Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 134x bekeken

Gitarist en bassist 60+ zijn op zoek naar een drummer en ook iemand die zingt. We houden van de 70er/80er jaren stevige rock zoals Judas Priest, Badco, Deep Purple Ted Nugent, ZZtop enz. We verwachten dat je wat ervaring hebt met dit repertoire. Geen beginners en geen profs. We repeteren in Hilversum.

Muzikantenbank user JohanJohan

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 198x bekeken

Wij zoeken voor onze band een gemotiveerde drummer die ook thuis is in backing vocals. We spelen pop-rockmuziek uit de jaren 60 – 70 zoals: Janis Joplin, Beatles, Stones, Shocking Blue, Jefferson Airplane, Van Morrison, CCR. Bezetting: 2 gitaristen, bassist, toetsenist en zangeres. Allen ervaren muzikanten! Onze leeftijd ligt tussen de 45 en 65 jaar. Gezelligheid en goede verstandhouding is voor … meer »

SoLaTi

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 115x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Altijd al in een band willen drummen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 106x bekeken

Altijd al in een band willen spelen? Op woensdagavond 11 september 2019 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door … meer »

franklin heilijgers

Metalband zoekt drumtalent!

Drummer gezocht in West-Vlaanderen (België) | 91x bekeken

​Opkomende band zoekt een zotte drummer. Niet zomaar een drummer, maar een drummer die echt wel iets aan kan. De riffing is in de stijl van At the gates, Jinjer en Meshuggah. Niet de minste dus als je iets van metal muziek weet. Bij interesse contacteer me asap! (0479 60 65 47) Dave.

haye

Jazz band zoekt blazer

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Wij spelen een meestal zelf gecomponeerde fusion: Jazz, geimproviseerde muziek met soms wat rock/pop. De bezetting:contrabas, drums, gitaar, alt sax en soms voordracht/zang. Ervaren maar zeker niet professioneel en geen 50 meer. Wij zoeken een blazer om de band te versterken. Iemand die open staat voor niet alledaagse composities en het leuk vindt om ongedwongen maar zeker niet zonder ambitie samen … meer »

Muzikantenbank user Martin AndriessenMartin Andriessen

Police & More zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 156x bekeken

Police & More zoekt zanger of zangeresHi! Wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die het tof vindt om de partijen van Sting te zingen in een kwartet: we zijn bassist, gitarist en drummer. Naast het repertoire van The Police, wat wij alledrie erg tof vinden om te spelen, wisselen we af met nummers uit dezelfde periode en in dezelfde ''sfeer''. Jaren 80-90 pop, niet teveel naar rock of blues. Das ook leuk, maar niet in deze band ;-) We … meer »

Muzikantenbank user Jelle V AndelJelle V Andel

Drummer en Bassist gezocht voor Djent / Progressive band!

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Drummer en Bassist gezocht voor Djent / Progressive band!Frank ( 33 ) zang en Thomas ( 34 ) gitaar willen een nieuwe band formeren binnen Zuid Holland. Beide ruime ervaring op het gebied van bands en projecten. Genre: Djent, Progressive, Metalcore etc. Invloeden: After The Burial, Architects, Periphery, Monuments, Reflections, Born Of Osiris, Glass Cloud, Emmure, Alpha Wolf, Dealer etc. Wij zoeken een gedreven & ervaren drummer en bassist! Je … meer »

Muzikantenbank user Thomas De JongThomas De Jong