Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor moderne reggaeband

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 123x bekeken

Hoi! Wij zijn als band een doorstart aan het maken met mensen die van moderne, uptempo en dansbare reggae houden (met diverse andere muzikale invloeden). Eigen nummers maken en plezier staan voorop! Interesse? App me op 06-14481326. Om de week oefenen in Arnhem of Nijmegen. Grtz Erik

erik gerbrands

Ben je gitarist en misschien ook nog eens goed bij stem?

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 266x bekeken

Voor onze gezellige band in de omgeving Apeldoorn zijn we op zoek naar een gitarist (én bassist) (45-65 jr.). Ben je toevallig ook nog eens goed bij stem, dan is dit mooi meegenomen! We bestaan uit een gitarist, zangeres en drummer en kunnen jouw versterking goed gebruiken omdat onze bassist iets te ver weg is gaan wonen. We repeteren in een mooie, eigen ruimte en streven ernaar om zo nu en dan … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SSylvia S

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 361x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53

Allround toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Wij zijn Cole & the Creatives uit Dordrecht. Een band met een zangeres, saxophonist, bassist, gitarist en percussionist. En we spelen graag prachtige ballads in alle mogelijke genres, ritmes en uit verschillende decennia. We zijn allemaal ervaren muzikanten. En we willen mooie muziek maken met een eigen stijl. De bedoeling is om in de nabije toekomst regelmatig bij verschillende gelegenheden op te … meer »

Nicole Tetteroo

Zangeres gezocht voor allround duo

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 286x bekeken

Ik, Allroundtoetsenist/(backing)vocals (49) met ruime ervaring in alle stijlen zoekt zangeres om Allround Duo op te richten. Door alle corona regels wordt het steeds moeilijker om een podium of optreden te doen. het publiek snakt erna om er eens uit te kunnen. Voor de horeca, campings, braderieen, kermissen, terrassen is het onhaalbaar om een complete band met toebehoren neer te zetten, qua geld … meer »

Muzikantenbank user JurgenJurgen