Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz zangeres zoekt band/combo/trio

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Jazz zangeres zoekt band/combo/trioHi, ik ben een enorme jazz liefhebber en zing graag jazz, swing en bossa nova. Repertoire: the Real Book, jazz standards, Jobim etc. Inspiratie: Diana Krall, Ella Fitzgerald, Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Stacey Kent. Ik zoek een band (combo/trio maar big band ook geweldig) om samen muziek mee te maken. Ik heb hiervoor gezongen bij o.a. Boy Brad Big Band en Jazzed for Fun. Omgeving Den Haag en … meer »

Muzikantenbank user Helene BorgmanHelene Borgman

Drumster (20) zoekt band/artiesten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 366x bekeken

Drumster (20) zoekt band/artiestenHey! Ik zal mij gelijk even voorstellen. Ik ben Jessie, 20 jaartjes jong en woonachtig in Rotterdam. Ik drum al vanaf mijn vierde maar echt serieus gezien vanaf mijn 15e / 16e. Ik maak vooral veel drumcovers van songs in allerlei soorten genres en veel verschillende artiesten. Denkend aan buitelandse bands/artiesten zoals: - The Script - Bruno Mars - Pharrel Williams - Bastille - Maroon … meer »

Muzikantenbank user Jessie RiethoffJessie Riethoff

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 167x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar