Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 152x bekeken

Voor band zoeken we een zanger of zangeres. Het gaat om alternatieve rock uit de jaren 1980 tot 2010. We zijn net nieuw opgestarte dus muziek nummers staan nog niet vast. Omgeving noord twente gemeente tubbergen. Eigen repetitie ruimte. Bandleden zijn van 40 tot 54 jaar. Maar leeftijd maakt niet uit.

clemens Wildemors

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Saxofonist gezocht voor actieve jazzy band

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 167x bekeken

Saxofonist gezocht voor actieve jazzy bandVoor onze jazzy popband zoeken we een goede (tenor) saxofonist (m/v). Stijl: jazzpop, ska, dance. Je kunt zowel soleren als arrangementen blazen. Ook vind je het prima om met samples en beats te werken. Wil je graag regelmatig optreden door heel Nederland? Bij Moonglow staan repertoire en optredens voor je klaar. We spelen vooral eigen werk. Onze drijfveer is enthousiasme en speelplezier: voor … meer »

Muzikantenbank user Marianne van den BerghMarianne van den Bergh

Indie/brit pop rock coverband zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Onze (nog 4 koppige band) is opzoek naar een gevorderde zanger om de band compleet te maken.we repeteren in een eigen oefenruimte in Rotterdam en we repeteren weekelijks maar niet op een vaste dag. we hebben een aardige setlist van oa Editors,KOL,Foo Fighters,Radiohead,Stereophonics, Coldplay enz.Uiteraard is eigen inbreng bespreekbaar.we hopen weer in de toekomst met enig regelmaat op het podium … meer »

Rich

Band zoekt Gitarist(e) omg. Rotterdam/Dordrecht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Ja, je leest het goed een punk rock band uit omgeving Rotterdam/Dordrecht zoekt een gitarist(e) die ons komt versterken! We hebben al 1 gitarist en deze band heeft er nog 1 nodig om die arrogante prog punk te maken....ja het is er zo eentje. Heb je zin om bij een bandje te komen waar de gemiddelde leeftijd 30 jaar is!? Heb je zin om punk zoals, Propaghandi, FIDLAR, Pulley, NOFX, Wavves en nog … meer »

Muzikantenbank user Wouter StamWouter Stam

Gezocht: enthousiaste zangeres en/of zanger omgeving Zwolle/Meppel/Steenwijk/Heerenveen

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 185x bekeken

Wij zoeken een allround zangeres/zanger die onze band kan versterken. Onze stijl is Americana, dus veelzijdig en afwisselend. Wij spelen nummers van Eric Clapton, Gary Moore, Jimmy Hendriks, The Beatles, Ray Charles, Rolling Stones en Jeff Healey. Maar ook Dire Straits en Vince Gill, J.J. Cale en Paul Weller. Weinig female songs? Klopt, daar mag jij invulling aan geven. Interesse? Reageer hier of bel … meer »

Muzikantenbank user Johan HofsteeJohan Hofstee