Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Brassband zoekt inval drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 61x bekeken

Brassband zoekt inval drummerBrassband uit Diemen (Amsterdam) is op zoek naar een drummer die het leuk vind om af en toe bij ons in te vallen. Omdat we jaarlijks behoorlijk veel optredens hebben (30 tot 40) maar onze drummer ivm werk/studie niet altijd aanwezig kan zijn zouden we het leuk vinden als jij dan bij ons in zou kunnen vallen. Voordeel voor jou is dat je niet altijd aanwezig hoeft te zijn en alleen komt spelen als je … meer »

Remco Kolijn

Nieuwe Alkmaarse Coverband AREYOUIN zoekt Lead Gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 60x bekeken

De nieuw opgerichte band AREYOUIN bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. Gavin DeGraw/Maroon 5/The Black Crowes/Pearl Jam/John Mayer. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Toetsenist gezocht funky/jazzy

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 56x bekeken

Zangeres, basist, gitarist en drummer zoeken toetsenist. Doel samen muziek maken waar de sfeer en gezelligheid voorop staat. Leeftijd 30-55 We willen een nieuw Jazzy/Funky repertoire opbouwen het liefst met bekende nummers die op een totaal andere manier gespeeld worden. Vaak gebruiken we hiervoor voorbeelden van Amerikaanse artiesten die goed kunnen arrangeren en hier totaal niet bekend zijn. Dit … meer »

Muzikantenbank user Dick FoorthuisDick Foorthuis

Toetsenist/Toetseniste.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 68x bekeken

Ben jij die toetsenist die ons komt versterken. Wij coverband Zangeres gitarist bassist drummer met ervaring zoeken jou. De stijl die we willen gaan spelen zijn Hendrix clapton Thedeshi Trucks band Free R.Gray Paul Weller, maar anderen stijlen kijken we ook naar, en je eigen inbreng wordt natuurlijk gerespecteerd. We repeteren in een eigen rep ruimte in de buurt van Oud Beijerland dus eigen vervoer … meer »

Ghostdrummer

Haagse band is op zoek naar een leadzangeres.

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Haagse band is op zoek naar een leadzangeres.Haagse band is op zoek naar een leadzangeres. ben jij die vocaliste die zowel een feestelijk "1-2-3 maria", een groovy "all night long" als een powerfull "hot stuff" weet neer te zetten in een fantastische band met blazers? compleet en met een goede sfeer. er staan optredens geboekt. neem dan contact op en kom bij ons schitteren. bezetting drum/bas/gitaar/toetsen, 3x blazers en 2x leadzang https://vimeo.com/128085948 … meer »

show band

Toetsenist(e) gezocht.

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 80x bekeken

Welke toetsenist(e) wil onze band versterken om ons plaatje compleet te maken! We zijn als muzikanten (drumster, 2x solo/slaggitaristen, bassist en zangeres)al van een aardig niveau en ons genre is breed. Dus geen Tribut band. We hebben een eigen oefenruimte met PA etc. Wil je iets meer weten bel of mail ons dan gerust.

Hans Mast

,,so many roads,,zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 134x bekeken

wij zoeken een (solo)gitarist om naast onze slide/rhythem gitarist uhhh te gitaruuuuhh in onze super vette blues/rock band. wij zoeken een toffe gozer of uhh meid of gender neutraluuhh dude om onze toch al super band nog toffer te maken. , we zijn zeer breed georiënteerd wat muziekmuze betreft en hebben een hechte club goede muzikanten bij elkaar ,, wij hopen jou daar. binnenkort ook in te verwelkomen … meer »

Muzikantenbank user Jan van EltenJan van Elten

Blues-bassist gezocht (herhaalde oproep)

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Gezocht ervaren bassist voor prima draaiende (Chicago) Bluesband. We hebben op de vorige oproep veel reacties gehad, maar og niet de juiste man/vrouw gevonden. Wij zoeken een enthousiaste man/vrouw die graag wil optreden en ons repertoire snel onder de knie kan krijgen. Goed gevulde agenda met ca. 35/40 optredens per jaar door heel Nederland en soms daarbuiten. Eigen vervoer en apparatuur spreekt … meer »

Peter Kok