Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor blues rockband

Bassist gezocht in Veendam (Groningen) | 135x bekeken

Basgitarist gezocht Wij zijn op zoek naar een basgitarist die ons kan komen versterken. SOPAR is op dit moment een drieman formatie uit Oost-Groningen. Ervaren muzikanten die eigen composities spelen. De sound is stevig, helder, eigen en verrassend te noemen. Swingende, meeslepende blues rock, gemixt met funk- en jazz invloeden waarbij de diverse stijlen hun invloed op onze muzikale arrangementen … meer »

willem sopar

Zanger en Gitarist gezocht voor Wave Tribute Band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Goed op elkaar ingespeelde drummer en bassist zetten, op opheffing van hun vorige band, hun samenwerking voort. We denken aan een wave tribute band waarbij we de juweeltjes van dat tijdperk toevoegen aan het repertoire en deze wekelijk/tweewekelijks oefenen. Uiteraard met live optredens als doel. Denk aan The Smiths, The Cure, The Cult, The Sisters Of Mercy, The Mission enz. Herken je je hierin … meer »

Muzikantenbank user Robert MelsRobert Mels

Delta Swing Band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 114x bekeken

De Delta Swing Band is een big band uit Hellevoetsluis met een lange historie. Aan die mooie historie willen we graag ook een mooie toekomst toevoegen. Alle voorwaarden zijn daarvoor aanwezig. De band is uitstekend georganiseerd en staat onder leiding van een professionele dirigent. De muzikale lat ligt hoog en vraagt veel van eventuele nieuwe spelers, zeker op het gebied van leesvaardigheid en muzikale … meer »

Raymond Blokland

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 80x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

Orkest met populair repertoire zoekt drummer

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Orkest met populair repertoire zoekt drummerOnze vaste drummer van het orkest heeft een nieuwe baan gevonden in het buitenland en gaat ons daarom na 12 jaar helaas verlaten. Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe drummer voor ons orkest. Ons orkest repeteerd wekelijks in Hoogmade en verzorgt optredens in de regio (Zuid-Holland noord). Het orkest van DHH speelt niet op straat, maar verzorgt alleen concerten. We spelen een mix van populaire werken … meer »

Muzikantenbank user Glenn van RijnGlenn van Rijn

Band zoekt gedreven gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 158x bekeken

Beste gitarist We zijn opzoek naar een slag/lead gitarist die kan ons komen versterken. Style is tot nu toe reggaeish pop rock en pop rock(Spaanse tallige eigen nummers, misschien ook wat eigen nummers in het Engels). We repeteren in Nijmegen op zaterdag tussen 12 en 16:00. Heb je interesse? Stuur dan aub ons een bericht terug via deze site of naar het volgende nummer: 0031622454167 Cheers Ed

Bandildos

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 135x bekeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren toetsenist (m/v) Momenteel bestaat onze band uit zanger, gitarist, basgitarist en drummer. We zijn gemiddeld zo’n 50 jaar oud en spelen eigen werk gemengd met een aantal minder bekende covers. Samen met jou willen we ons repertoire verder vormgeven, waarbij we het accent willen leggen op uitbreiding van de eigen nummers. De muziekstijl is een mix van pop/rock/blues. … meer »

Jef Frey