Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht Bassist ( M / V )

Bassist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 132x bekeken

Hallo Bassisten ( M /V ) Wegens drukte werk en privé heeft de bassist besloten om te stoppen daarom zoeken wij een nieuwe Bassist ( M /V ) Wij zijn 2Cover een gezellige Pop Soul Reggae Funky en Jazz cover band en onze thuis basis is in Leeuwarden. Wij repeteren op elke donderdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur Wil je graag auditie komen doen , schroom niet , graag woonachtig in Leeuwarden en … meer »

Muzikantenbank user Pedro RakPedro Rak

Coverband Marigold zoekt nieuwe bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 145x bekeken

Marigold is op zoek naar een nieuwe bassist! Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met de drummer een goede strakke basis neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou... Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen). We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu. Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Gezocht: enthousiaste leadzanger (m) Utrecht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 78x bekeken

Wij zijn een pop/coverband die de mooiste covers speelt van de jaren '70 tot nu, die om de week repeteert in Utrecht en regelmatig optreedt. Onze leeftijd schommelt dagelijks, maar zit zo rond de 50. Ons voornaamste doel is lekker muziek maken. Een gezellige sfeer staat voorop, maar we houden elkaar ook graag scherp door de lat steeds iets hoger te leggen. Durf jij het aan om het publiek uit zijn … meer »

gera matton

Jaren '70 Blues/Rock band zoekt sologitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Wij zijn een jaren '70 band, omgeving Hoorn, en spelen verschillende stijlen. Veel nummers zitten momenteel in de Blues/Rock (niet de afgezaagde nummers). We bestaan momenteel uit slaggitaar/mondharmonica, bas en drums. We op zoek naar een enthousiaste sologitarist en een zanger met podiumervaring. We staan open voor nieuwe ideeen en stijlen!

Rene

Hoi, ervaren drummer en ervaren bassist/zanger bieden zich aan.

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Hoi wij zijn ervaren muzikanten en samen vormen wij de motor van de band. Wij wonen in Den Bosch en zijn op zoek naar andere ervaren muzikanten om lekker muziek te maken. De motor van de band is de basis waar elk orkest op drijft. Wij spelen nu meer dan 5 jaar in goede harmonie samen en zoeken nieuwe uitdagingen. Hebben jullie ons nodig in een straal van 10 a 15 km om den Bosch heen dan laat … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Blues Lead gitarist gezocht

Gitarist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 142x bekeken

Blues Lead gitarist gezochtBluesband uit roeselare w.vl zoekt lead gitarist, de band is samengesteld uit 4 leden :zanger- ritme gitarist,drum,bas,piano-hammond. Om de 2 weken repetitie in een comfortable repetitie ruimte waar alle materiaal voor handen is en alles kan blijven staan; Repertoir : Blues Covers van bv: Omar and the Howlers, The Night Porters, Garry Moore , Clapton, enz.....

Vandekendelaere

Rock and Roll /Btitpop Band zkt. Bassist

Bassist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 151x bekeken

Beste Bassisten, wij zijn een aantal semi professionele muzikanten die een nieuw project gaan opstarten. Wij gaan de jaren Fifties en Sixties opnieuw laten herbeleven op onze eigen manier.Show en de juiste kleren horen hierbij. Wij zoeken een Bassist (tot 50 jaar) die ook kan zingen en een semi professionele houding heeft. Repeteren doen wij 2x in de maand op de donderdagavond bij Geluidsstudio De … meer »

Muzikantenbank user The CandyflossThe Candyfloss