Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 157x bekeken

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Gezocht zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 174x bekeken

Wij zijn een classic Rock coverband en op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. We spelen een breed scala van rock covers uit de jaren 70, maar ook wat jongere rocknummers schuwen wij niet. Wij hebben allen een jarenlange ervaring in div. bands en zodoende vallen we in de categorie oude rockers maar willen we zo snel mogelijk weer het podium op. Wij beschikken over een oefenruimte in Geesteren … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Gedreven slag/solo-Gitarist gezocht Zuid-Holland/Brabant

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 173x bekeken

Voor een nog op te richten band zijn wij, drummer, bassist, zangeres met ervaring, op zoek naar een gedreven slag-gitarist die ook solo-partijen voor z'n rekening kan nemen. Genre loopt uiteen van Chi Coltane tot ZZTop tot Sass Jordan. Voornamelijk songs die we lekker vinden en waar de zangeres iets mee kan. Het is de bedoeling om later ook eigen werk te gaan spelen. Belangrijk is de onderlinge klik … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta

Beginnende band in Tilburg zoekt bassist!

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Hallo! Sinds een paar maandjes zijn wij met z'n viertjes een bandje begonnen in Tilburg. Hoewel we met wat covertjes gestart zijn, willen we nu eigen muziek gaan schrijven. Hoewel we nog erg op zoek zijn naar een identiteit (en bandnaam :) ), zijn we allemaal erg enthousiast aan het werk. Genre is een beetje catchy, groovy indie pop (Jungle bijvoorbeeld, of Inside van Melt). We hebben op het … meer »

Muzikantenbank user Freek GrimmFreek Grimm

Screw Houston (rock/punk) zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Zin om een lekkere pot rock/punkrock te spelen? Wij bestaan uit een zanger, bassist en twee gitaristen allemaal 30+. We zijn zeer gemotiveerd om goede songs te schrijven, opnemen, uitbrengen en energieke shows te spelen in binnen en buitenland. Op het moment repeteren we in Rosmalen (Den Bosch). We hebben daar een eigen ruimte, maar staan eventueel open voor andere plekken. We repeteren op een vaste … meer »

Screw Houston

Vriendenband zoekt zingende vriend

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

* Vier mannen van 50+ * Twee gitaren, bas en drums * Spelen al een flinke tijd samen * Breed uiteenlopend repertoire * Maar altijd bereid nieuwe wegen te bewandelen * Repeteren op donderdagavond in Rhoon * Vinden dat repeteren iets anders is dan oefenen * Oefenen doen we dus thuis * Optreden is gaaf, maar niet het doel van de band * Ons zal je dus niet snel vinden op bruiloften en partijen Ben … meer »

Muzikantenbank user Michiel van RijnMichiel van Rijn

Zanger(es) gezocht door Sweet d’Buster Experience

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Zanger(es) gezocht door Sweet d’Buster ExperienceZanger(es) gezocht voor: . . . . . . . >>SWEET D’BUSTER EXPERIENCE << Sweet d’Buster Experience moet De tribute worden van de legendarische Nederlandse superband Sweet d’Buster. Je bent bij voorkeur bekend met Sweet d'Buster (..met bereik en timing als van Bertus Borgers) en interesse daarvoor. Repetities donderdags in Kruisstraat bij Rosmalen. Bij interesse alleen reageren als je beschikbaar bent.. Wij verheugen ons op een prettige kennismaking. Info: via Marktplaats of tonfransen777@*******.com ... of via facebook Ton Fransen middels persoonlijk bericht in 'messenger'.

Muzikantenbank user Ton FransenTon Fransen

Acoustic Delight zoekt professionele zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 175x bekeken

Acoustic Delight zoekt professionele zangeresAkoestische coverband, Acoustic Delight, is op zoek naar een nieuwe zangeres. We zoeken een zangeres met een prachtige warme stem, klassevolle uitstraling en een professioneel niveau. Wat kan je van ons verwachten ? We variëren tussen de 50 en 60 optreden per jaar over gans Vlaanderen en het zuiden van Nederland. Afhankelijk van de gekozen formule verdien je steeds tussen de 300 en 500€ per optreden. … meer »

Antoine Hertoghe

Bassist gewenst

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 198x bekeken

Bassist gewenstWe zoeken voor de doorstart van onze (bluesrock0 band een goede bassist, die met zowel heavy als funky weg weet. Veel ruimte voor improvisatie! We zoeken iemand die wil bouwen: bed is niet gespreid. Luister naar de vorige bezetting op spotify : reloaded van bluework om een idee van de basis te krijgen ( of op soundcloud, fandalism of youtube) repetitie op dinsdagavond in Eindhoven. Enthousiast? … meer »

koen