Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht zanger(es) voor het zingen van Blues en aanverwante muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 141x bekeken

Wij, sologitarist/drummer/bassist met ruime ervaring, leeftijd 60+, zoeken een ervaren amateur zanger/zangeres, leeftijd onbelangrijk. Als je ook gitaar speelt is dat mooi meegenomen maar is geen vereiste. Als het goed loopt denken we ook aan een toetsenist. We spelen Blues, Bluesrock en aanverwante muziek. We kiezen bestaande nummers en maken dan een arrangement wat bij onze stijl en bezetting past. … meer »

Toe Curler

Toetsenist m/v gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Helaas is onze rock coverband onlangs gestopt maar ben ik ( de zanger) samen met onze drummer en gitarist een nieuwe band op aan het starten. We zijn nog op zoek naar een toetsenist m/v die het leuk vindt en die de capaciteit heeft het door ons samengestelde repertoire te spelen en het zou mooi meegenomen zijn als je ook 2e of 3e stem kunt zingen maar dit is geen must. Denk aan nummers van Toto, … meer »

HK

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 114x bekeken

The Undskyld Band zoekt een zanger/zangeres Maak jij onze band compleet?Wie ben jij? We hebben een vacature voor een zanger/zangeres die ons op het podium en tijdens de repetities smoel en power geeft. Ben je een gemotiveerde muzikant met bandervaring? Is zingen je eerste natuur? Weet jij het publiek mee te krijgen? Dan maken wij binnenkort graag kennis met je! Wij zijn de coverband Undskyld (sorry). Onze passie De passie van Undskyld is samen muziek maken waarbij eenieder … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 194x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 95x bekeken

Zanger gezochtDag, ik ben Peter Vis. Speelde 35 jr saxofoon. Nu keyboard (Yamaha ps500). Heb een playlist van ongeveer 100 liedjes varierend van rock tot evergreens, van jazz tot smartlappen etc. Ik speel op mijn keyboard uitsluitend via Midifiles. Ik oefen veel (en graag). Graag mail ik je mijn playlist. Vanzelfsprekend zoeken we samen bij ons beiden passende liedjes als de klik er is. Ik (60+) hoor graag. E: desmartlappies@*****.com … meer »

Peter Vis

Outkraaij zoekt een Drummer

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 298x bekeken

Outkraaij zoekt een DrummerOutkraaij is op zoek naar een nieuwe drummer. Wij spelen voornamelijk Rap / Nu-metal. Denk aan bands als Limp Bizkit en Rage against the machine. Repeteren doen we in zuid Limburg. 

Een aantal van onze nummers staan online en deze kun je hieronder vinden: 

https://www.youtube.com/watch?v=8_Baigk_Ngg

 https://open.spotify.com/artist/7z7VlSVgZiKhn3Mg4eQrln?si=VSwIeFVTQMSXurz-oKObFQ … meer »

Roy Kronberger

Zoek zanger/es

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 130x bekeken

Dag, ik ben Peter Vis. Speelde 35 jr saxofoon. Nu keyboard (Yamaha ps500). Heb een playlist van ongeveer 100 liedjes varierend van rock tot evergreens, van jazz tot smartlappen etc. Ik speel op mijn keyboard uitsluitend via Midifiles. Ik oefen veel (en graag). Graag mail ik je mijn playlist. Vanzelfsprekend zoeken we samen bij ons beiden passende liedjes als de klik er is. Ik (60+) hoor graag.

Peter Vis

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 144x bekeken

Coverband zoekt ervaren creatieve Sologitarist. muziek jaren 60 / 70Wij zijn Coverband Sonic Summer. Wij zoeken een ervaren sologitarist die repertoire uit jaren 60 en 70 in de vingers heeft. We spelen de meer melodieuze, meerstemmige zangnummers en geen stevige rock. Er zitten veel Beatles songs in ons repertoire. Ben je dat? Neem dan snel contact op met mij. een paar belangrijke punten: - Woonachtig in omgeving Almere - We repeteren 1X per week. - Liefst gepensioneerd … meer »

Cor Kommers