Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band uit Rozenburg ( rotterdam ) zoekt bassist en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 215x bekeken

Hallo, Wij zijn Landy en Anthony, gitarist en drummer. Nadat onze vorige band, Daizy Bell, is gestopt te bestaan, willen nu iets nieuws opstarten. Hiervoor zijn we opzoek naar een bassist ( met eigen gitaar en versterker ) en zanger(es). Later misschien ook verder uitbreiden naar 2e gitarist en toetsenist maar voor nu willen we eerst de basis neerzetten. De genres zijn: pop/rock/metal van de … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 175x bekeken

The Amsterdam Vocals zoeken een alt èn een hoge sopraan!We zoeken twee enthousiaste muzikale dames. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen. Een voorproefje: https://youtu.be/BSEimn6K2uM Meld je aan voor de auditie! Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt … meer »

TheAmsterdamVocals

Alternatieve band/muzikanten gezocht!

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 134x bekeken

Hey, mijn naam is Tamia, 15 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik zoek muzikanten rond mijn leeftijd (ongeveer 14 t/m 18 jaar) het liefst in (de buurt van) Ede-Wageningen/Arnhem die een bandje willen beginnen. Mijn voorkeur qua genre gaat uit naar Alternatieve pop/rock, Garage, Indie muziek. Zelf speel ik ruim 2 jaar gitaar (elektrisch en akoestisch) en ik zing, ik ben erg gemotiveerd en … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Drummer voor rock&roll band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 179x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een drummer met enige ervaring. Qua volume ben je in staat om ook op een bescheiden nivo te kunnen spelen. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale … meer »

Ben

Gezocht: DRUMMER voor onze 60/70's band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 189x bekeken

Gezocht: gemotiveerde DRUMMER voor onze 60/70 band. Wij spelen een zeer uitgebreid repertoire van o.a. Shocking Blue,Linda Ronstadt,CCR,Elvis,Nancy Sinatra(& Lee Hazlewood),Joan Jett,Jefferson Airplane,The Who,Suzi Quatro,Shandy Shaw,The Shadows, Earth&Fire,Wanda Jackson,Lynyrd Skynyrd,Mary Hopkins etc.etc.etc. Wij willen de 60/70's weer een beetje tot leven brengen en willen dat op het podium ook … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

Backing gezocht voor ambitieuze soulband

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 195x bekeken

Backing gezocht voor ambitieuze soulbandThe Southern Soul Collective is op zoek naar een nieuwe achtergrondzangeres. We zoeken iemand die: * met de juiste 'feel' Southern Soul kan zingen * net zo enthousiast is over deze muziek als wij * snel eigen melodieën kan instuderen * bereid is tweewekelijks met ons te repeteren in Amsterdam-oost Repertoire, o.a.: Aretha Franklin, Ann Peebles, Otis Redding, Wilson Pickett, Sam & Dave, Candi … meer »

Joep Wetzels

Between the Rats and Snakes: Metalband uit Rotterdam zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 113x bekeken

Between the Rats and Snakes is een nieuwe metal band uit Rotterdam, wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met invloeden van electronic en het overbrengen van veel energie. Onze main influences: Crossfaith, Coldrain, Pay Money To My Pain, Crystal Lake, Parkway Drive, Ice Nine … meer »

Tamas Niks

Bassist voor rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 168x bekeken

Voor een doorstart van de band zijn wij o.m. op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. We zijn met drie gitaristen waaronder een in de indorock … meer »

Ben