Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Koren? Een vak apart!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Koren? Een vak apart!Onze rockband (uitsluitend eigen materiaal) is op zoek naar een tweede backing vocalist (m/v). Een zanger (es) die voor meerstemmige zang een passie heeft en tezamen met onze vocalen mooie close harmonieën en lead hook lijnen voor zijn/haar rekening wil nemen. Een enthousiaste team player met de nodige ervaring die in ruime mate affiniteit heeft met de stijl en in het bezit is van eigen vervoer … meer »

gerard damen

Punkband zoekt drummer!

Drummer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 81x bekeken

Ha! Wij zijn een punkband in wording en inmiddels voorzien van een zanger, bassist en gitarist. We willen uiteraard alleen nog wel een drummer... Ben jij een energieke (punk) drummer die er ook een leuk ska beatje uit weet te pompen? Dan zoeken we jou! Voor nu spelen we wat covers om op elkaar ingespeeld te raken (zal niet lang duren), maar het uiteindelijke doel is toch het schrijven van eigen … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Gezocht zanger-gitarist of gitarist zanger

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 207x bekeken

Mama's Mojo coverband zoekt een zanger gitarist of een gitarist zanger. Band bestaat uit ervaren muzikanten (leeftijd 35 tot 57) met een uitgebreide setlist, vanaf jaren 70 tot nu. We proberen daarbij het standaard werk te vermijden en een balans te vinden tussen wat aanslaat en wat we zelf lekker vinden om te spelen. Uiteraard heeft ieder bandlid daarbij zijn of haar inbreng. Band bestaat nu uit … meer »

Rob

Progressieve band zoekt gitarist - Amsterdam

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 158x bekeken

Progressieve band zoekt gitarist - AmsterdamWe zijn Inner Scenes, een alternatieve band die progressieve muziek maakt. Voornamelijk eigen werk maar er komt ook wel eens een cover langs. Stijlen waar we inspiratie uit putten zijn rock, reggae en andere alternatieve artiesten en stijlen. Je kan veel info over ons vinden op onderstaande website. Als je gitaar speelt - of desnoods heel iets anders - en je denkt dat je er goed bij past hoor ik graag … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Solo Gitarist met bezieling gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Hey Hallo, Wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist . Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC, U2 , Beth Hart, Toto, Van Halen, Bon Jovi , Simple Minds, Miley Cyrus, tot Queen en Shaka Khan en repeteren iedere maandagavond rond 19.30uur in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek … meer »

Anja van Dinteren

Doortastende drummer gezocht!

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 195x bekeken

Dag! Wij, drie gasten uit de Achterhoek, zijn op zoek naar een doortastende drummer. Daarmee bedoelen we iemand die niet bang is om enig initiatief te tonen en daarmee de drijvende kracht achter onze band is! Wij zijn alledrie begin 40 en repeteren eens in de twee weken op de vrijdagavond in Lichtenvoorde. We zoeken zeker geen virtuoos, maar enige ervaring is wel gewenst. De nadruk ligt bij ons … meer »

Muzikantenbank user Dus DaanDus Daan

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 152x bekeken

Voor band zoeken we een zanger of zangeres. Het gaat om alternatieve rock uit de jaren 1980 tot 2010. We zijn net nieuw opgestarte dus muziek nummers staan nog niet vast. Omgeving noord twente gemeente tubbergen. Eigen repetitie ruimte. Bandleden zijn van 40 tot 54 jaar. Maar leeftijd maakt niet uit.

clemens Wildemors