Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en zanger(es) gezocht voor rock band met eigen werk

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 128x bekeken

Ervaren bassist en drummer (40+) zijn op zoek naar gitarist en zanger om rockgeoriënteerde nummers te maken. Hierbij gebruiken we samples, clicktrack en effecten en zouden het leuk vinden als je daar zelf ook je eigen invulling aan kan geven. Ambitie om opnames te maken die goed genoeg zijn om bv. op Spotify zetten, en vervolgens op te kunnen treden. Op dit moment liggen er een aantal ideeën … meer »

Alwin

Headache zoekt drummer (Noord-Limburg/Brabant) (18-30 jaar)

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 103x bekeken

Wij zijn Headache. We zijn al 4 jaar bij elkaar en hebben al 3 jaar podiumervaring. We spelen voornamelijk classic rock en andere rock en punk nummers die iedereen kent. En hebben een eigen nummer. Optreden doen we ongeveer acht keer per jaar, maar we willen er naar gaan streven om dit minimaal één keer per maand te doen. We bestaan uit: Maartje (leadzang/rythmn gitaar) 19 jaar Wesley (leadgitaar) … meer »

Maartje

Coverband BIRD is opzoek naar een 2e zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Coverband BIRD is opzoek naar een 2e zangeresCoverband BIRD is opzoek naar een 2e zangeres. We zoeken iemand die samen met de andere zangeres afwisselt in de lead en background zang maar ook samen 2 stemmig gaan zingen. Onze band bestaat uit: zangeres, toetsenist, drummer, bassist en gitarist. Door de corona hebben we ruim een jaar stilgestaan en zijn sinds enkele weken weer begonnen met repeteren. Dit was ook een goed moment voor ons om weer … meer »

Muzikantenbank user Coverband BIRDCoverband BIRD

Gezocht drummer pop coverband

Drummer gezocht in Limburg (België) | 110x bekeken

Gezocht gedreven drummer voor pop coverband Wij zoeken een goede en vooral zeer gemotiveerde drummer die met klik kan spelen.backings zingen zou leuk zijn. De band is gevestigd in Genk Optredens zijn er. Stijl pop dance disco rock. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan. Sessie drummers en invallers zitten we niet op te wachten

R

Harpist (m/v) gezocht.

Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Ik zoek iemand die op niveau harp speelt (hoeft geen conservatorium te zijn). En die het leuk vindt met een gitarist (65) Franse chansons te gaan spelen. Vrije tijd, toewerken naar culturele activiteiten. Regio Eindhoven (straal +/- 50km). Repeteren overdag.

Alexander (gitaar)

Metalband zoekt bassist (omg. Zwolle)

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 106x bekeken

Metalband zoekt bassist (omg. Zwolle)De gothic metal-band Eventide Poem zoekt een bassist, met band-ervaring en passie voor zijn/haar werk. We hebben eigen werk, zijn bezig met het uitbrengen van een EP en willen dit verder uitbreiden en hier dan regelmatig mee optreden (geen covers). De repetities zijn (wekelijks) in Zwolle. Een leuke sfeer en motivatie vinden we belangrijk. Gezelligheid en humor net zoveel. Wil jij met met Eventide … meer »

Anke te Vaarwerk

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-7 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Whitechapel Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes