Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heraut zoekt een nieuwe drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 151x bekeken

Heraut zoekt een nieuwe drummerBeste muzikanten, Heraut is een Indie Rock band gevestigd in Tilburg. We hebben het afgelopen jaar de prijs van de tentstage op eurosjopper gewonnen en mogen volgend jaar op de mainstage spelen voor ca. 3000 mensen. Helaas is de drummer gestopt wegens persoonlijke omstandigheden en zijn wij opzoek naar een energieke, (semi) ervaren drummer die graag tijd in de muziek investeerd. Ben je geïnteresseerd? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Marc van den HoutMarc van den Hout

Ervaren Solo gitarist gezocht voor Super Coverband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 203x bekeken

Ervaren Solo gitarist gezocht voor Super CoverbandBeste gitaristen, wij zijn op zoek naar een semi prof solo gitarist, die ook slagwerk niet uit de weg gaat!! Wij bieden jou een geweldige Coverband aan met semi professionelen muzikanten, die goed, gezellig en professioneel met elkaar omgaan. Wij oefenen op de woensdagavond in een zeer fijne eigen oefenruimte in de DG Sound in Zevenhuizen. Ben jij een Allround Gitarist en heb je zin om muziek van … meer »

Muzikantenbank user BrendaBrenda

Gezocht Muziek leraar Gitaar, Piano en Zang

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 82x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen heeft. … meer »

Apprentus

Jazzband zoekt toetsenist of gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 112x bekeken

Jazzband zoekt toetsenist of gitaristVoor de band Gentle Rain (oefenplaats Ermelo) zoeken we een pianist of gitarist met jazz skills. Op ons repertoire staan klassiekers zoals 'The Boy from Ipanema', Misty, All of Me, maar ook modern werk van Gare du Nord, Caro Emerald en enkele eigen nummers. Verder spelen we graag Franse Chansons, heerlijke tranentrekkers, maar met nummers als Cantaloop, Comes Love en Buena Sera zijn we ook in staat … meer »

Muzikantenbank user Gerald van DijkGerald van Dijk

Gitarist gezocht omgeving Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 80x bekeken

Gitarist gezocht omgeving Assen. Ik ben pensionado gitarist/zanger, met veel ervaring in diverse bands en in de vakantie op campings (-; Ik heb nu wat tijd over en het lijkt mij leuk om met een gitarist, evt ook met zangstem, 1 dagdeel of avond in de week samen wat muziek te maken just for fun. Ik heb een brede muzikale smaak en ken behoorlijk veel songs. Als jou dat ook iets lijkt reageer dan svp … meer »

Muzikantenbank user FritsFrits

Rockzanger/podiumbeest gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 87x bekeken

Rockzanger/podiumbeest gezocht.Wij van 10Electric (zie Facebook) zoeken een rockzanger die ook het publiek kan vermaken. Wij spelen Classic rock in een breed kader. Denk aan AC/DC, Van Halen, Guns&Rose tot verrockte klassiekers als Everyone’s a Winner, Boys of Summer, Call Me. Hier en daar nog een toefje Glamrock. Wij bieden goede gear, een zeer strak en vet geluid en 10 tot 12 optredens per jaar. Laat wat van je horen! Groeten … meer »

Muzikantenbank user Jan BuurmanJan Buurman

De band BARREL zoekt nieuwe bassist(e) met zangtalent

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 186x bekeken

De coverband BARREL zoekt een nieuwe bassist. We repeteren wekelijks op maandagavond in Heeswijk Dinther in onze eigen repetitieruimte. Samenstelling van de band: drums, bassist en 2 gitaristen/mandoline. Soort muziek: 60s en 70s half akoestisch, Beatles, Eagles, CSN&Y, Shocking Blue, Sandy Coast, Van Morisson, Dire Straits, Snow Patrol, REM, CCR, Chris Rea. Veel 2 en 3-stemmig. Bassist met zangtalent … meer »

Marc van Opstal

Pink Floyd tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Pink Floyd tribute band zoekt een tweede lead zanger en een saxofonist, bij voorkeur in dezelfde persoon :-) Speel je als zanger een ander instrument als gitaar of keyboard dan is dat ook een grote pré. Eigen ruimte in Rosmalen, twee wekelijks repeteren in overleg, meestal maandagavond. Neem contact op voor meer informatie

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop