Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek band

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 120x bekeken

Ik zoek bandHallo, ik ben op zoek naar een band :) Ik ben een gitarist uit Polen en ik ben 29 jaar oud. Ik leer al ongeveer een jaar Nederlands, maar voorlopig gaat het beter in het Engels. Ik hou van rockmuziek en kan solo's spelen. Ik woon in Zaandam en reizen is geen probleem. mijn whaatsapp +48733639548

Muzikantenbank user andrejandrej

Band zoekt Gitarist..

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 181x bekeken

Band zoekt Gitarist..Band zoekt een gitarist om samen goeie muziek te maken. Genre van Eagles tot Hendrix tot Texas tornados. Woensdag- of Donderdagavond oefenen wij in Maasmechelen. Leeftijd van ons 40-65. dus leeftijd geen bezwaar..

Muzikantenbank user Ronald KokRonald Kok

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 236x bekeken

Wij, gitarist/zanger, zangeres, en nog een gitarist/bluesharp/zanger met ruime bühne ervaring zoeken een drummeren bassist. De nadruk ligt op blues, bluesrock en rockabilly maar ook een zijsprong naar andere genres zoals soul en pop als het maar bij ons past. De repetities zijn op woensdagavond in Ulestraten. Wil jij ons komen versterken om samen een sprankelende band te creëren, laat ons dit dan … meer »

Walter Lourenssen

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 221x bekeken

Wij zijn een allround-band en missen nog steeds een goede drummer. En liefst ook een allround-drummer. Waarom allround, omdat wij veel verschillende type nummers spelen. Om even kort te zijn wij spelen ook blues, modern, en ook moderne countrynummers, maar ook vele andere soorten muziek. Rustige nummers maar ook vlotte nummers. Als je je 06-nummer achterlaat dan kunnen we helemaal met elkaar praten … meer »

Krammelo

Alternative rock band zoekt drummer (Arnhem/ Nijmegen)

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 110x bekeken

Wij zijn een coverband uit regio Arnhem/ Nijmegen. We spelen alternative rock uit de 90s maar willen ook wat uitstapjes naar buiten dat decennium gaan toevoegen. Denk aan Nirvana, Pearl Jam, Live, Stone Temple Pilots, Rage against the Machine, Green Day, Foo Fighters, Blink 182, etc. De ambities zijn om gezellig samen te spelen met een klein aantal optredens per jaar. Nu zijn we op zoek naar een … meer »

Rik van Dinteren

Coverband zoekt ervaren zangeres die met een instrument kan begeleiden

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 141x bekeken

Coverband zoekt ervaren zangeres die met een instrument kan begeleiden in Limburg (België) Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN zangeres met een instrument kan begeleiden om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zanger, solo gitarist, bassist, toetsenist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands … meer »

Venta

Vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 94x bekeken

Wij (drummer, gitarist, bassist) zoeken een zanger om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Hier een snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen. https://youtu.be/f5XRy4G8js0?si=LP3eD1rQkyLtuD4A Wat vragen wij: - … meer »

nevez