Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ska Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 71x bekeken

Ska Coverband zoekt toetsenistSka coverband met als uitgangspunt Dance Craze, een docufim uit 1980 over de ska movement. Hierin spelen de bands: Madness, Bad Manners, The Selecter, The Beat, The Specials en The Bodysnatchers. Uiteraard wordt dit nog aangevuld met andere nummers en ska bands. Het is een soort Dance Craze Tribute band. Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist die bekend is met het werk en er vooral veel zin in heeft … meer »

Muzikantenbank user Rene de HaasRene de Haas

Zangeres gezocht- omgeving Assen

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 92x bekeken

Zangeres gezocht- omgeving AssenOnze band Mountain Eagle zoekt een zangeres. De huidige bezetting bestaat uit: zangeres, steelgitaar, gitaar +solo zang, gitaar +background vocals, bas en drums. Wij willen graag wat meer zangvariatie hebben, dat is leuk voor het publiek en ook voor de band. Wij zoeken een enthousiaste zangeres, die solo kan zingen en bij andere nummers tweede stem kan zingen, die tijd en zin heeft om 1 x per week … meer »

Frits

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Bassist(e) gezochtBassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) Om een Rockband op te richten zoeken wij, zangeres en drummer; Doel is: Serieus repeteren, met plezier, en later naar optredens toe. Omgeving Goirle/Tilburg. Eigen muziek/homerecordingruimte met wat apparatuur aanwezig

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Ethereal Darkness is looking for a DRUMMER

Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 127x bekeken

Ethereal Darkness is looking for a DRUMMERLooking for a Drummer. We're a Melodic Death Metal band with Black/Doom influences. You can listen to us here: https://etherealdarkness.bandcamp.com/album/smoke-and-shadows-2 We are looking for someone responsible and with the ambition to get far. You'll have the opportunity to join a young band in the early stages with a lot of potential. We rehearse weekly on Tuesdays in Brussels. You can … meer »

Muzikantenbank user Ethereal LarsEthereal Lars

Startende Coverband zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 193x bekeken

Bij jij een vocaal talent met al wat ervaring of heb je een goede stem en wil je wel eens met een live band zingen, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een coverband bestaande uit een drummer, een bassist/zanger en een gitarist/zanger. We zijn ervaren muzikanten en zijn een nieuwe band gestart. Nu zoeken we vocale versterking. Onze muzikale voorkeur is zeer divers, maar we spelen vooral wat we … meer »

Muzikantenbank user Arno MolenaarArno Molenaar

Ojady zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

Ojady zoekt toetsenistVoor onze band ‘ojady’ .. die zorgt voor een feest van herkenning op t podium.. zijn we op zoek naar een toetsenist. (Nb age is just a nummer !! Maar .. onze leeftijd varieert tussen de 30-55)

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Sludge/rock/punk drummer gezocht

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 130x bekeken

gezocht voor power duo : sludge/rock n roll drummer. style : Eyehategod, maar ook uptempo/punk nummers komen aanbod, slow en fast drumming drums.een vette roffel mag ik ook altijd graag horen, is een pré. ambitie? : geen idee. eerst maar eens kijken of het klikt ik kom zelf uit doetinchem, achterhoek, kspeel momenteel in ladybooster.

rens van onna

Drummer zoekt band

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 152x bekeken

Hallo, Mijn naam is Annelies (60) Zegt niet zoveel hoor. Ik speel met onze band om de week en ik zou graag wekelijks willen spelen. Ik ben dus op zoek naar n band in de regio(omgeving Venray) om wekelijks te spelen/repeteren. Mijn voorkeur gaat naar de maandagavond(evt dinsdag) daar dat wat handiger te plannen is. Het repertoire van onze band is redelijk breed. Dat gaat van Garbage tot Incubus … meer »

Muzikantenbank user Annelies TimmermansAnnelies Timmermans