Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer/Percussionist gezocht

Drummer gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live … meer »

Klavier

Gevraagd creatieve zangeres (45+)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Gevraagd creatieve zangeres (45+) voor (semi)akoestisch duo. Jij bent geïnteresseerd in coveren van hedendaagse 'female fronted' pop, folk & indie (o.a. Katie Melua, Dido, First Aid Kit). Bent enthousiast en spontaan. Ervaring met band of koor en zingen met backing-tape een pre. Ambitie kleinschalig cultureel. Repeteren regio Eindhoven (e.v. elders is bespreekbaar). Alexander (gitaar).

Acouslectrique

Funk Bassist zoekt jam/band gelegenheid

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 72x bekeken

Hoi ik ben Julian, Ben 21 jaar. Speel inmiddels een kleine 3 jaar bas (beetje op en aan), maar heb het aardig onder de knie. Ik denk dat ik meer kan leren door middel van jammen en evt in een band spelen. Ben je geïnteresseerd laat maar weten. Liefst in Utrecht of in de buurt van. Ik kom zelf uit Woerden. Julian

Julian

Ervaren zanger/frontman gezocht voor swingende coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 168x bekeken

De Castle Lords is een 5-mans-formatie. 70’s tot nu. Heerlijke live band met afwisselende covers, waarbij het publiek gewoon wordt meegesleurd. swingende nummers, ballads, stevige rock, lekkere pop. Veel bekende nummers als van Santana, Fleetwood Mac, Eric Clapton, Tina Turner, Doobie Brothers, Aretha Franklin, maar ook een aantal pareltjes die je niet bij andere bands hoort. Wij zijn op zoek … meer »

Paul Geraedts

Salad Days zoekt zanger/zangers

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 129x bekeken

Een van onze 'Join The Band' bands met de naam 'Salad Days' is op zoek naar een zanger/zangeres! Salad Days, bezetting Drums, Bas, Toetsen, Slag- en Sologitaar, een net gestarte 50 + band zoekt een lead-zanger/ zangeres. Genre: Pop, Rock, R&B en Funk. Repertoire in overleg. Repetities 1x per 2 weken op woensdagavond in de repetitieruimte van Join The Band in de Hanenhof Geleen. bel / app of mail: … meer »

Wil Boumans

Slaggitarist gezocht omgeving Voorhout

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Rockcoverband zoekt slaggitarist. We spelen rocknummers uit de jaren70,80 en 90. Van Pearl jam tot Metallica. Greenday of Guns n Roses. Golden earring of Rolling stones. We oefenen 1x per 2 weken en treden eens in 3 maanden op. Ben je een gezellige slaggitarist dan ben je welkom

Sjoerd van der Vlugt

Eigenwerk band zoekt Drummer en Gitarist/backing

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 232x bekeken

Yooo, Wij, bassist en zanger/gitarist zijn op zoek naar een drummer en gitarist om met eigen werk toffe shows te doen. We hebben repertoire dat deels bestaat uit nummers die wij in het verleden al live gespeeld hebben en nieuwe nummers die wij nog niet uitgebracht hebben. De muziek is er in principe dus al. Bands die ons inspireren zijn: QOTSA, The Strokes, The Killers, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz … meer »

Muzikantenbank user Robin VerkaikRobin Verkaik

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 118x bekeken

MoreCityProject zoekt versterking van een toetsenist. We zijn bezig een nieuw “theater” programma te ontwikkelen met als thema “Met Americana de country in” welke wij in 2023 willen gaan uitrollen over de dorpshuizen en kleine theaters in de Haarlemmermeer en omgeving. Muziek van The Monkees, JJ Cale, The Byrds, Elvis Presley, Johnny Cash e.a., maar ook van hedendaagse country rockers zoals … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit