Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Bassist gezocht voor rock/blues trio

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 154x bekeken

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken stevige bassist voor rock/blues trio. Voornamelijk eigen werk en een paar covers. 2e stem zang gewenst en inbreng in componeren. Repeteren regio Doetinchem/Arnhem. frequentie en tijden in overleg. Zanger gitarist en drummer hebben al samen gespeeld en hebben redelijke podium ervaring. Doel: optreden 10-15x per jaar. tel/whatsapp: 06-46424196 (Willem)

Willem Schuizeman

NEW WAVE-band zoekt met spoed een ZANGER!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Wij zoeken als splinternieuwe NEW WAVE-band'80/'90 een Zanger met enige ervaring. Onze huidige bezetting: toetsenist en drummer. Wij zitten in de leeftijd tussen 45-60 jr. Het is wel belangijk om te weten dat we UITSLUITEND nummers gaan spelen in de NEW WAVE-stijl, dus zeker geen uitstapjes naar andere stijlen, zoals metal, bluesrock, hardrock,punk, grunge,hardcore,disco,funk, reggae etc. We gaan … meer »

Bert

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Hi ik ben drummer en speel in een fusion trio,gitaar/bas/drums.Helaas is de bassist ermee gestopt. Wij zoeken een gevorderde bassist die kan grooven en soleren. Wij spelen nrs. van oa Greg Howe, Frank Gambale, Allan Holdsworth en er zijn eigen nrs. Wij zijn beiden ervaren en zeer gepassioneerd en hopen de bassist te vinden die met ons wil musiceren en onze sound te complimenteren. Neem graag contact … meer »

marc holland

Sundaze zoekt Vocalist! [Funk-Rock / Pop band uit Amsterdam]

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Zanger, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys

Backing vocals m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 395x bekeken

Backing vocals m/vOnze band is op zoek naar een backing vocalist m/v. Enige ervaring is een pre wel toonvast.Bij voorkeur hoge alt. Repetities op vrijdag avond(omgeving Willemstad). Invloeden laten zicht het best omschrijven als pop, symfonische en progressieve rock. We zoeken een serieuze en fijne aanvulling voor de langere termijn die in ruime mate affiniteit heeft in deze stijl en niet op zoek is naar covers maar … meer »

Paul