Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Classic rockband Sons of Revival zoekt drummerWij spelen Beatles, Stones, Doors, Eagles plus nog wat R&R en rock gemengd. Wij zijn vier 50'ers, die graag serieus een goede sound op het podium willen zetten, maar wel met de grootste lol en spelen gitaren, basgitaar en toetsen en ieder van ons zingt. Wij komen uit Arnhem en Eindhoven en oefenen in Den Bosch en Oss. Voel je al iets van een klik en zou ons ritmisch willen ondersteunen, … meer »

Muzikantenbank user Bas SturkenboomBas Sturkenboom

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 165x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

TrashWood zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 107x bekeken

TrashWood zoekt toetsenistWij zijn TrashWood een band met eigen muziek in de stijlen van Rock Pop en Punk. we hebben nu net onze eerste EP opgenomen en gaan deze binnenkort releasen. We treden regelmatig op. En nu willen we graag onze sound uitbreiden met een toetsenist. Leeftijd maakt niet heel veel uit. we zijn zelf tussen de 22 en 42 jaar oud. Maar wel vrij fanatiek. We oefenen elke week (meestal op vrijdag) bij R.A.W … meer »

Muzikantenbank user Luke PrangerLuke Pranger

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 148x bekeken

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zangerWe zouden metal met blues met klassiek met rock spelen. (Dit zijn meer richtlijnen om onze eigen stijl te ontdekken). We zouden geen optredens geven, maar wel opnames maken en videoclips en deze online plaatsen, dus een leuke extra als je al een band hebt. Met dat we geen optredens geven is een guitarist genoeg. We zouden beginnen met instrumentals en zien hoe het afloopt. Mits interesse contacteer … meer »

Muzikantenbank user Anthony AG DejonckereAnthony AG Dejonckere

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 283x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Projectband zoekt violisten en cellisten

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Projectband roept violisten en cellisten op om mee te doen aan 2 optredens in het jaar. Eerstvolgende zomerconcert is op 30 juni en winterconcert op 15 december as in de nobelaer in Etten Leur. Wij zijn 11 ervaren muzikanten en hebben er altijd graag strijkers bij. Wij spelen kwalitatieve rock en popnummers. Heb je interesse om mee te doen, bel mij dan. En leeftijd maak ons niks uit. Groet Annette 0641023561

Gerrie Den Daes

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 256x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique

Band in oprichting zoekt drummer

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 218x bekeken

Wij, 2 gitaristen, bassist, toetsenist en 3 zangeressen zijn op zoek naar een strakke drummer voor het steviger coverwerk. Denk aan Anouk, Beth Hart, Sass Jordan maar ook Heart, ACDC. Heb jij het in huis en wil je met een goed team een mooie act brengen? Stuur me een mail en ik neem contact met je op.

Jos van Hout