Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bolero orkestje zoekt......

Blazer, Gitarist en Percussionist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 95x bekeken

Wij (pianist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar percussionist, violist/ fluitist, en tresspeler/gitarist voor een bolero orkestje in Arnhem. Affiniteit met deze soort romantische Cubaanse muziek is beslist nodig! Geen beginners meer. Repeteren 1 x per 14 dagen, waarschijnlijk op donderdagavond of zondagmiddag. Uiteindelijke doel is een paar maal per jaar optreden. Meedoen kost niets, we verwachten … meer »

Marijke Bruin

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 143x bekeken

Rockband is op zoek naar een slag/solo gitarist Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een slag/sologitarist ( niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een zangeres, bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries… Ook besteden we aandacht … meer »

Ramon Lamers

5forU zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 157x bekeken

5forU zoekt zanger(es)Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een een zanger(es), die invulling kan geven aan ons zelf geschreven repertoire. Wij verwachten een zelfstandige en authentieke inbreng van tekst en melodie passend in onze bestaande nummers en een actieve bijdrage in de creatie van nieuwe nummers. Om een indruk te krijgen van ons repertoire verwijzen we naar onze website www.5foru.nl. … meer »

Gerard Walters

(hard)Rockzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 93x bekeken

(hard)Rockzangeres gezochtVoor op te starten band in Goirle/Tilburg zoeken wij, drummer, bassist, gitarist, een zangeres die rock, en eventueel ook hardrock kan zingen. Beginnen met covers, daarna misschien eigen werk. Doel serieus repeteren, met plezier, en werken naar optredens. Er zijn al wat andere muzikanten. En er is wat geluidsinstallatie...

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Enthousiaste drummer gezocht (pop/rock)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Een band in de opstartfase, covers èn ook eigen repertoire, zoekt een enthousiaste drummer. Regio Oss - Den Bosch - Cuijk - Boxmeer - Nijmegen. Weet jij wel raad met die drumstokken, houd je van pop en rock, heb je ervaring in een live band en vooral: heb je er zin in om lekker muziek te maken en toe te werken naar regelmatig optreden? Stuur dan even een berichtje!

Yvonne

My Blue Van Zoekt Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 165x bekeken

My Blue Van Zoekt ToetsenistMy Blue Van uit Utrecht zoekt een 4e man/vrouw. We hebben net een nieuw album opgenomen en zoeken een ervaren toetsenist die ons live kan komen versterken en in de toekomst met ons nieuwe muziek wil schrijven. Toetsen & zang heeft de voorkeur, speel je ook nog eens gitaar, Super!! We maken een mix van soul/blues/hiphop/indie. In de 10 jaar dat we semi-professioneel actief zijn hebben we op vele poppodia … meer »

Muzikantenbank user Dennis WechgelaarDennis Wechgelaar

Zangeres / Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 130x bekeken

Zin om te zingen en je uit te leven in een band met uiteenlopende stijlen? Dan ben je bij ons aan het goeie adres. Onze nummers zijn afkomstig uit de Rock hoek en lopen door tot aan het wat stevigere werk. Ook een uitstapje naar wat progressievere muziek maken we graag. Denk aan namen als Muse, Pink Floyd, Metallica en The Gathering om er maar een paar te noemen. Uiteraard staan we ook open … meer »

Muzikantenbank user Sylvo NijhuisSylvo Nijhuis

Gitarist(en) gezocht

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 121x bekeken

Gitarist(en) gezochtDrummer, bassist en zangeres, zoeken gitarst (e) voor rockband. Omgeving Tilburg/Goirle. Covers a la Skunk Anansi, Alanis Morissette, Anouk, Three Doors Down. Mag ook steviger en eigen werk. Opnameapparatuur aanwezig.

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Clear Horizon zoekt tweede zangeres (regio groot Amsterdam)

Zanger / Zangeres gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 107x bekeken

Clear Horizon zoekt tweede zangeres (regio groot Amsterdam)Clear Horizon is een project waarin we het repertoire van Old-Time country (American Folk) aangevuld met moderner werk (Nora Jones, Alison Kraus, Chicks) via theatrale performances naar een album toewerken. Wij zoeken een tweede zangeres voor zowel leadzang als backingvocals. Wij staan voor een semi-professioneel niveau, maar het plezier om in een fijne sfeer met elkaar muziek te maken is het belangrijkste. … meer »

Muzikantenbank user Dick ScholtenDick Scholten