Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: enthousiaste DRUMMER M/V voor onze 60/70 band

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 248x bekeken

Voor onze 60/70's band zijn wij op zoek naar een nieuwe DRUMMER M/V. We spelen o.a nummers van: CCR,Blondie,Elvis,Shocking Blue,Linda Ronstadt,Suzi Quatro, Nancy Sinatra,Sandy Coast,Brenda Lee,the Box Tops en nog vele anderen. Onze band bestaat uit een zangeres, zanger/gitarist,gitarist en bassist en hopen snel weer onze band compleet te maken. We zijn voor corona opgericht en hebben nog niet kunnen … meer »

Muzikantenbank user WoodstockWoodstock

Hoax zoekt een solo gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Hoi, wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangers, drummer, bassist, gitarist, toetsenist (leeftijden 43-54, maar voelen ons allemaal veel jonger). Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC en De Dijk tot Queen en Shaka Khan) en repeteren iedere maandagavond in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek van de jaren 60 tot aan de … meer »

Jeroen Wijnen

Funk zanger(es) gezocht, omgeving Utrecht/Woerden

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 145x bekeken

Funk zanger(es) gezocht, omgeving Utrecht/WoerdenVoor een groove georiënteerde funk formatie, momenteel bestaande uit drummer, bassist en gitarist, ben ik op zoek naar een frontman of frontvrouw. We spelen al een tijdje samen en dit is de eerste stap van ons uitbreidingsplan. Momenteel spelen we vooral covers van James Brown, the Meters en The Isley Brothers en een aantal bluesrock nummers. We jammen graag en zijn altijd op zoek naar nieuwe grooves, … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans

Gitarist zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 212x bekeken

ik ben een man (51) uit Haarlem, die (elektrisch) gitaar speelt. Ik ben op zoek naar mensen om samen muziek mee te maken. Met name een zanger(es) lijkt me leuk. Ik heb het een brede smaak: blues, soul, rock, pop etc. Met liefde voor Beatles, Jimi Hendrix, Johnny Cash, Nina Simon; maar ook jaren 80 pop als U2 en Dire Straits

wijnand van dijk

Band zoekt toesenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, rhythm gitarist , drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Wij oefenen elke week in Delft F Tel.: 06 51 34 27 19

Peter van Heijningen

Band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Groningen (Groningen) | 234x bekeken

Band zoekt zangeresSoulvibration www.soulvibration.nl zoekt per direct een zangeres. Voornamelijk koorwerk in een backing vocal sectie van 3 personen. Het zingen van een aantal lead nummers is gewenst. Flair, swingen en een soulfeest bouwen op het podium is een must. Ook de beschikbaarheid voor in principe 2 optredens per maand is gewenst. We hebben een stand by in de vorm van onze huidige backing vocal. Repeteren … meer »

henk haak

5forU zoek zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 286x bekeken

Vanwege het vertrek van onze zangeres zijn wij, 5forU, op zoek naar een ervaren zanger(es), die de leadzang van ons zelf geschreven repertoire kan vormgeven. Om een indruk te krijgen van onze nummers kun je terecht op onze website www.5foru.nl. Wij repeteren 2 wekelijks op zondag van 12.00 tot 16.00 op de Jacobiberg in Arnhem. Mocht je geïnteresseerd zijn na het beluisteren van onze muziek, laat het … meer »

Gerard Walters