Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Classicrockband zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 374x bekeken

Classicrockband zoekt bassist en drummerWegens verhuizing naar een andere provincie zoeken wij (Ester en Ruud) voor Brickyard een nieuwe ritmesectie. Zowel een bassist als een drummer. Wij zijn een 4 mans band en spelen Classicrock. We zijn semiprofessioneel en werken tevens voor een bookingsburo. Repeteren doen we in de omgeving van Harderwijk Kijk voor een "BRICKYARD" promotiefilmpje op de homepage van onze site www.brickyard.nu TEL … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste slaggitarist die heeft zin om bij een gezellige cover band te spelen. De band is pas opgericht met ervaren muzikanten 50 plus. Repetities zijn op dinsdag 1 keer in de 2 weken repeteren wij in Nieuwkuijk, eigen repetitieruimte. Meer weten? Bel 06-29500488 Groeten Henk

Henk Hoos

Gitarist gezocht voor progrock band in oprichting

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 145x bekeken

Hi, wij zijn een drummer en een bassist/toetsenist met de ambitie om een progrock band op poten te zetten als hobbyband in omgeving Alkmaar/Hoorn. We gebruiken een eigen 'studio' in mijn woning in Ursem. We zijn beiden de 45 gepasseerd maar jong van geest en met groot plezier in muziekavonturen. Het idee is om zoveel mogelijk eigen nummers te ontwikkelen en verder onze kwaliteit op te bouwen / aan … meer »

Gerard Zaalberg

Ervaren gitarist gevraagd

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 236x bekeken

Voor onze allround coverband zoeken wij een ervaren gitarist die zowel solo als slaggitaar kan spelen. Ons repertoire bestaat uit covers vanaf de jaren '70 tot heden. Denk daarbij aan de Doobie Brothers, CCR, Lynyrd Skynyrd, the Mama's & Papa's, maar ook Amy Winehouse, Maroon 5, Simply red. Kortom een zeer gevarieerd repertoire, van pop tot disco. Wij spelen geen hardrock, maar een goed rock&roll; … meer »

Jan Verkuil

Bigband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 88x bekeken

De Cotton Club Big Band is een Amsterdamse bigband die wekelijks op dinsdagavond repeteert. Het repertoire is breed en bestaat onder meer uit bigband klassiekers, Latin en Nederlandstalige nummers in een swingjasje. Voor ieder bandlid die dat wil, is eer ruimte voor improvisatie. We treden meerdere keren per jaar op. ben je geïnteresseerd, neem contact op via h.h.geesink@******.nl

Muzikantenbank user Huibert GeesinkHuibert Geesink

Indie/alt-rock/shoegaze muzikanten gezocht

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 132x bekeken

Hey! Ben jij net als ik opzoek naar mensen om samen indie/shoegaze/altrock te maken in Amsterdam stuur me een bericht en let's go. Ik zoek mensen om mee te jammen en vervolgens band te starten en nummers te schrijven. Mijn leeftijd: 32 in Amsterdam, Gitarist (slag 3 jaar-fanatiek) zang (beginner) Inspiratie: Strokes, Dinosaur JR, Slow dive, Fountains Dc, etc. Jij mid 20 tot mid 40 Instrument … meer »

Muzikantenbank user maartenmaarten

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 199x bekeken

Hi, Voor een nieuwe band zijn wij nog opzoek naar een bassist. Het liefst ook met ervaring backing-vocals, maar geen must! Wij zijn 4 mannen (leeftijd 26-31) met de nodige instrumentale ervaring. Zang (7 jaar), drummer (15 jaar) en toetsenist (conservatorium) en gitaar (12 jaar) zijn reeds aanwezig. We zijn niet genrespecifiek opzoek, maar zouden het leuk vinden verder te gaan met Nederlandstalige … meer »

Jesse

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live … meer »

Klavier