Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar een stem voor onze new wave band

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 140x bekeken

Op zoek naar een stem voor onze new wave bandbeste new wave lover, hou je van de zwarte muziek van de jaren 80 en zing je graag? dan ben je misschien wel de stem die we zoeken! enkele van onze nummers zijn te beluisteren via soundcloud: https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nuclear-power https://soundcloud.com/silent_witness_xx/nervous-laugh Niettegenstaande onze zangeres ondertussen andere prioriteiten heeft, willen we deze hobby graag … meer »

Kurt Dekimpe

Gitarist/componist zoekt band of aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) Gitarist/componist sinds kort pensionado dus ik heb wat meer tijd, zoekt medemuzikanten of bestaande band. Ik heb reeds vele jaren een bestaande band (prog. jaren 70 stijl, 4 cd's in eigen beheer uitgebracht) maar we spelen nu te weinig naar mijn zin. Ik ben dus op zoek naar ervaren muzikanten die samen nieuwe composities willen ontwikkelen, opnemen. … meer »

Paul

Hobby geluidstechnicus gezocht

Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 125x bekeken

Hobby geluidstechnicus gezochtBen je technisch, heb je affiniteit met het afstellen van geluid. Wil je 1 avond per week in een gezellige ambience in een band functioneren, dan is dit je kans. We beschikken over een goede installatie-oefenruimte etc... Plaats : Anholt Onze 6 man sterke band met eigen titels in de pop/rock richting zoekt een gedreven hobby-geluidstechnicus, die ons team 1x per week tijdens de oefensessies en … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Zanger(es) gezocht voor Pop/Dance muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Voor onze producties zijn wij op zoek naar een zanger(es) die bereid is om onze tracks naar een next level te tillen. Jij hebt: - Een zuivere stem met een groot bereik; - Een goed inlevingsvermogen en weet de juiste snaar te raken; - Kwalitatief goede demo's waarin je stem prima te horen is; - Enige ervaring m›et songteksten schrijven (geen pré). Onze referenties? Google naar StereoBeatz.

Stereobeatz

Pop/rock coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Amateur pop/rock coverband Purple X Power is op zoek naar een gevorderde enthousiaste toetsenist om wekelijks mee te repeteren (ingerichte oefenruimte met digitale piano) en vanaf eind dit jaar periodiek mee op te gaan treden. De meest gebruikte klanken: (elektrische) piano, (Hammond) orgel en in mindere mate strijkers en synthesizer. De band bestaat ongeveer 3 jaar, heeft zo'n 10 keer opgetreden … meer »

Wilfred Wayop

Basgitarist gezocht voor coverband uit Volendam

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 298x bekeken

Basgitarist gezocht voor coverband uit VolendamBen jij een enthousiaste muzikant en in staat om in rap tempo nummers eigen te maken en onze band te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bestaan uit een toetsenist, gitarist, drummer en zangeres en naarstig op zoek naar een bassist. Wij leveren graag goede kwaliteit. Leeftijd varieert van 35 tot 55 jaar. Wij spelen nummers van oa Janis Joplin, Fleetwood Mac, Carrie Underwood, Katrine en … meer »

Marjan

Kool & the gang tribute band zoekt funky gitarist

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 299x bekeken

Kool & the gang tribute band zoekt funky gitaristKool & the gang tribute band is een showband die in 2021 wil gaan knallen Doel: met plezier muziek maken op een hoog niveau. Repetities in Hoofddorp om de week( momenteel op de maandagavond) We zijn een grote band waardoor de repetities nu in groepen worden verdeeld. - vocalisten - blazerssectie - basis band In september willen we weer aan de basis werken maar missen nog die ene lekkere funky … meer »

Muzikantenbank user Edwin BrouwerEdwin Brouwer

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tiel (Gelderland) | 189x bekeken

Gezocht, zanger of zangeres (een doorgewinterde amateur) die het leuk vindt om in de studio nummers in te zingen. Covers en eigen nummers. Je kunt natuurlijk ook zelf nummers inbrengen. Muziekstijl: tussen rock-blues-funk-jazz. - I am a multitracker - De manier om een one-man-band mogelijk te maken...

Muzikantenbank user Ron de LangRon de Lang