Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bamigos zoeken toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 161x bekeken

Bamigos zoeken toetsenistThe Bamigos is een vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. We zoeken een toetsenist die onze nummers nét die unieke herkenbare sound kan meegeven. Zoals de accordeon in Bloed Zweet en Tranen of de juiste sound in Scandal im Sperrbezirk. Uiteraard is er veel ruimte voor solo’s. En misschien kun je wel meedoen met onze meerstemmige … meer »

Muzikantenbank user Ben SchellingerhoutBen Schellingerhout

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 128x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, zanger, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen … meer »

OderyDrums1972

Nederpop band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Hoi Ik wilde dit platform gebruiken om te polsen of er meer muzikanten te vinden zijn die de nederpop een warm hart toedragen. Ik heb ruim 10 jaar in een jaren 80 bandje gespeeld waar we regelmatig De Dijk, Doe maar en andere nederpop speelden. Zijn er muzikanten die misschien eens willen meedenken over een nieuwe nederpop band? Zelf speel ik saxofoon en zing ik graag. Wie heeft er interesse? Graag … meer »

Muzikantenbank user Fred BergmanFred Bergman

Sologitarist en Bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 247x bekeken

Voor de doorstart van Rocky-Bluesy-Country band, zoeken wij, drummer en zangeres een sologitarist en bassist die affiniteit hebben met genoemde muziekstijlen. Stevigere rocknummers zijn al in het repertoire, wij willen speciale nummers er aan toevoegen. Eigen inbreng! Geen saaie covernummers! Leeftijd niet belangrijk!

Maureen van Ommen

80's rock band looking for guitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 181x bekeken

For a newly founded band project based in Maastricht we are looking for an experienced guitarist, who is comfortable playing solo’s. Repertoire; Journey, Guns N Roses, Toto, Bon Jovi, etc. all the guilty pleasures. Ambitions are at least 30+ gigs per year. For more info +31640073363. Check out the lead singer here; https://www.youtube.com/watch?v=NgYR2asw2_k

Paula Bianca

Nieuwe band uit Rozenburg zoekt (slag)gitarist en zanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 384x bekeken

Hi, Wij zijn Rockband "Uncle Fester"! We zijn een groepje van 3, ervaren, muziekanten ( drum, bassist, gitarist. ) We zijn met z'n drieeën een nieuw project gestart; een band die zelf covers, mash-ups en medley's schrijft, en we zijn opzoek naar nóg een gitarist en vocalist(e). Nogmaals, dit is een nieuw project dus we zitten nog in de opbouwende fase. We spelen in de genres: Rock, pop/rock, … meer »

Muzikantenbank user Anthony KooningAnthony Kooning

Coverband "NO DISCOUNT" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Wij, coverband "NO DISCOUNT" uit Gorinchem zijn op zoek naar een zangeres, leeftijd speelt geen rol, die het leuk vindt gezellig en toch serieus met ons muziek te maken. Wij waarderen ook jouw eventuele eigen inbreng. Kom eens een keer met ons proefdraaien...gezellig! Wil je eerst wat meer informatie? Bel 0622981052 of schrijf eventueel een berichtje naar Frans: fdphaans@*****.com

PP

Muzikanten gezocht voor een cubaanse son band

Overig gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Beste, Ik ben Omar, 33 jaar uit Voorschoten. Ik ben een zanger die verliefd op Son Cubano is (Spaans is ook mijn moedertaal), het gaat om artiesten zoals Ibrahim Ferrer, Celia Cruz, Compay Segundo, Beny More etc. Ik wil een band oprichten om deze muziek live te kunnen spelen, iets in de richting van Buena Vista Social Club. Ik denkt ook dat veel publiek in Nederland van deze muziek zou kunnen … meer »

Muzikantenbank user LookeenLookeen