Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht voor coverband. Omg. Den Helder

Zanger / Zangeres gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 98x bekeken

Hey! Wij zijn coverband "Remind Me" en we zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Zanger(es)!! We zoeken iemand die tweede stem zou kunnen zingen maar als je ook leadvocals kan is dat helemaal top! Het is de bedoeling dat je ook uiteindelijk kan afwisselen met de huidige zangeres. Onze huidige samenstelling is 5 personen: Zang, Drums, Gitaar, Toetsen en Basgitaar. Wij zijn zelf tussen de … meer »

Gerwin Bleker

Grote Salsaband Arnhem zoekt

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Orquesta Catambú zoekt voor het nieuwe seizoen 2019/2020: - Trombonist - Trompettist - Tenorsax - 1 of 2 Zanger/essen Zou jij ons willen en kunnen versterken? Stuur ons dan een mail. Orquesta Catambú is een steady salsaorkest (18 man/vrouw) met vaste repetitor en repetitieruimte. Bezetting op dit moment: 2x zangeressen, bongo, conga, timbales, piano, bas, 3x trompet, 2x altsax, 2x tenorsax, … meer »

Marijke Bruin

Collega singer/songwriter gezocht

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 108x bekeken

Hallo, 
Ik (gitaar/zang) zoek een collega singer/songwriter om op projectbasis te werken aan een repertoire. Samen optreden (nu nog solo) lijkt me ook een mooi vooruitzicht. Mijn muzikale smaak is zeer breed: van wereldmuziek tot rock en van jazz tot klassiek. Mijn eigen songs, voornamelijk engelstalig, hebben vaak een wat folky karakter. Enkele artiesten die mijn songwriting hebben beïnvloed: … meer »

Hans

Toetsenist(e) gezocht op korte termijn!!!

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 91x bekeken

Wij zijn als gezellige hobbyband opzoek naar een toetsenist(e) die zich graag op korte termijn bij ons wil aansluiten. We hebben een eigen oefenruimte in de omgeving Gennep en wij oefenen 1x per week op de maandagavond. Een PA en versterker is aanwezig. Ben jij die enthousiaste Hobby Toetsenist(e) die al een beetje kan spelen, dan ben je bij ons van harte welkom.

Hans Mast

Bassist gezocht voor duo (pianist en zangeres)

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 142x bekeken

Enthousiast duo (pianist en zangeres) zoekt een bassist (bij voorkeur uit Utrecht of directe omgeving) om met elkaar verder te bouwen aan jazzy repertoire met soms een uitstapje naar blues. We zijn drie maanden geleden gestart en hebben inmiddels een aardig repertoire opgebouwd. Denk aan nummers als Misty, Angel Eyes, Autumn leaves, maar ook aan repertoire van Norah Jones. We willen dit heel graag … meer »

Dolly Verheul

Disco / Funk Coverband is op zoek naar Drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 159x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist, Toetsenist en Zangeressen (allen 50ers) zijn een Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een Drummer. Denk hierbij aan muziek in de jaren 70 disco hoek: Chic, Sister Sledge, Earth Wind and Fire, Kool and the Gang, Incognito, The Tramps etc...... Wij zijn amateurs met veel ambitie en podium ervaring. Het is ons doel om veel (muziek) plezier te hebben en … meer »

Michel van Nieuwland

Fairground uit Best zoekt ALLROUND GITARIST

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Wij van Fairground, nu een 5 tellende coverband ( 40/50 jaar jong) is op zoek naar een veelzijdige 2e GITARIST. We maken muziek waar we van houden!; Eric Clapton, David Bowie, Gary Moore, maar ook trijntje oosterhuis met haar " Stevie Songs". We willen een breed repertoire, met pop/soul/rock. Alles is bespreekbaar!!!! Ben jij diegene die dit aankan en aanspreekt, kom langs en speel met ons mee. Wekelijks … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Zangeres zoekt muzikanten

Overig gezocht in Zwolle (Overijssel) | 251x bekeken

Zangeres zoekt muzikantenHi, ik ben een zangeres en zoek muzikanten om gezellig muziek mee te maken. Ik hou van Easy listening muziek en jazz. Heb ruime ervaring. Af en toe een optreden vind ik leuk! Wie voelt zich aangesproken door deze tekst? Overijssel, Drenthe. Groet, Jacqueline

J.v. E.