Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/bassiste gezocht

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 74x bekeken

Hallo sleazy rock blues band uit Utrecht. Is op zoek naar bassist/bassiste. Covers van o.a. The Hellacopters,Turbonegro,Iggy Pop,Sponge en velen anderen. Wij repeteren 1x per week en willen uiteindelijk zoveel mogelijk gaan optreden.Mocht dit jou aanspreken bel dan naar John (drummer) 0634345484 of mail naar Gilbert (zanger) jgpetit66@*****.com Wij hopen snel wat van iemand te horen.

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Pop Funk band 6th Avenue zoekt zanger (es)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 135x bekeken

6Th Avenue bestaat momenteel uit bassist/gitarist/drummer en zangeres. We zijn op zoek naar een tweede aanvullende zanger(es) om ons front compleet te hebben. Stijl: Pop Funk cover band uit omgeving van Amsterdam/Beverwijk en almere We spelen covers vanuit jaren 70/80 tot en met heden, met een stevige funk gehalte. denk bv aan Chic/Bruno Mars/clean bandit/destiny child etc. We oefenen het … meer »

Rick sew

Zanger en Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 193x bekeken

Beste Zangers en Zangeressen van Nederland, Wij zijn opzoek naar een ervaren allround zanger én zangeres (leeftijdindicatie 25-40). Wij zijn 4 muzikanten met jaren ervaring in het cover circuit (drum, bas, gitaar, toetsen). Voor een impressie van onze vorige band klik op de link hieronder. Wij hebben gespeeld op heel veel verschillende feesten, maar de mooiste waren vaak de grotere optredens. … meer »

Rob

Blaasorkest zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 119x bekeken

Sprok is op zoek naar een enigzins ervaren trompettist, die noten kan lezen. Sprok is een orkest dat bestaat uit dertien muzikanten: tien blazers, twee slagwerkers en een accordeoniste. Wij spelen muziek uit alle windstreken, met een voorkeur voor de blaasmuziek zoals die oorspronkelijk door de Roma en Sinti vanuit India naar Spanje is gebracht. Opzwepende filmmuziek uit Bollywood wordt afgewisseld … meer »

Muzikantenbank user Mart HeijmansMart Heijmans

Diamond Sheep zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 148x bekeken

Diamond Sheep zoekt drummerHallo beste drummer, Wij zijn Diamond Sheep een kort geleden opgerichte Rock/Metal band. We zijn begonnen met het schrijven van eigen nummers en hebben zo nu en dan is een cover nummer. Dus wil je samen met ons te gekke muziek maken vooral eigen werk en een hoop gezelligheid beleven reageer dan snel! We repeteren in de muziekcampus in Kerkrade op zondag van 18:00 tot 22:00. Muzikale groet Diamond … meer »

Muzikantenbank user JochenJochen

De groep MoreCity Project zoekt zangeres ! (55+)

Zanger / Zangeres gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 86x bekeken

De groep MoreCity Project zoekt een zangeres. Wij zijn met; één zanger (71), één zangeres (65) en één gitarist (65). We werken met backtracks (bandmuziek) De gitarist speelt solo’s. Het repertoire bestaat uit nummers van o.a. Cliff Richard en The Everley Brothers. De zanger(71) heeft veel podium ervaring. De zangeres (65) heeft koorervaring. De gitarist (65) heeft meer dan 40 jaar band ervaring. … meer »

Heike