Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Vocalist(e) gezocht om muziek mee te schrijven (rock)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist die ook composities maakt en ik ben opzoek naar een vocalist(e) om composities verder uit te werken. De bedoeling is om een aantal mooie nummers te maken en deze, uiteindelijk ook op te nemen met een band en ermee op te treden. Ik heb op dit moment te weinig tijd om elke week in de oefenruimte te staan, dus ik zou in het begin wat meer thuis willen doen. De stijl is rock, … meer »

Sander

Band starten Indie/Garage/Alternative rock

Overig gezocht in Arnhem (Gelderland) | 181x bekeken

Hey, mijn naam is Tamia, 14 jaar oud en ik kom uit Ede (Gelderland). Ik zoek muzikanten rond mijn leeftijd (ongeveer 14 t/m 18 jaar) die een bandje willen starten. Het liefst niet al te ver weg. Mijn voorkeur qua genre gaat uit naar Indie/Garage/Alternative rock muziek. Zelf speel ik ruim 2 jaar gitaar (elektrisch en akoestisch), ik ben erg gemotiveerd en ik leer snel. Ook volg ik nog gitaarles … meer »

Muzikantenbank user Tamia.UijTamia.Uij

Gitarist zoekt Muzikant

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 187x bekeken

Gitarist zoekt MuzikantGitarist zoekt Muzikant Ik zoek mensen om samen muziek mee te maken. Ik speel enige jaren electro akoestisch gitaar. Leeftijd maakt mij niet uit, ik ben 50+ Omgeving Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard. Muziek:
Pop, rock, country, blues, jazz, Americana, Iers, standaards, eigen muziek, etc. Doel: Gezellig muziek maken. Een playlist samenstellen Eventueel optreden. Neem vrijblijvend … meer »

R

Sixtiesband zoekt Solo / Slag Gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 156x bekeken

Twentse Sixtiesband met regelmatige optredens zoekt Solo/Slag gitarist, aangezien onze huidige solo gitarist wegens omstandigheden er binnenkort mee moet stoppen. We zijn in het bezit van een eigen Geluid installatie en Repetitie ruimte in Hengelo waar alles kan blijven staan en hebben een zeer uitgebreid repertoire Onze leeftijden liggen tussen een 62 en 72 jaar We zien graag met spoed een reactie … meer »

Reini van der Woude

Ervaren band uit Leuven/Mechelen zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 174x bekeken

​Wij zijn een aantal ervaren muzikanten uit Leuven/Mechelen (drum/bas/gitaar/toetsen) en spelen meestal eigen werk. Gaat om pop/rock/funky nummers op niveau. Wij zoeken nog een zanger en/of een zangeres en ook een paar backing vocals. Doel = opnames om op te sturen naar radiozenders etc + optredens. Repetities liefst op maandag in Mechelen. Studio en zanginstallatie aanwezig. Veel sterke nummers … meer »

Muzikantenbank user Frank PoelmanFrank Poelman

Ervaren bassist gezocht voor band met eigen repertoire

Bassist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 242x bekeken

Hallo, Wij zoeken nog een ervaren bassist voor onze band met eigen repertoire. De band bestaat uit een zangeres, toetsenist, gitarist en drummer. De nummers zijn voor een groot deel opgenomen en gearrangeerd. Er is ruimte over om samen met de drummer een eigen draai eraan te geven. We hebben een mooie grote oefenruimte in Arnhem, die geheel is ingericht (versterkers, drums, etc.), voor de bas een … meer »

David Goldsmid

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 186x bekeken

Groovende drummer gezocht voor Afrobeat/funk band(English below) Per direct zoeken wij een groovende en ervaren drummer. Tailcutters speelt instrumentale afrobeat/funk/ethio muziek, leuke en uitdagende nummers van bands zoals Budos Band, Jungle Fire, Ikebe Shakedown en Funk Ark. Gevorderde muzikanten, aardige mensen, goede sfeer. Leeftijd niet van belang. Huidige bezetting: sax, gitaar, keys, bas, drums, percussie en evt. trompet/trombone. We gaan … meer »

Muzikantenbank user TailcuttersTailcutters

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 157x bekeken

Trombonist gezocht voor coverband (met blazerssecties)Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone. Spelen al 12 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma