wij je uit om kleurrijke pop- en rock te maken. Wij willen het hele traject van instuderen, opnemen, masteren, A & O management, optredens regelen, tourmanager en zelf het platenlabel zelf uitvoeren. Netwerken is meegenomen. Voor … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijven

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 200x bekeken

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijvenHoi, ik ben Allard. Ben opzoek naar een gitarist om samen Metal/punk riffs te schrijven, einddoel is uiteindelijk voledige nummers af te krijgen en een band eromheen te zoeken. Ik werk zelf in reaper en kan mezelf redden, ook gebruik ik ez drummer als drum computer. Zou fijn zijn als je al ervaring hebt met opnemen etc, anders leer ik je dat, als je maar enthousiast bent en hier wat tijd … meer »

Muzikantenbank user AllardAllard

Solo gitarist voor countryband.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Solo gitarist voor countryband.Beehive countryband met werk in het vooruitzicht zoekt met spoed een solo gitarist. heb je interesse en heb je iets met countrymuziek dan ben je van harte welkom. Mail of bel ons, dan hopen wij dat we je kunnen ontvangen als onze nieuwe solo gitarist. Mob 0637179196

Aart

Gitarist zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hoi, ik ben Willem 62 jaar en zoek een band in de regio Den Bosch, waar ik als gitarist/zanger kan aansluiten. Mijn muziek voorkeur gaat uit naar bekende nummers uit de jaren 60-70, (CCR, Bowie, Clapton, Roxy Music e.d. ) maar sta ook open voor gezellige pop muziek zolang het maar geen hardrock en smartlappen zijn. Ik ben in bezit van eigen gear en vervoer. Mijn voorkeur gaat uit naar wekelijks gezellig … meer »

William

Slaggitariste zoekt band omgeving Roosendaal

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Slaggitariste zoekt band omgeving RoosendaalHallo, mijn naam is Carina, 61 jaar, en ik speel slaggitaar. Na het uiteen vallen van onze coverband ben ik op zoek naar een nieuwe band. Ik woon in de omgeving van Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom. Mijn muziek smaak: (Southern) blues, blues-rock o.a. Marcus King, Tedeschi Trucks, Black Keys, Alabama Shakes, Dewolff, Bonamassa, en oude blues en blues-rock. Graag regelmatig bij elkaar komen en … meer »

Muzikantenbank user Carina De RooijCarina De Rooij

Gezocht pop/rockband

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 102x bekeken

Gitarist uit Noord Holland zoekt pop/rockband. Sterke voorkeur naar rock. Sta ook open voor een tribute band. Style Dirty Honey vindt ik erg gaaf om te spelen. Plezier hebben staat voor mij voorop. Nummers komen we wel uit. Gr, Gitarist uit het noorden.

Marcel