Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 197x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor feestmetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Check onze muziek en laat weten of je zou willen spelen! We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste geval naar Oproerkraaiers Blind date, deaf date, your fate. Dat is ons album. https://open.spotify.com/album/0danUh2ER8cM2FLC2QCzbM?si=4u6mfK2BReCEgZlH6UZ5Yg

Wouter Bisschop

Geluidsman/vrouw

Geluidstechnicus gezocht in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Wij zijn op zoek naar een geluidsman/vrouw, die zich als bandlid hobbymatig met ons geluid wil bezig houden wanneer wij optredens hebben, waar geen geluid/backline aanwezig is. Wij bevinden ons op de grens van de provincie Utrecht/Gelderland.

Romano Michielsen

Jazzband zoekt 2de trompettist

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 188x bekeken

Jazzband zoekt 2de trompettistJazzband Just Us wil graag de kopersectie versterken met een 2de trompettist. Goed kunnen lezen is must, soleren en swing feel een dikke pre. JJU telt momenteel 12 leden; 4 koper, 4 sax, 3 ritme en zangeres. Standplaats is Woerden en daar wordt iedere woensdagavond gerepeteerd, om de week onder leiding van Werner Janssen een gerenommeerd jazzmuzikant en band leider. Het repertoire is swingende … meer »

Muzikantenbank user Arjen BlokArjen Blok

Energieke gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Doorstartende feestband bestaand uit 2 zangeressen, bassist, drummer/zanger is op zoek naar een energieke allround gitarist. Geen broodspeler, maar een bandlid. Het repertoire bestaat uit snel afwisselende medleys, met de hits van toen tot nu, foute meezingers en guilty pleasures. Repetities vinden iedere woensdagavond plaats in Veenendaal.

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Salsaband Pimiento zoekt pianist

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 138x bekeken

Salsaband Pimiento zoekt pianistOnze pianist gaat ons verlaten dus er komt plek voor een waardige opvolger. Pimiento speelt salsa – van Fania tot 2024 – maar ook andere dansbare Latin stijlen zoals bachata, rumba, bolero en merengue. Op dit moment bouwen we ons repertoire verder uit met eigen nummers. Als pianist beheers je deze verschillende stijlen en montuno’s, claves en bas-tumbao’s zitten ook in je systeem. Kunnen … meer »

Muzikantenbank user EvertEvert

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 285x bekeken

Hi, ik ben op zoek naar een gitarist voor een rock/pop band die ook wil werken aan eigen nummers. Ben je creatief, vaardig op de gitaar en ben je 20+? Stuur mij dan een bericht!

Muzikantenbank user Annette NiessenAnnette Niessen

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 353x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Pillow Fighters zoeken toetsenist!

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 256x bekeken

Pillow Fighters zoeken toetsenist!Hey toetsenist! Wij zijn de Pillow Fighters, een energieke Utrechtse coverband die sinds 2018 medleys speelt in uiteenlopende muziekstijlen. We repeteren 1 x per 2 weken en willen mogelijk toe naar 1 x per week repeteren. Het doel is ongeveer 1 x per maand optreden, maar op dit moment hebben we een paar optredens per jaar. Tot nu toe zijn optredens meestal op bedrijfsfeesten en bruiloften. Onze … meer »

Herman Roozenburg

Studio Voices Vocal group breidt uit!

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 274x bekeken

Studio Voices Vocal group breidt uit!Creatieve vocal group heeft plaats voor mannen! Studio Voices is een jonge, creatieve a capella vocal group uit Utrecht met een goede balans tussen gezelligheid en ambitie. We richten ons op improvisatie, co-creatie en eigen nummers en hebben een verrassend repertoire: we zingen zachte ballads, groovy pop, verfijnde jazzharmonieën, harmonieuze klassieke stukken en bekende nummers die toch ineens … meer »

Studio Voices