Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/zangeres gevraagd, Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 258x bekeken

Voor een vernieuwend concept waarbij we de muziek uit de jaren ‘80 op een onderscheidende wijze in de schijnwerpers zetten zijn we op zoek naar een zanger/zangeres. Ben jij een ervaren performer en weet je hoe je een zaal enthousiast krijgt? Heb je affiniteit met de pop- en rockmuziek uit de eighties? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking. We repeteren in Eindhoven (eigen … meer »

Just Eighties

(Gezellige) Metal band zoekt bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Gezellige band zoekt een bassist(e) & zanger(es) of een combinatie. Wij spelen heavy/power metal (eigen werk), met hier en daar een paar prog invloeden. We oefenen op de maandag, omgeving Den Haag in onze eigen privé oefenruimte. Momenteel zijn we met 2 gitaristen en een drummer. We zoeken muzikanten die gezellig zijn, tegen een humoristisch plaagstootje kunnen, graag samen muziek maken en in … meer »

Muzikantenbank user Raymond BurgerRaymond Burger

Beginnende metal band opzoek naar een gitarist(e) en toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 198x bekeken

Howdy-hey, wij zijn een beginnende metalband bestaande uit 2 vocalists, een bassist, drummer en gitarist en zoeken een tweede gitarist(e) en een toetsenist(e) erbij. Vereisten: -In/rond Zuid-Holland of willen reizen -Tussen 16 en 25 jaar oud Wat we NIET van je verwachten: -Dat je al veel podium ervaring hebt -Dat je al songwriting skills hebt -Dat je al alles hebt om te beginnen met optreden(versterkers, … meer »

Shiver

Amateur coverband "Nowhere Near" vraagt bassist(e)

Bassist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 447x bekeken

Amateur coverband Zangeres, blazer (sax en ewi), drummer en gitarist vragen wegens vertrek bassist naar een enthousiaste bassist(e). Doelstelling is op en leuke manier met elkaar het repertoire uitbreiden van o.m. Natalie Merchant, Neko Case, Shivaree, Kathleen Edwards, Shawn Colvin, Heather Nova....., waarmee we ons willen onderscheiden van de meer bekendere popmuziek en daarmee af en toe de bühne op te willen gaan. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Marillion Tribute zoekt Bassist liefst met 2de stem

Bassist gezocht in Deventer (Overijssel) | 245x bekeken

Marillion Tribute zoekt Bassist liefst met 2de stemMarillion Tribute Dry Land zoekt met spoed een bassist liefst met 2de stem. Omgeving Gelderland / Overijssel. Wij zitten als band in een fijne flow en zijn aangesloten bij een boekingskantoor. We hebben voor komend jaar al zicht op te gekke shows echter zijn we op zoek naar een nieuwe bassist die het liefst ook 2de stem meepakt, geen vereiste. Wij spelen de Hogarth periode en oefenen wekelijks … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders

Bassist gezocht voor rockband

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 307x bekeken

We bestaan uit een drumster, 2 gitaristen, toetsenist, zangeres en zoeken nu jou nog Nog geen vaste setlist, die willen we gezamenlijk opstellen. Hoeft ook niet allemaal rock muziek te zijn. Muzikale en sociale klik is het belangrijkste. We hebben allemaal al de nodige band en podium ervaring en hopen straks weer op te gaan treden Donderdagavond repetitieavond in Bavel Interesse ? Kom dan een paar … meer »

Arie Sterrenburg

Skaband Yotta zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 164x bekeken

Skaband Yotta zoekt toetsenistWij spelen lekkere ska in energieke optredens. Er is een repertoire van tot nu 16 eigen nummers en een stel leuke covers om ze aan te vullen. We zoeken een toetsenist(e), met een warm hart voor skamuziek, die zodra het weer mag maandelijks met ons wil optreden. Je vormt dan samen met de drummer, gitarist en bassist onze ritmesectie. We repeteren wekelijks op dinsdagavond in Nijmegen. Heb je interesse … meer »

Oscar Kunst

Artist looking for musically dedicated and motivated Vocalists, Guitarist and Saxophonist

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 233x bekeken

Hello, I am a live show finalist on a major TV show / production in Belgium. Currently looking for Backing vocalists (m or f), acoustic guitarist and saxophonist for live performances. The main goal is to have dedicated and passionate musicians / instrumentalists for my project + live performances. Genres includes: Pop, Dance, Soul and RnB. Rehearsals in Ghent region. You can watch my performances … meer »

Tomi